fbpixel

Search icon
Search
Redhead: Γιατί όλο και περισσότερες celebrities επιστρέφουν σε αυτό το trend;
HAIR & NAILS

Redhead: Γιατί όλο και περισσότερες celebrities επιστρέφουν σε αυτό το trend;

Μια τάση που γίνεται ξανά ζητούμενο


Όλοι περίμεναν η Kendall Jenner να επιστρέψει στο φυσικό-καστανό χρώμα των μαλλιών της. Όταν πρωτοβγήκε με το νέο της κόκκινο, τον Φεβρουάριο, έγιναν πολλές εικασίες πως ίσως να είναι περούκα. Αλλά οδεύοντας προς τον Απρίλιο, τα μαλλιά της είναι ακόμα χάλκινα —και εξακολουθούν να φαίνονται υπέροχα. Τόσο καλά, που είναι πιθανό η κοκκινομάλλα Jenner να έχει επηρεάσει (είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα) άλλους ανθρώπους να πούνε "ναι" σε αυτή τη νέα τάση.

redhead1.jpg
@sydney_sweeney
Έτσι, αν και σύμφωνα με τους colorists αυτό είναι το χρώμα το οποίο διατηρείται πιο δύσκολα από όλα, όλο και περισσότερες γυναίκες το ζητούν.

Το χρώμα των μαλλιών παίζει βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της ταυτότητας σας, ειδικά για τις κοκκινομάλλες που αποτελούν περίπου το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού. Παρόλα αυτά, μιλώντας για τάσεις, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως αυτή η επιλογή δεν είναι κάτι που εμφανίστηκε τώρα αλλά αντιθέτως επανέρχεται δυναμικά αυτή την άνοιξη. Τώρα που πολλές celebrities της A-list επιστρέφουν στο κόκκινο αυτή η redhead απόχρωση επιστρέφει στα πρωτοσέλιδα και γίνεται ξανά πιο δημοφιλής και mainstream. Γενικά, οι πιο ζεστοί τόνοι μαλλιών -σκεφτείτε τα κίτρινα και τα χρυσά και τα κόκκινα- είναι πιο αποδεκτοί από ό,τι ήταν πριν από πέντε έως δέκα χρόνια, όταν η τάση ήταν προς τις δροσερές, πλατινέ ξανθές αποχρώσεις.

red hair
@jennaperryhair

Choose your favorite 

To καλύτερο; Υπάρχει ένας κόκκινος τόνος για όλους. Για παράδειγμα, το κόκκινο της Ferreria επηρέασε τη δημιουργό του TikTok, CurvyQueenSheen, να κάνει τα δικά της καστανά μαλλιά κόκκινα, αν και διαφορετικά, πιο χρυσαφένια χάλκινα. Εάν έχετε φυσικά μαλλιά, σε οποιαδήποτε απόχρωση με τη βοήθεια του κομμωτή σας μπορείτε να βρείτε τον ιδανικό τόνο για τη δική σας επιδερμίδα. Το κλειδί σε αυτό θα είναι πάντα να δίνετε διάσταση στο πρόσωπο σας.

Step by step 

Δεν χρειάζεται να είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Οι ειδικοί προτείνουν να ξεκινήσετε με μια θεραπεία κόκκινης γυαλάδας, η οποία είναι ουσιαστικά σαν μια θεραπεία λάμψης που βάφει τα μαλλιά σας κόκκινα. Δεν είναι κάτι που θα σας δεσμεύσει, αντιθέτως θα σας κάνει να δοκιμαστείτε και να δείτε αν αυτό σας εκφράζει. Το θετικό σε αυτήν την επιλογή είναι πως θα ξεθωριάσει πολύ γρήγορα, οπότε αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε στο φυσικό σας χρώμα, αλλά αν σας αρέσει, πρέπει να κάνετε κάτι πιο μόνιμο. Αν είστε στη φάση της αμφισβήτησης, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από το τώρα. Δοκιμάστε κάθε διαφορετική του απόχρωση, μπείτε στην εμπειρία που έχουν οι ελάχιστες γυναίκες με αυτό το χρώμα στα μαλλιά και απολαύστε αυτή την άνοιξη με ένα χρώμα που σίγουρα ξεχωρίζει. 

redhead.jpg
@sydney_sweeney

Τα κόκκινα μαλλιά είναι ένα δημοφιλές χρώμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Έχει γίνει ένα από τα πιο επιθυμητά χρώματα μαλλιών καθώς όλοι προσπαθούν να τραβήξουν τους φυσικούς, χάλκινους τόνους μιας κοκκινομάλλας. Όμως, δεν χρειάζεται να γεννηθείτε με αυτά για να τα πετύχετε. Και όπως τα καστανά μαλλιά γίνονται όλο και πιο ζεστά και λαμπερά, έτσι γίνεται και με τα κόκκινα μαλλιά. Το παν είναι να αγκαλιάζετε το φυσικό και να μην κάνετε υπερβολές!