fbpixel

Search icon
Search
Don’t Miss Out: Οι απόλυτες τάσεις στα μαλλιά της άνοιξης
MAGAZINE

Don’t Miss Out: Οι απόλυτες τάσεις στα μαλλιά της άνοιξης

Υιοθετήστε τες asap!


Με τη διάθεση να... ανθίζει, η άνοιξη καταφτάνει γεμάτη χρώματα, ενώ η ανανέωση γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της. Για τη φετινή σεζόν οι διάσημοι οίκοι μόδας έδειξαν μέσα από τις πασαρέλες τους και ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά.

All about colors 

shutterstock-1749434318.jpg

Θερμοί τόνοι και αποχρώσεις από ζεστά καστανόξανθα μέχρι τολμηρά σκούρα ginger μάς εμπνέουν για μικρές ή και μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή μας. Η φυσική χροιά του δέρματος, το χρώμα των ματιών, καθώς και το σχήμα του προσώπου αποτελούν «οδηγούς» και καθορίζουν την επιλογή του τελικού χρώματος των μαλλιών. Ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς ή τριγωνικό μεταβάλλεται σε οβάλ αν «ανοίξουμε» τα μήκη, για να δώσουμε όγκο στην περιοχή των μήλων. Αντίστοιχα, το οβάλ σ’ ένα τετράγωνο ή στρογγυλό πρόσωπο επιτυγχάνεται, όταν φωτίσουμε τις ρίζες με ανταύγειες, ώστε να χαρίσουμε ύψος. Οι ψυχρές επιδερμίδες αγαπούν τα πιο ουδέτερα χρώματα, όπως οι ζεστές, τα θερμά. Τζίντζερ και χάλκινες αποχρώσεις χαρίζουν λάμψη με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο σε λευκές και ροζ επιδερμίδες.

The shorter, the better 

shutterstock-1916867378.jpg

Στα κουρέματα -κοντά ή μακριά δεν έχει σημασία-, αυτή η εποχή φέρνει νέα έμπνευση για κάθε στιλ. Θα δούμε, λοιπόν, όγκο, κίνηση κι ένα ρετρό εφέ για όσες τολμήσουν να το επιλέξουν και να κυριαρχήσουν! Η διαχρονικότητα του καρέ είναι αδιαμφισβήτητη. Έχει περάσει φυσικά πολλές παραλλαγές -micro, με όγκο, layers, αυστηρό ή και με ίσιο κόψιμο- ανά εποχή, αλλά σε κάθε περίπτωση παραμένει επίκαιρο και μια από τις τοπ επιλογές για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας, χωρίς ν’ αμφιβάλλετε για την κομψότητα του αποτελέσματος. Οι “bottleneck” αφέλειες είναι εμπνευσμένες από τα ‘70s και, χάρη στο ιδιαίτερο στιλ τους, καταφέρνουν να κολακεύσουν κάθε πρόσωπο. Γι’ αυτό και αναδεικνύονται σε must-try τάση φέτος.

Styling news 

shutterstock-1484230583.jpg

Το styling πρέπει να δείχνει effortless και φυσικό. Κυματισμοί και κοτσίδες θα βρίσκονται στην κορυφή αυτήν την άνοιξη. Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά θα είναι κι αυτά με τη σειρά τους ένα από τα μεγαλύτερα trends. Clips σε έντονα χρώματα, κορδέλες, φιόγκοι, καθώς και πολύχρωμα μεταξωτά μαντίλια δεν πρέπει να λείψουν από τη συλλογή σας!

xatzixristodoulou.jpg

Info Yianni Hair Spa:

• Μητροπόλεως - Κούσκουρα 2, τηλ. 2310 222839, 2310 264682

• Κομνηνών 9, Πανόραμα, τηλ. 2310 343345, 2310 346641

m.yianni.gr, Instagram: @yiannihairspa

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022