fbpixel

Search icon
Search
New Season: Οι τάσεις στα χρώματα και πώς να τα φορέσετε
TRENDS & CATWALKS

New Season: Οι τάσεις στα χρώματα και πώς να τα φορέσετε

Για να «κλέψετε» τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά


Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της και καινούριες τάσεις, που όλες οι fashion lovers ανυπομονούμε να εντάξουμε στα καθημερινά μας σύνολα. Εκτός από τα designs, η προσοχή μας έχει στραφεί και στα χρώματα που θα μας συντροφεύσουν όχι μόνο τις ημέρες του χειμώνα αλλά και της άνοιξης. Αποτελούν πλέον μία από τις πιο πολυσυζητημένες τάσεις στον χώρο της μόδας, ενώ έχουν τη μαγική ικανότητα να «απογειώνουν» τη δυναμική, ακόμα και του πιο απλού συνόλου. 

Επιθυμείτε να ακολουθείτε τα trends και να είστε πάντοτε on point; Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα hot colours που θα σας μετατρέψουν στην απόλυτη fashionista!

1. Very Peri 

Πρώτο στην κατηγορία με τα colour trends δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το χρώμα της χρονιάς. Πριν λίγο καιρό το Ινστιτούτο Χρωμάτων ανακοίνωσε το Very Peri ως την απόχρωση που θα μας απασχολήσει αυτήν τη χρονιά. Το μοβ κυριαρχεί εδώ και μερικές σεζόν, οπότε μία τέτοια επιλογή ήταν σχεδόν αναμενόμενη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσθέσει πολύ στιλ στην εικόνα σας. Θα το συναντήσετε σε όλα τα κομμάτια, από outerwears μέχρι blazers, φορέματα, φούστες και αξεσουάρ. Μπορείτε να δημιουργήσετε total purple looks αλλά και να το συνδυάσετε με ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το λευκό ή το γκρι για πιο «ήσυχες» εμφανίσεις. 

2. Burgundy

Image source: @whowhatwear

Σε περίπτωση που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να χαρίσετε μία ανανέωση τόσο στην εικόνα όσο και στην ψυχολογία σας, αυτή η επιλογή θα γίνει η αγαπημένη σας. Το βουργουνδί έχει κερδίσει ήδη το ενδιαφέρον των fashion lovers, κι όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει. Μην διστάσετε να επενδύσετε σ' ένα πουλόβερ σ' αυτήν την απόχρωση για τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα. Ταιριάζει υπέροχα με το τζιν παντελόνι σας και τα dark blue tones που κυριαρχούν. Από την άλλη πλευρά, τα burgundi leather items, όπως ένα παντελόνι θα κερδίσουν τις εντυπώσεις, χωρίς δεύτερη σκέψη.

3. Pink 

Image source: @ninasandbech

Έχει κάνει το πιο εντυπωσιακό come back που έχει συμβεί τις τελευταίες σεζόν. Το άλλοτε girly χρώμα της Barbie που κυριαρχούσε τη δεκαετία των '00s έχει επιστρέψει πιο δυναμικό από ποτέ, κερδίζοντας επάξια μία από τις πιο σημαντικές θέσεις στη γκαρνταρόμπα μας. Οι απανταχού fashionistas το έχουν απογειώσει και δε χάνουν ευκαιρία να το επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους. Μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις από casual μέχρι πιο formal looks. Ταιριάζει υπέροχα με εξίσου έντονα χρώματα, όπως είναι το κίτρινο, το πράσινο, το μπλε, το πορτοκαλί αλλά και το κόκκινο. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, μην χάνετε άλλο χρόνο. Θα το λατρέψετε.

4. Green 

Image source: @emilisindlev

Ο Daniel Lee μας έκανε να αγαπήσουμε το πράσινο, όσο κανένας άλλος, μέσα από τη συλλογή του για τον ιταλικό οίκο Bottega Veneta. Από τότε, δεν «χορταίνουμε» να το βλέπουμε αλλά και να το φοράμε. Ταιριάζει με πολλές αποχρώσεις, τόσο bold όσο και neutrals και σίγουρα θα χαρίσει πολλούς bonous-πόντους στην εικόνα σας. Θα το συναντήσετε σε όλα τα βασικά κομμάτια ενός συνόλου, αλλά εμείς λατρεύουμε τα πράσινα αξεσουάρ, όπως είναι οι τσάντες και τα παπούτσια. Δημιουργήστε ένα total neutral look σε μπεζ τόνους και ολοκληρώστε μ' ένα ζευγάρι green boots και ετοιμαστείτε να παρουσιάσετε μία εμφάνιση που... θα συζητηθεί!

5. Colour Blocking 

Image source: @karodall

Πολλές γυναίκες διστάζουν να το δοκιμάσουν, διότι το θεωρούν μία δύσκολη και απαιτητική διαδικασία. Παρόλα αυτά, το colour blocking θα σας μετατρέψει στην απόλυτη fashionista, καθώς αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας χρονιάς. Οι τρόποι για να το πετύχετε πολλοί, ανάλογα με το στιλ και τον χαρακτήρα σας. Αν έρχεστε πρώτη φορά σε επαφή μαζί του, δοκιμάστε να συνδυάσετε διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος για περισσότερη ασφάλεια. Αν ανήκετε στους τολμηρούς, η έντονη αντίθεση σε χρώματα και μοτίβα θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

6. A bit of floral 

Image source: @whowhatwear

Κι αφού αναφερθήκαμε στα μοτίβα, δεν γίνεται να μην τονίσουμε ότι τα florals θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα τους επόμενους μήνες. Αποτελούν μια ιδανική ευκαιρία να εντάξετε τα χρώματα στις εμφανίσεις σας με εύκολο τρόπο. Μπορείτε να τα επιλέξετε παντού αλλά εμείς σας προτείνουμε να κάνετε τη διαφορά και να εντυπωσιάσετε μ' ένα floral, statement coat. Θα μαγνητίσετε τα βλέμματα με μία μόλις κίνηση.