fbpixel

Search icon
Search
7 hair trends που θα δοκιμάσουν όλες οι influencers αυτό το καλοκαίρι
HAIR & NAILS

7 hair trends που θα δοκιμάσουν όλες οι influencers αυτό το καλοκαίρι

Αρχίστε να σημειώνετε από τώρα αυτά που πρέπει να γνωρίζετε


Από όλες τις εποχές, το καλοκαίρι είναι ίσως η ιδανικότερη για να πειραματιστείτε με τα χτενίσματά σας. Αν και η υγρασία αποτελεί έναν από τους πιο ανατρεπτικούς παράγοντες, μπορείτε να πετύχετε looks που όλοι θα λατρέψουν. Οι παρακάτω προτάσεις θα σας δώσουν ένα ανέμελο προφίλ και θα σας κάνουν να νιώσετε πως η αλλαγή μπορεί να έρθει άμεσα. Αν και το καλοκαίρι αργεί, εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε πως τώρα είναι η στιγμή να τα δοκιμάσετε και να μπείτε ήδη σε πιο summer mood. 

Natural Texture

10d0e7e94db3273af1b1110d5779eda2.jpg

Όποια και αν είναι η αγαπημένη σας τάση και φέτος θα δείτε πως η φυσική υφή θα επικρατήσει σε όλα τα είδη μαλλιών. Έτσι, αντί να πάτε ενάντια στα φυσικά μαλλιά σας ακολουθήστε τον τρόπο τους. Αξιοποιήστε στο έπακρον τη φυσική τους υφή και ενισχύστε την με τα κατάλληλα προϊόντα. Το παν είναι να χρησιμοποιήσετε το styling που θα σας βοηθήσει να λάμψετε, αβίαστα και όχι να εναντιωθείτε στον εαυτό σας.

Box Bob

box-bob.jpg

Είναι επίσημο: το bob είναι η απόλυτη τάση στα μαλλιά και για το 2023 και οι επαγγελματίες κομμωτές συμφωνούν. Όλα έγιναν επίσημα όταν η Hailey Bieber αποφάσισε να δοκιμάσει το box bob αλλά ευτυχώς για εσάς υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές του που μπορείτε να τολμήσετε, οπότε υπάρχει ένα που ταιριάζει σε όλες.

Loose Waves

loose-waves.jpg

Οι χαλαροί κυματισμοί είναι μια διαχρονική καλοκαιρινή τάση στα χτενίσματα που οδηγεί σε μια απόλυτα ανέμελη και summerish διάθεση. Αφήστε τις έντονες και δομημένες μπούκλες και προσπαθήστε να πετύχετε ένα πιο beach αποτέλεσμα. Αυτό το αβίαστο look θα λειτουργήσει εκπληκτικά και ο μόνος τρόπος να το πετύχετε είναι να κάνετε τις κλασικές μπούκλες και στη συνέχεια να μια φαρδιά χτένα να τις τραβήξετε προς τα κάτω.

Luxe Blonde

luxe-blonde.jpg

Το ξανθό χρώμα επιστρέφει δυναμικά και πλέον εμπνέεται από τη δεκαετία του '90. Μελί και κρεμώδεις τόνοι, λαμπερό ξανθό αποτέλεσμα και τολμηρές ανταύγειες δημιουργούν ένα luxe αποτέλεσμα που θα λατρέψετε. "Αγκαλιάστε" τους πιο ανοιχτόχρωμους τόνους και τα πιο φωτεινά μαλλιά και δώστε μια διαφορετική ανάσα στην καθημερινότητα σας. Για να κάνετε τα ξανθά μαλλιά να φαίνονται πιο εντυπωσιακά, η ενίσχυση της λάμψης και η διατήρηση τους σε εξαιρετική κατάσταση είναι πρωταρχικής σημασίας.

Soft Copper

soft-copper.jpg

Ενώ πέρυσι υπήρχε το trend του έντονου χάλκινου και του ζωηρού κόκκινου, φέτος το καλοκαίρι θα βλέπετε παντού το χάλκινο και το καστανόξανθο να ενώνονται και να δημιουργούν το υπέροχο soft copper. Παρόλα αυτά μην ξεχνάτε πως οι κόκκινοι και χάλκινοι τόνοι είναι επιρρεπείς στο να ξεθωριάσουν γρήγορα από τον ήλιο, γι' αυτό επενδύστε σε καλά προϊόντα μαλλιών για να διατηρήσετε το φρέσκο ​​χρώμα των μαλλιών σας υπέροχο κάθε στιγμή.

'90s Blowouts

90s-blowouts.jpg

Τα supermodels της δεκαετίας του '90 χρησιμοποιούσαν τα blowouts σαν το δικό τους μυστικό για flawless λάμψη. Πλέον δε χρειάζεται να χρησιμοποιείτε rollers για να το πετύχετε καθώς υπάρχουν διαθέσιμα tools που δημιουργούν υπέροχο αποτέλεσμα. Δώστε όγκο και απολαύστε το grande αποτέλεσμα που σας αξίζει. 

Ponytails

ponytails.jpg

Οι αλογοουρές σε όλα τα σχήματα και μεγέθη θα είναι μια διαχρονικά καλοκαιρινή τάση στα μαλλιά. Μπορείτε να την κάνετε απλή, μπορείτε να δημιουργήσετε πλεξούδες, μπορείτε να επιμείνετε σε μια ψηλή αλογοουρά, είτε μπορείτε να κάνετε μια χαμηλή με έντονο φορμάρισμα. Δίνει αυτοπεποίθηση και μοντέρνα εμφάνιση στη στιγμή.