fbpixel

Search icon
Search
Time for a Make-over: Oι αλλαγές για να κάνετε στα μαλλιά σας εν όψει καλοκαιριού
MAGAZINE

Time for a Make-over: Oι αλλαγές για να κάνετε στα μαλλιά σας εν όψει καλοκαιριού

Αλλάξτε στιλ, αλλάξτε διάθεση με τη βοήθεια των ειδικών


Η σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 μόλις ξεκίνησε και μαζί της φέρνει εκπληκτικές τάσεις στα χρώματα, τα κουρέματα και τα χτενίσματα. Μπορεί η κάθε καινούρια εποχή να είναι και μία εξαιρετική ευκαιρία για ανανέωση του look μας, όμως τώρα οι προτάσεις είναι τόσο ξεχωριστές, που μας οδηγούν αναπόφευκτα στην απόφαση για αλλαγές.

More Layers, Please

Αυτό το καλοκαίρι είναι η εποχή του “wolf cut”, ενός από τα πιο ιδιαίτερα κουρέματα στη φαρέτρα των hair stylists. Η τεχνική με την οποία σχηματίζονται οι αφέλειες προσφέρει ένα απόλυτα κομψό φινίρισμα. Αυτό το σχήμα είναι ιδανικό για μακριά αλλά και για μεσαία μαλλιά, καστανού χρώματος, που αναμειγνύονται ιδανικά με ξανθές αποχρώσεις. Τη νέα σεζόν, ακόμη, τα διάφορα επίπεδα θα συνεχίσουν ν’ αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση ανανέωσης. Δεν έχει σημασία σε τι μήκος μαλλιών θα εφαρμοστούν, αφού τα layers, πέρα από υπέροχο στιλ, προσθέτουν σε κάθε χτένισμα μοναδική κίνηση και πλούσιο όγκο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων κουρεμάτων αποτελούν το “butterfly cut”, μια τάση που αναδείχθηκε ιδιαίτερα στα social media, τα “octopus hair”, αλλά και τα ανάλαφρα ψαλιδίσματα σε μαλλιά στο ύψος του στήθους.

jx6jwxegxhtk2wvtxmphgc.jpg

The Free Feeling

Μια ακόμη ιδέα, για να αναβαθμίσετε την εικόνα σας αυτήν την περίοδο χωρίς να χρειαστεί να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές, είναι να δοκιμάσετε διαφορετικά χτενίσματα, πάντα στιλιζαρισμένα με την ελαφρότητα που επιβάλλει η άνοιξη. Όπως είναι λογικό, το «επιμελώς ατημέλητο» εξελίσσεται στην απόλυτη τάση. Έτσι, κυριαρχούν οι ανέμελες μπούκλες, οι beach style κυματισμοί, οι αλογοουρές και οι πλεξούδες.

prabalgurung2020-fw22-boh-hunter-abrams-04.jpg

New Color, New Mood

Ένα διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά «ανοίγει» κι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή, καθώς με την επιτυχία του στο ταίριασμα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας. Αυτό μπορεί να αποτελεί μια φαινομενικά απλή προσέγγιση, αλλά πράγματι πολλές φορές ένας πειραματισμός με μια ξεχωριστή χρωματική παλέτα μπορεί ν’ αλλάξει τη διάθεσή μας, χαρίζοντάς μας φρέσκια αύρα.

Product of the month: Με υφή που δε «βαραίνει», το Schwarzkopf Professional Session Label The Texturizer προσθέτει πλούσιο όγκο για αίσθηση πυκνότητας, ενώ παράλληλα διατηρεί την ενυδάτωση στα μαλλιά.

bxatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023