fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Jewellery Lovers: Οι 4 πιο hot τάσεις στα κοσμήματα της νέας χρονιάς

Που πρέπει να αποκτήσετε asap


Jewellery Lovers: Οι 4 πιο hot τάσεις στα κοσμήματα της νέας χρονιάς

Η νέα χρονιά έχει φτάσει και επίσημα κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να γνωρίσουμε και να φορέσουμε τις hot τάσεις του 2022. Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της γυναικείας συλλογής είναι τα κοσμήματα. Χαρίζουν λάμψη και μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Τα κομμάτια της jewellery collection, θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από στιλ και διαχρονικότητα. Παρόλα αυτά το νέο έτος αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να κάνετε μια ανανέωση στα timeless αλλά fashionable items σας. 

Ανακαλύψτε τα 4 μεγαλύτερα trends της σεζόν και αποκτήστε τα asap!

1. Kaleidoscopic colour

264919682-637391994065286-3654618042071099160-n.jpg
Image source: @ninasandbech

Είτε είστε λάτρεις του μινιμαλισμού είτε όχι, αυτή η τάση θα γίνει η αγαπημένη σας. Τα έντονα χρώματα κυριαρχούν στον χώρο της μόδας τον τελευταίο καιρό κι εμείς δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε. Γι' αυτό τα πολύχρωμα κοσμήματα, που χαρίζουν αισιοδοξία και "απογειώνουν'" τη διάθεση μας στα ύψη είναι απαραίτητα για τη συλλογή μας. Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας χρώμα, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Αν επιθυμείτε να το κάνετε all the way, δημιουργήστε ένα ουράνιο τόξο, συνδυάζοντας πολλούς και διαφορετικούς bright tones. Θα τους συναντήσετε σε όλα τα designs, από σκουλαρίκια μέχρι δαχτυλίδια και κολιέ. Σε περίπτωση που δεν το έχετε δοκιμάσει έχει έρθει η στιγμή και το μόνο σίγουρο είναι πως θα το λατρέψετε!

2. Chains all the way 

21149fb3701c46603c79f6777359a1a9.jpeg

Μία τάση που μας απασχολεί εδώ και πολλούς μήνες αλλά το 2022 εμφανίζεται πιο ανανεωμένο από ποτέ. Όλοι οι σχεδιαστές έχουν παρουσιάσει μοναδικές δημιουργίες που θα σας χαρίσουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας. Μπορείτε να φορέσετε τις αλυσίδες από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια σας, ανεξαρτήτως περίστασης. Λατρεύουμε να βλέπουμε τις αλυσίδες σε κολιές πάνω από ζιβάγκο, διότι τους προσθέτουν μία μοναδική polished αισθητική. Τα μοντέρνα αυτά designs θα παραμείνουν στη συλλογή σας για πολλά χρόνια ακόμα, γι' αυτό επενδύστε σ' ένα τουλάχιστον κομμάτι asap. 

3. Timepieces with a twist

w600-q65.jpeg

Τα πιο δημοφιλή ρολόγια για τη φετινή σεζόν αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο πως η διαχρονικότητα δεν σχετίζεται απόλυτα με την απλότητα. Τα ρολόγια Hermès για παράδειγμα συνεχίζουν την αιώνια κομψή αισθητική του οίκου με άμεσα αναγνωρίσιμες σιλουέτες αλλά με μία μικρή πενελιά στο λουράκια που κάνουν τη διαφορά. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε είναι να αφήσετε για λίγο το μπρασελέ στην άκρη και να επιλέξετε χρωματιστές εκδοχές. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι πολλά και διάφορα, ωστόσο ανάμεσα στα επικρατέστερα είναι το ροζ, το μπλε και το κίτρινο. Δημιουργήστε neutrals looks κι αφήστε το να κυριαρχήσει στην εικόνα σας. 

4. Do it like maximal 

w600-q65-1.jpeg

Σε περίπτωση που είστε fashion lovers θα έχετε αντιληφθεί ότι η μόδα κάνει τα πάντα για να μας χαρίσει αισιοδοξία, λάμψη και πολύν θετική διάθεση. Do it like maximal και θα δείτε το σύνολό σας να αλλάζει ραγδαία όπως και η ψυχολογία σας. Φορέστε "παιχνιδιάρικα" κομμάτια, τοποθετήστε βραχιόλια δίπλα από το ρολόι σας και συνδυάστε κλασικά designs με πιο trendy. Ακόμα μία επιτυχημένη επιλογή είναι να ταιριάξετε πολλά και διαφορετικά σκουλαρίκια μεταξύ τους. Όποιο κι αν είναι το στιλ, σας λέμε να δοκιμάσετε αυτήν την τάση, χωρίς δεύτερη σκέψη. 



1

Candy Collection Ring

Katerina Ioannidis BUY HERE

2

Necklace

Kasparian Jewellery BUY HERE

3

Chain-link bracelet

MaxMara BUY HERE

4

Chain Necklace

Loisir BUY HERE

7

Coloured Bracelets

Carolina Bucci BUY HERE

8

Lightsource Collection Earrings

Katerina Ioannidis BUY HERE