fbpixel

Search icon
Search
Tα 7 top hairstyles για την Κυριακή του Πάσχα
HAIR & NAILS

Tα 7 top hairstyles για την Κυριακή του Πάσχα

Δοκιμάστε όλα όσα θα σας κάνουν πιο λαμπερές από ποτέ


Η άνοιξη και η μέρα επιβάλλουν να αναδείξετε την πιο εντυπωσιακή πλευρά του εαυτού σας. Είτε σκοπεύετε να περάσετε αυτή τη μέρα με την οικογένεια σας, είτε βρίσκεστε σε διακοπές, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε το τέλειο πασχαλινό χτένισμα, ώστε να απολαύσετε τις ημέρες αυτές ενώ φαίνεστε υπέροχες. Γι' αυτόν τον λόγο φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε τα δικά μας αγαπημένα hairstyles και σας τα παρουσιάζουμε.

Waterfall braid

waterfall-braid.jpg

Αν μας ρωτάτε, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο όμορφο από μια κομψή waterfall πλεξούδα. Αυτό το χτένισμα προσθέτει ένα γλυκό και παιχνιδιάρικο touch στην εμφάνισή σας που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός πως αυτή η κοτσίδα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά glam σε κάθε look. 

Fishtail braid 

14e2360e20a7e6698b1d6710dd706838.jpg

Μιλώντας για εντυπωσιακές κοτσίδες, δεν γίνεται να μην συμπεριλάβουμε και την πλεξούδα ψαροκόκαλο στη λίστα με τα πασχαλινά χτενίσματα. Είτε θέλετε ένα πιο αυστηρό look, είτε ένα πιο ξέγνοιαστο αποτέλεσμα, αυτή η επιλογή θα σας λύσει τα χέρια και θα προσθέσει μια fun αισθητική στην εμφάνισή σας. 

Chignon 

chignon.jpg

Μιλώντας για κλασικά στιλ, δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος αν επιλέξετε ένα κομψό chignon. Προσφέρει μια upgraded εναλλακτική στα κλασικά στιλ κότσου, δημιουργώντας μια εμφάνιση στην οποία δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

Low pretzel bun 

low-pretzel-bun.jpg

Δεν χορταίνετε τα buns; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε μπορεί να έφτασε η στιγμή να επιλέξετε την low pretzel εκδοχή του. Αυτό το υπέροχο στιλ απαιτεί να στρίψετε το μήκος των μαλλιών σας σε διάφορες κατευθύνσεις για να μιμηθείτε την εμφάνιση ενός κουλουριού. Απλό και εξαιρετικά όμορφο, αυτό το hairstyle θα γίνει μια από τις top επιλογές σας, ενώ απαιτεί ελάχιστον χρόνο.

High ballerina bun

high-ballerina-bun.jpg

Αν έχετε διάθεση για ένα πρακτικό και chic hairstyle, ο ψηλός κότσος μπαλαρίνας δεν θα σας απογοητεύσει. Είναι πολύ εύχρηστος και θα σας δώσει μια σούπερ glossy εμφάνιση που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σας. 

Half-up bouffant with pearl clips

half-up-bouffant-with-pearl-clips.jpg

Τα half up χτενίσματα είναι υπέροχα. Αν θέλετε να τα πάτε ένα βήμα παρακάτω το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε μερικά clips. Κομψότητα και maximal χαρακτήρας θα σας δώσουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για να λάμψετε σήμερα. 

Twist out 

twist-out.jpg

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να συνδυάσετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση είναι με τη βοήθεια ενός twist-out. Αυτή η τεχνική λειτουργεί για να καθορίσει τη φυσική σας υφή και για να δημιουργήσει απαλές και ζωηρές μπούκλες που θα λατρέψετε. Πείτε «ναι» στη φυσική εκδοχή σας.