fbpixel

Search icon
Search
Halloween Nail Ideas: Τα νύχια που είναι ιδανικά για την περίσταση
HAIR & NAILS

Halloween Nail Ideas: Τα νύχια που είναι ιδανικά για την περίσταση

Πάρτε έμπνευση και αναδείξτε την πιο festive εκδοχή σας


Αν είστε σαν εμάς τότε σίγουρα βρίσκεστε στη φάση που ψάχνετε για τα απόλυτα «Halloween Nail ideas» στο Pinterest και στο Instagram. Καθώς ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος σε αυτή την υπέροχα spooky περίοδο αποφασίσαμε να “μεταφέρουμε” το κλίμα στα νύχια μας. Τώρα είναι η στιγμή για να πάρετε όλη την έμπνευση από την Wednesday Addams και να τη μετατρέψετε στην πιο cool, μοντέρνα επιλογή που θα σας συνοδεύει όλη τη σεζόν. Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε όλες τις nail ideas που θα γίνουν και οι δικές σας Halloween αγαπημένες ενώ παράλληλα θα σας κρατήσουν κομψές.

Τhe Ghosts

opi-nails-black.jpg
@opi

Ένα αρκετά minimal σχέδιο, που θυμίζει το γαλλικό έρχεται για να αναδείξει τα νύχια σας. Σε αυτή τη spooky σεζόν, βάλτε το μαύρο στις άκρες και κάντε το σχήμα του φαντάσματος. Αυτό το παιχνιδιάρικο σχέδιο θα κλέψει τις εντυπώσεις. 

Skeleton Hands

bugnails nail
@bugnails

Για εσάς που είστε πιο τολμηρές αλλά παρόλα αυτά θέλετε να διατηρήσετε το ανοιχτόχρωμο χρώμα, αυτή η πρόταση είναι ιδανική. Με τους τόνους του λευκού, θα κρατήσει τα νύχια σας in fashion, ενώ παράλληλα θα αναδείξει το skeleton mood σας. 

Green on

nailartbyqueenie nails
@nailartbyqueenie

Θέλετε να παίξετε με τα χρώματα και να "τρομάξετε" όποιον περνάει από δίπλα σας; Αν η απάντηση είναι καταφατική, τότε αυτό το σχέδιο είναι για εσάς. Με το ανατρεπτικό έντονο λαχανί και την αντίθεση από τις μαύρες σταγόνες, θα το λατρέψετε.

Charms

lolonailedit-nails.jpg
@lolo.nailedit

Τίποτα δεν είναι πιο διακριτικό και chic από τα μικρά αστεράκια και τα φεγγάρια που θυμίζουν τη πιο boho πλευρά σας. Η ανοιχτόχρωμη βάση κάνει το σχέδιο ακόμη πιο ονειρικό και τελικά σας αφήνει να δημιουργήσετε, στα νύχια σας μια Halloween εμφάνιση που δεν είχατε σκεφτεί.

Potion in purple

thaliamatcha-nails.jpg

Ο συνδυασμός του μωβ, τον πλανητών και του καπνού, δημιουργεί την πιο ονειρική βάση για τα Halloween nails σας. Πείτε το "ναι" σε αυτό το σχέδιο αν αισθάνεστε πως είστε σε θέση να αναδείξετε τη μικρή μάγισσα που κρύβετε μέσα σας. Άλλωστε, η εποχή το επιβάλλει. 

Metallic Silver

gelbymegan-nails.jpg
@gel.bymegan

Θέλετε να είστε στο κλίμα αλλά επιθυμείτε να το κάνετε διακριτικά και σίγουρα δεν είστε οι μόνες. Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε το μεταλλικό ασημί είναι η ιδανική επιλογή για τα νύχια σας. Μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα ασφαλής αλλά παρόλα αυτά θα φαίνεται πως ενστερνίζεστε τις spooky προθέσεις του Οκτωβρίου - απλώς με τον πιο εύκολο τρόπο.

Frankenstein

nailartbysig-nails.jpg

Τρομακτικά σκηνικά, parties με ροφήματα που θυμίζουν αίμα και ο Frankenstein να είναι σε αναφορές παντού. Αν λατρεύετε αυτές τις εικόνες, τότε τα νύχια Frankenstein είναι ιδανικά για εσάς. Τολμήστε τα, αγαπήστε τα διαφορετικά χρώματα και φυσικά μην ξεχνάτε πως όλα ξεκινούν απλώς με μια πρόθεση.

Κεντρική φωτογραφία: @laurencrowe88