fbpixel

Search icon
Search
6 looking-good χρώματα στα μαλλιά που θα βλέπετε παντού την άνοιξη
HAIR & NAILS

6 looking-good χρώματα στα μαλλιά που θα βλέπετε παντού την άνοιξη

Πείτε «ναι» στην αλλαγή ήδη από σήμερα


Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κακή στιγμή για να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά η άνοιξη είναι ίσως η καταλληλότερη. Ο χειμώνας μοιάζει σαν μια ατέλειωτη περίοδος και έτσι τώρα που οι ζεστές ημέρες είναι εδώ η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σας είναι πραγματικά το λιγότερο αδιάφορο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε. Σε αυτό προσθέστε και το γεγονός πως τα spring colours είναι πάντα πιο φωτεινά και «παιχνιδιάρικα». Είτε, λοιπόν, θέλετε μια μικρή ανανέωση, είτε είστε έτοιμοι να γίνετε αγνώριστοι εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο hot χρώματα που θα σας βάλουν σε μοντέρνους τόνους και διαφορετική διάθεση. 

1. Χρώμα της φράουλας

strawberry.jpg

Αν ψάχνετε για μια τολμηρή αλλαγή και θέλετε να μπείτε σε μια σημαντική τάση, οι τόνοι φράουλας είναι αυτό που ζητάτε. Αυτό το χρώμα είναι τόσο trends αυτή τη στιγμή και ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος. Αν θέλετε να γίνεται ακόμα πιο τολμηροί, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο ζωντανό ροδακινί κόκκινο που θα φωτίσει πραγματικά τα χαρακτηριστικά σας. Ευτυχώς, αυτή η τάση μπορεί να εφαρμοστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, καθώς μπορείτε να πάτε σε λίγο πιο σκούρες ή πιο ανοιχτές αποχρώσεις. 

2. Ξανθό μελί

honey-bronde.jpg

Το “Bronde” είναι ο τέλειος τρόπος για να αποκτήσετε ένα λαμπερό χρώμα χωρίς να θυσιάσετε την υγεία των μαλλιών σας. Η πανδημία έδειξε σε όλους τη σημασία της χαμηλής συντήρησης, του εύκολου χρώματος και βλέπουμε η προτεραιότητα πλέον να έχει δοθεί στην υγεία των μαλλιών σε σχέση με τολμηρές, φωτεινές αλλαγές χρώματος. Αυτά τα μαλλιά φαίνονται σαν να τα φίλησε ο ήλιος, χάρη στους ζεστούς, χρυσαφί τόνους σε όλο το μήκος. Αντί για τους σταχτώδεις, γκρίζους τόνους του παρελθόντος, τα ηλιόλουστα μαλλιά που αναμειγνύονται αβίαστα με τις φυσικές σας ρίζες είναι ο καλύτερος τρόπος για μια ανανέωση.

3. Ελαφρύ ροζ

pink-hair.jpg

Αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι, τα ροζ μαλλιά θα είναι ξανά τάση αλλά αυτή τη φορά η έμφαση θα δοθεί στο "σβήσιμο" και όχι στην ένταση. Αυτό το σταχτί, τονισμένο χρώμα περιστρέφει κάθε δεύτερη σεζόν και επιμένει να αποτελεί trend. Είναι ένα διασκεδαστικό χρώμα για τους θερμότερους μήνες, αλλά δεν είναι τίποτα πολύ φωτεινό ή τρελό. Μπορείτε να προσθέσετε αυτό το χρώμα στα ξανθά μαλλιά σας με ένα ημιμόνιμο μαλακτικό για την εναπόθεση χρώματος ή αν πάτε στο κομμωτήριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακτικό χρώματος για να διατηρήσετε το χρώμα σας ζωντανό όσο το δυνατόν περισσότερο.

4. «Ακριβό» καστανό

spring-hair-colors-the-everygirl-15.jpg

Αυτό το χρώμα έκανε τον γύρο του Διαδικτύου όταν αγαπημένες ξανθιές όπως η Sofia Richie, η Hailey Bieber και η Gigi Hadid επέστρεψαν στις (κυριολεκτικά) ρίζες τους και επέλεξαν έναν πιο βαθύ τόνο την προηγούμενη χρονιά. Οι ειδικοί του hair styling προβλέπουν ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτή την τάση μέχρι την άνοιξη και μετά. Αν και συνήθως τα μαλλιά «ανοίγουν» κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι, αυτό το πιο βαθύ χρώμα είναι κομψό και διαφορετικό. Για να το πετύχετε προσθέσετε μικρές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες στο μπροστινό μέρος για να φωτίσετε το πρόσωπο. Αυτές θα πρέπει να χάνονται μέσα στο φυσικό χρώμα και όχι να ξεχωρίζουν. 

5. Baby ξανθό

blonde-curly-hair.jpg

Το ξανθό δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Φέτος, είναι ακόμη πιο πλατινένιο και απομακρύνεται από το ουδέτερο που όλοι έχουν συνηθίσει. Σκεφτείτε την Pamela Anderson της δεκαετίας του '90 (ή τη διασκευή της Lily James το 2022 στο Pam and Tommy). Κρατήστε τα μαλλιά σας τον σωστό τόνο, κλείνοντας ένα ραντεβού με τον colourist σας. Για να τονώσετε το χρώμα ανάμεσα στα ραντεβού ένα μοβ σαμπουάν μια φορά την εβδομάδα αραιωμένο με το αγαπημένο σας σαμπουάν θα κάνει θαύματα.

6. Απόλυτο μαύρο

spring-hair-colors-the-everygirl-13-e1646056275241.jpg

Ένα inky, jet black είναι σέξι και ιδιαίτερο — και μια πολύ απίθανη επιλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι, γι' αυτό ακριβώς το λατρεύουμε. Διατηρήστε το λαμπερό με ένα λάδι μαλλιών και να θυμάστε πάντα να χρησιμοποιείτε ένα θερμοπροστατευτικό, καθώς η υπερβολική θερμότητα μπορεί να θαμπώσει το χρώμα των μαλλιών με την πάροδο του χρόνου.