fbpixel

Search icon
Search
Beach waves: Πώς θα πετύχετε βήμα-βήμα αυτό το υπέροχο look
HAIR & NAILS

Beach waves: Πώς θα πετύχετε βήμα-βήμα αυτό το υπέροχο look

Τι και αν το καλοκαίρι δεν έχει φτάσει ακόμη;


Τα τελευταία χρόνια, το υπέροχο beach-wave look έχει αποδειχτεί σε κάτι πολύ περισσότερο από μια παροδική τάση: Το "ανεμοδαρμέν" εφέ είναι ένα χτένισμα με δύναμη, που βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να χαρακτηριστεί πλέον εμβληματικό. Εμπνευσμένο από αυτή την ανάμνηση των πιο όμορφων καλοκαιριών και από το αλάτι που κάνει τα μαλλιά να αλλάζουν σχήμα και δομή, το look αυτό μπορεί να γίνει αβίαστα κομψό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι, αν δεν υπάρχει τεράστιος όγκος αλμυρού νερού, η επίτευξη αυτού του στυλ απαιτεί πραγματικά δουλειά. Ευτυχώς, υπάρχουν ειδικά προϊόντα και συμβουλές που μπορούν να σας καθοδηγήσουν στο δρόμο προς τα μαλλιά της παραλίας, ακόμα και όταν ένα πραγματικό ταξίδι στην παραλία δεν ανήκει στο εγγύς μέλλον. 

Βήμα 1ο: Σαμπουάν για υφή

shutterstock-533580310.jpg

Εάν τα μαλλιά σας «αρνούνται» να κρατήσουν τα κύματα ανεξάρτητα από το πόσο προϊόν βάζετε, πρέπει να ξεκινήσετε στο ντους. Επιλέξτε ένα σαμπουάν που θα αποτελέσει τη βάση για αυτά τα beach waves που λατρεύετε.

10-PUIrZ.webp

Nutricurls Waves Shampoo, Wella Professionals, Attica BUY HERE

Βήμα 2ο: Κατάλληλος όγκος

shutterstock-1857897535.jpg

Tα τέλεια ατελείς beach waves ξεκινούν με την προετοιμασία. Ξεκινήστε τρίβοντας μια μους με υφή μέσα από τα υγρά σας μαλλιά και μετά στεγνώστε τα. Αποφύγετε το υπερβολικό ίσιωμα, γιατί θέλετε τα μαλλιά σας να έχουν ανάγλυφη, ημιτελή εμφάνιση.

584867-swatch.jpg
Frizz-Fighting Volumizing Foam Lightweight Body Booster, Devacurl, Sephora BUY HERE


Βήμα 3ο: Προστασία από τη θερμότητα

shutterstock-791215396.jpg

Η χρήση πλεξούδων για να αποκτήσετε beach waves λειτουργεί με ίσια μαλλιά με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει εάν τα μαλλιά σας έχουν φυσική μπούκλα, αλλά τα εργαλεία θερμότητας θα σας βοηθήσουν να κλειδώσετε το κύμα στη θέση του. Εφαρμόστε ένα προστατευτικό θερμότητας στα μαλλιά σας και θα έχετε λείες άκρες, μοναδική λάμψη και φυσικό αποτέλεσμα στη στιγμή.

357949-swatchjpg.jpg

Finishing Crème, Οuai Haircare, Sephora BUY HERE

Βήμα 4ο: Σωστά εργαλεία

shutterstock-1755563729.jpg

Μόλις τα μαλλιά σας στεγνώσουν, για να κάνετε τα μαλλιά να είναι πιο απαλά, πάρτε τμήματα και αντί να τα κάνετε beach waves με ευθεία φορά, πάρτε τα με γωνία λίγων μοιρών. Για πιο κοντά μαλλιά, χρησιμοποιήστε μια πιο λεπτή ισιωτική πρέσσα ενώ αν τα μαλλιά σας είναι μακριά θα πετύχετε τα χαλαρά κύματα με μια μεγαλύτερη. Τυλίξτε τα μαλλιά γύρω από την πρέσσα από τη μέση έως περίπου δύο εκατοστά πριν τις άκρες και αρχίστε να κατεβάζετε τη συσκευή προς τα κάτω για να δημιουργηθεί το τέλειο αποτέλεσμα.

loreal-professionnel-steampod-v3-isiotiki-presa.webp
SteamPod v3 Ισιωτική Πρέσα, L'Oreal Professionnel, Hondos Center BUY HERE

Βήμα 5ο: Όγκος και μετά

shutterstock-1352584550.jpg

Αφού κάνετε τις μπούκλες, τραβήξτε τες ελαφρά με μια αραιή χτένα στις άκρες για να χαλαρώσει και να πάρει το σχήμα των beach waves. Αν θέλετε μια έξτρα ανάλαφρη εμφάνιση, μόλις τελειώσετε βάλτε και ένα σπρέι υφής που δίνει όγκο και είναι ειδικό για αυτό το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

texture.jpg

Beach Club Texture Spray, IGK, Sephora BUY HERE

Βήμα 6ο: Όλα για τη λάμψη

shutterstock-1115846087.jpg

Εάν έχετε σγουρά μαλλιά, μπορείτε να κατακτήσετε τα beachy waves ακόμα και χωρίς να χρησιμοποιήσετε σίδερο για μπούκλες. Το κόλπο χωρίς θερμότητα είναι να λούζετε και να περιποιείστε τα μαλλιά σας πριν τον ύπνο. Στεγνώστε τα με μια πετσέτα, αλλά φροντίστε να μην πατήσετε υπερβολικά τις άκρες σας - απλώς πιέστε απαλά και πιέστε με την πετσέτα μέχρι να απορροφήσετε όλη την υγρασία. Όταν τελειώσετε, βουρτσίστε το και απλώστε ένα hair mist κατάλληλο για τα beach waves των ονείρων σας.

10-QGtb8.webp

Stylista The Beach Wave Mist Hair Styling Salt Spray, L' Oreal Paris, Attica BUY HERE