fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Τα σκούρα tips στο γαλλικό είναι η τάση που χρειάζεστε αυτό το φθινόπωρο

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεφύγετε από την κλασική προσέγγιση


Τα σκούρα tips στο γαλλικό είναι η τάση που χρειάζεστε αυτό το φθινόπωρο

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασάτο από ένα γαλλικό μανικιούρ. Αυτή η τάση στα νύχια, που επικρατεί για πολλά χρόνια, έχει αυξήσει τη δημοτικότητα της τα τελευταία χρόνια, κάτι που θα μπορούσε να οφείλεται στην αισθητική του «quiet luxury». Καθώς παραμένει ιδανικό για όλες εσάς που αγαπάτε τα minimal και τα κομψά φινίρισματα, έχουμε να σας δώσουμε το απόλυτο update.

Έφτασε η στιγμή να επιλέξτε την πιο μοντέρνα εκδοχή του και να κάνετε απόλυτο embrace στο φθινόπωρο δημιουργώντας μια πραγματική αντίθεση. Πως; Φυσικά προσθέτοντας το σκούρο χρώμα στις άκρες σας. Αυτό το twist θα καταφέρει να διατηρήσει το μανικιούρ σας κομψό ενώ παράλληλα θα σας δώσει ένα συνδυασμό που θα τραβήξει το ενδιαφέρον όλων των ανθρώπων στα άκρα σας.

Αν ανυπομονείτε να το δοκιμάσετε, είμαστε μαζί σας!

Αντί για nude ή ροζ βάση με μια λευκή γαλλική άκρη, αυτή η τάση ενσωματώνει πολλά κομψά φθινοπωρινά χρώματα όπως το μαύρο, το καφέ και το μπορντό. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε μια nude βάση με ένα πιο σκούρη άκρη ή μπορείτε να συνδυάσετε χρώματα και φινιρίσματα. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια ματ μπορντό βάση με γυαλιστερές μπορντό άκρες ή μια λευκή βάση με μαύρες γαλλικές άκρες, για να αναδείξετε την αντίθεση ακόμη περισσότερο. Όποιο σχέδιο κι αν αποφασίσετε να τολμήστε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η τάση στα νύχια φαίνεται και είναι απόλυτα luxury. Εφόσον, λοιπόν, σας διαβεβαιώνουμε πως θα τη βλέπετε παντού όλη τη σεζόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την τολμήσετε από σήμερα.

Παρακάτω θα βρείτε την έμπνευση που χρειάζεστε.

Light green tips

green-nails.jpg
@buffcs

Το ανοιχτό πράσινο χρώμα είναι μια από τις πέντε μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα της χρονιάς. Ποιος λέει ότι μπορείτε να το βάλετε μόνο στη γκαρνταρόμπα σας; Χρησιμοποιήστε το ακόμη και στα νύχια σας και εμπνευστείτε από το παραπάνω σχέδιο για να δοκιμάσετε κάτι εναλλακτικό.

Full on

nails-wxaEM.jpg
@iramshelton

Tο πιο φθινοπωρινό γαλλικό μανικιούρ με μια έντονη βάση πρόκειται να το βλέπουμε παντού τη νέα σεζόν. Είναι ντελικάτο με ένα μικρό twist. Το διπλό σκούρο χρώμα θα κάνει τα άκρα σας να ξεχωρίσουν και τα micro french-tips σε μια απόχρωση πιο σκούρη θα γίνει το απόλυτο must.

Sparkle on

sparkle-nails.jpg
@iramshelton

Το να τολμήστε να βάλετε στρασάκια στα νύχια σας, χωρίς να είναι Χριστούγεννα, σίγουρα λέει πολλά για τον τρόπο που σας αρέσει να εκφράζεστε. Και επειδή εμείς είμαστε μαζί σας αλλά θέλουμε να σας προτείνουμε και το safe side, είμαστε σίγουρες ότι αυτό το γαλλικό θα γίνει το αγαπημένο σας.

Dark green tips

@rochellehumes nails
@rochellehumes

Τα σκούρο πράσινο είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Έτσι, η αδιαφανής απόχρωση στα χέρια σε συνδυασμό με αυτόν τον εκπληκτικό τόνο θα σας αναδείξει στο talk of the town. Και εδώ το τολμηρό μοιάζει να είναι πολυ πιο πιθανό από τις απλές επιλογές που κάνετε στην καθημερινότητα σας.

Dark nails

dark-french-tips-309591-1695298714354-main900x0c.jpg
@harrietwestmoreland

Για τις λάτρεις του γαλλικού, η τέλεια πρόταση για να ξεφύγετε από τα κλασικά σχέδια είναι να προσθέσετε σκούρο χρώμα. Κρατήστε, δηλαδή το καθιερωμένο γυάλισμα και τολμήστε το σκούρο μαύρο που θα σας ενθουσιάσει. Ένα απόλυτα fashion forward σχέδιο, ιδανικό για τις πιο εκκεντρικές προσωπικότητες. Θα το λατρέψετε!

Mix and Match

mix-and-match-nails.jpg
@iramshelton

Αν το «διακριτικά» δεν είναι του στυλ σας, τότε οι αντιθέσεις είναι αυτές τις οποίες θα πρέπει να ψάξετε. Για εσάς που λατρεύετε τα σκούρα χρώματα και επιλογές σαν το λευκό και το μαύρο αποτελούν must, δεν έχετε παρά να το τολμήσετε. Μάλιστα η ίδια μέθοδος λειτουργεί με τις περισσότερες trending αποχρώσεις.

Κεντρική φωτογραφία: @harrietwestmoreland

 Oμορφαίνει τα νύχια και να αναζωογονεί το φυσικό χρώμα τους

Oμορφαίνει τα νύχια και να αναζωογονεί το φυσικό χρώμα τους

Nail Glow Beautifying Nail Care, Dior, Hondos Center

BUY ME
 Eξαιρετικά, πλούσια σύνθεση χρώματος για ομοιόμορφη εφαρμογή

Eξαιρετικά, πλούσια σύνθεση χρώματος για ομοιόμορφη εφαρμογή

Nail Lacquer, OPI, Attica

BUY ME
 Ένα τζελ περιποίησης των παρανυχίδων που λειτουργεί ως μια πραγματική αποτοξίνωση για να μαλακώσει και να θρέψει τις παρανυχίδες

Ένα τζελ περιποίησης των παρανυχίδων που λειτουργεί ως μια πραγματική αποτοξίνωση για να μαλακώσει και να θρέψει τις παρανυχίδες

Cuticle Care, Sephora Collection, Sephora

BUY ME