fbpixel

Search icon
Search
Fashion Forward: Tα νύχια που ξεχωρίσαμε στο NYFW και θα αντιγράψετε
HAIR & NAILS

Fashion Forward: Tα νύχια που ξεχωρίσαμε στο NYFW και θα αντιγράψετε

Οι επιλογές που σίγουρα θα είναι στη μόδα όλη την επόμενη χρονιά


Για κάποιους, η τέχνη νυχιών απαιτεί πάντα έντονα χρώματα ή τολμηρές υφές. Αλλά τα μινιμαλιστικά σχέδια είναι εξίσου δημιουργικά - και μπορούν να είναι εξίσου εντυπωσιακά με τις πιο maximal επιλογές. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, τα απλά νύχια θα γίνουν το απόλυτο trend την άνοιξη του 2024. Το καλοκαίρι που πέρασε, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά μια σειρά από διακριτικά στυλ μανικιούρ, όπως nude και microfrench tips αλλά και κρεμώδη φινιρίσματα που πέτυχαν να εισάγουν στο internet την τάση του quiet luxury. 

Γι' αυτό σας αποκαλύπτουμε όλα όσα μας κέντρισαν το ενδιαφέρον την προηγούμενη εβδομάδα.

Staud

miasecret.png
@miasecret

Καθώς τα μοντέλα περπατούσαν στην πασαρέλα του Staud S/S ‘24 σε καθαρά παστέλ χρώματα εμπνευσμένα από τις κομψές εμφανίσεις της δεκαετίας του ’90, τα νύχια τους περιέγραφαν μια παρόμοια ιστορία μινιμαλισμού. Από μακριά φαινόταν ότι είχαν κλασικά γαλλικά μανικιούρ, αλλά μια πιο προσεκτική ματιά αποδείκνυε τη φρέσκα εναλλαγή στο look. Αντί η λεπτή γραμμή να είναι στην άκρη, τοποθετούνταν στο ένα τρίτο του νυχιού και έκανε την απόλυτη ανατροπή. Η γυναίκα που τα εμπνεύστηκε, η Julie Kandalec, δημιούργησε μια εκδοχή του microfrench, απλώνοντας ένα λεπτό στρώμα βάσης στο νύχι και αφήνοντας το να στεγνώσει. Στη συνέχεια τοποθέτησε τη λωρίδα, χρησιμοποιώντας ένα στενό πινέλο και στο τέλος έκλεισε το nail art με ένα high-gloss top coat.

Kate Spade

essie.png
@essie

Τα νύχια στο show της Kate Spade ανέδειξαν μια πιο παιχνιδιάρικη πλευρά των μοντέλων και ταίριαξαν υπέροχα με τα αξεσουάρ τους. Με την Kandalec να κάνει τις επιλογές, τα nail looks περιελάμβαναν μαύρες microfrench επιλογές, και έτσι πετύχαιναν να τονίσουν το επάνω μέρος του νυχιού. Και ενώ η λεπτή λωρίδα βερνικιού ήταν κομψή από μόνη της, η Kandalec πήγε το manicure σε άλλο επίπεδο προσθέτοντας κύκλους ζωγραφισμένους στο χέρι στους αντίχειρες ορισμένων μοντέλων.

LaQuan Smith

laquan-smith.png
@laquan-smith

Παρά το γεγονός ότι συχνά συνδέεται με κοντά μήκη νυχιών, η quiet luxury αισθητική έχει ισχή και για τα extensions. Πάρτε ως παράδειγμα νύχια του LaQuan Smith. Σε μια βάση γυμνού νυχιού, το κλασικό γαλλικό μανικιούρ απέκτησε ένα απόλυτα κομψό update, χάρη στις ασημί μεταλλικές μύτες.

Christian Siriano

essie-gel-couture-nail-polish-1621947940-b09e96e7-progressive.jpg

Η επιρροή μπαλέτου ήταν παρούσα σε κάθε πτυχή του S/S ‘24 show του Christian Siriano, συμπεριλαμβανομένων των νυχιών. Σχεδιασμένη για να ταιριάζει με τα απαλά ροζ χρώματα της συλλογής, η Kandalec έβαψε τα νύχια των μοντέλων με το βερνίκι νυχιών Gel Couture της essie σε Polished & Poised ως βάση και στη συνέχεια το ολοκλήρωσε με το αστραφτερό ροζ essie βερνίκι νυχιών που ονομάζεται Birthday Girl. Τέλος, χρησιμοποίησε το Gel Couture Top Coat της μάρκας για ένα φινίρισμα υψηλής λάμψης που κλέβει όλες τις εντυπώσεις.

Κεντρική φωτογραφία: @staud.clothing