fbpixel

Search icon
Search
6 ιδέες για γαλλικό μανικιούρ που θα λατρέψετε
HAIR & NAILS

6 ιδέες για γαλλικό μανικιούρ που θα λατρέψετε

Επαναφέρετε την αγαπημένη τάση με μικρές παραλλαγές


To γαλλικό μανικιούρ είναι η τέλεια επιλογή για όλες εσάς που επιθυμείτε να δοκιμάσετε το κλασικό που θα έρθει στα δικά σας μέτρα. Είναι απλό, είναι αξιόπιστο και σίγουρα θα αρέσει σε όλους. Είναι το σχέδιο που όσες φορές και αν τολμήσετε, θα συνεχίσει να αποτελεί την top επιλογή στα σχέδια στα νύχια. Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε τις παρακάτω προτάσεις που αποτελούν την τέλεια λύση, είτε για εσάς που σας ενδιαφέρει μια πιο ουδέτερη βάση, είτε για εσάς που θέλετε να κάνετε την έκπληξη και να αλλάξετε σχήμα, χρώμα και mood. Αντιγράψτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και να είστε σίγουρες πως θα είστε -για ακόμη μια φορά- on trend. 

Double

avrnailswatches-nails.jpg
@avrnailswatches

Τοποθετώντας μια επιπλέον λεπτή γραμμή κάτω από τη γαλλική άκρη σας, αναδεικνύετε αμέσως το μανικιούρ σας. Είτε θέλετε να τοποθετήσετε το ίδιο χρώμα, είτε να το αλλάξετε, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό. 

Rainbow

gelsbybry-nails.jpg
@gelsbybry

Το γαλλικό rainbow είναι τόσο φωτεινό και χαρούμενο που θα σας κάνει να χαμογελάτε κάθε φορά που κοιτάτε τα νύχια σας. Αν και ταιριάζει περισσότερο στο καλοκαιρινό σας mood, η αλήθεια είναι πως θα φέρει τις πιο ανέμελες μέρες κοντά σας, απλώς με ένα κοίταγμα. 

Earth

overglowedit-nails-QMlmX.jpg
@overglowedit

Η χρήση αποχρώσεων σε γήινους τόνους θα κάνει τις γαλλικές άκρες σας πιο φυσικές και απλές. Προσθέστε τα αγαπημένα σας χρώματα και κάντε τα πιο nude, ώστε να πετύχετε αυτό το look. Φυσικά, μπορείτε να παίξετε και με το σχήμα των νυχιών σας για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Hearts

overglowedit-nails.jpg
@overglowedit

Ποιος είπε ότι το γαλλικό πρέπει να έχει το κλασικό κυρτό σχήμα; Στα νύχια δεν υπάρχουν κανόνες και για αυτό σας προτείνουμε να μείνετε μακριά από αυτά που γνωρίζατε και να προσθέσετε λίγο επιπλέον αγάπη σε οτιδήποτε κάνετε.

Deep

kayla-seah-nails.jpg
@kayla_seah

Το έντονο γαλλικά μανικιούρ έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου από τότε που η Kylie Jenner άρχισε να το επιλέγει και το ανέβασε στο Instagram. Είναι ακριβώς όπως το γαλλικό που ξέρετε και αγαπάτε, αλλά είναι πιο χοντρό και ξεκινά από τη μέση του νυχιού.

Glitter

amyytran-nails.jpg
@amyytran

Αφαιρέστε τις απλές λευκές μύτες και προσθέστε λίγη λάμψη. Άλλωστε, υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά γυαλιστερά βερνίκια νυχιών για να διαλέξετε, αλλά αν θέλετε να γίνετε πιο chic, τότε το χρυσό και το ασημί είναι ιδανική για εσάς.