fbpixel

Search icon
Search
Έτοιμες για τον Οκτώβριο; Αυτά τα nail trends θα κυριαρχήσουν
HAIR & NAILS

Έτοιμες για τον Οκτώβριο; Αυτά τα nail trends θα κυριαρχήσουν

H απαραίτητη ανανέωση σας καλεί


Βρισκόμαστε επίσημα ένα βήμα πριν τον Οκτώβριο, οπότε είναι φυσικό να θέλετε να μάθετε ποιες θα είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το μήνα που έρχεται. Με τα νύχια να αποτελούν την απόλυτη αλλαγή στην εμφάνιση σας, κάθε δύο με τρεις εβδομάδες, είναι σίγουρο πως είστε έτοιμες να ενσωματώσετε στην πραγματικότητα σας, όλα όσα πρόκειται να είναι trend. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τα απαραίτητα screenshots και στη συνέχεια να κλείσετε το ραντεβού στο nail saloon.

Ανακαλύψτε ποια χρώματα, ποια trends και ποια σχέδια θα γίνουν τα δικά σας αγαπημένα και απολαύστε, περισσότερο από ποτέ, τον πειραματισμό με όλα όσα μοιραζόμαστε μαζί σας.

French Illusion

nails.jpg
@nailartbyqueenie

Είναι μια τάση στα νύχια που έχει κυριαρχήσει πρόσφατα στα feeds των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αυτό το μανικιούρ δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση που πρόκειται να συνεχιστεί και για το υπόλοιπο 2023. Το ombre εφέ δημιουργεί μια τρισδιάστατη εμφάνιση που δίνει την ψευδαίσθηση του φωτός και της σκιάς στα χέρια σας. Μπορείτε να το δοκιμάσετε σε όλα τα χρώματα και τα σχέδια κάνοντας μια πραγματική ανατροπή.

Sensorial

stighmiotipo-othonis-2023-09-26-75401-pm.png
@betina_goldstein

Τα νύχια που έχουν διαφορετική αίσθηση στην αφή θα είναι μια μεγάλη τάση για αυτό το φθινόπωρο. Είναι "ντυμένα" με μια ποικιλία υφών, συμπεριλαμβανομένων τρισδιάστατων χάλκινων αντικειμένων, πολύτιμων λίθων και λουλουδιών. Θα δημιουργήσουν ένα απόλυτα μη παραδοσιακό αποτέλεσμα που μπορεί να αλλάζει σε κάθε νύχι και να σας φέρει ένα αποτέλεσμα που θα λατρέψετε. Είτε πρόκειται για extra στολίδια, είτε για βερνίκια που δίνουν μια ανάγλυφη ψευδαίσθηση, το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορείτε να περιμένετε μέχρι να τα δοκιμάσετε.

Velvet

nail-trends-2023-303237-1666711343786-image900x0c.jpg
@nailartbyqueenie

Αν θέλετε να παραμείνετε σε ένα sensorial αποτέλεσμα αλλά επιθυμείτε και να διαφοροποιηθείτε, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τα βελούδινα —ή cat-eye— νύχια. Εντοπίσαμε αυτό το εφέ νυχιών σε διάφορα feeds και μας εντυπωσίασε καθώς εξακολουθεί να κερδίζει έδαφος, στα αγαπημένα μας νύχια για αυτή την περίοδο. Έχει ποικίλες μεθόδους εφαρμογής και σχέδια και δημιουργώντας ένα εφέ διπλού τόνου μοιάζει με μια ακριβή εμφάνιση ενός βελούδινου φορέματος. Τι καλύτερο για τις φθινοπωρινές σας εξόδους;

Shape-Shifting

nails-DcLVo.jpg
@browngirlhands

Για εσάς που είστε λάτρεις της ευελιξίας, αυτό το shape-shifting αποτέλεσμα είναι must. Δημιουργεί μια εμφάνιση δύο σε ένα και μπορεί να αλλάξει το σχήμα των νυχιών σας χωρίς συμβιβασμούς στο design. Είναι ειδικό για γυναίκες που θέλουν να διαφοροποιηθούν, χωρίς να "πειράξουν" πραγματικά το σχήμα τους. Αν ανήκετε σε αυτές, τότε απλώς επιλέξτε ένα μακρύ σχέδιο νυχιών και λιμάρετε για να δημιουργήσετε ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο.

Metallics

nails-3xko1.jpg
@nailartbyqueenie

Το λιωμένο μεταλλικό αποτέλεσμα και τα ιριδίζοντα ασημένια φινιρίσματα δίνουν στα νύχια μια εξωπραγματική αίσθηση, μεταφέροντας σας στην εικονική πραγματικότητα. Αν και αυτή η τάση είχε επικρατήσει και στο παρελθόν, η αλήθεια είναι ότι η δυναμική της παραμένει επικρατούσα και σήμερα. Τολμήστε την, όποιο και αν είναι το σχήμα των νυχιών σας και θα δείτε πως τελικά μπορείτε να εντυπωσιάσετε στη στιγμή. Αυτό το nail art δίνει τόση ευελιξία που θα θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά.

Κεντρική φωτογραφία: @betina_goldstein