fbpixel

Search icon
Search
TikTok beauty trends: Όλα όσα ξεχωρίσαμε αυτόν τον Απρίλιο
FACE & BODY

TikTok beauty trends: Όλα όσα ξεχωρίσαμε αυτόν τον Απρίλιο

Μέσα από τα βίντεο των 60-δευτερολέπτων αμέτρητα beauty trends έχουν ξεχωρίσει


Το TikTok είναι το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο τον τελευταίο καιρό και ως εκ τούτου, νέες τάσεις παρουσιάζονται εκεί σε διαφορετικές θέσεις, για διαφορετικά κοινά. Με χιλιάδες βίντεο να δημοσιεύονται καθημερινά, κάνουμε μια αναδρομή στις τάσεις ομορφιάς που έγιναν viral τον Απρίλιο και που κατέληξαν να αντηχούν και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Ποιες από αυτές θα τολμήσετε να εντάξετε στη δική σας ρουτίνα;

To υπέροχο κόκκινο

274780426-228059686130081-1394181922042732003-n-iEaoN.jpg

Η Molly McArthur είναι μια φυσική μελαχρινή, αλλά ποτέ δεν θα το καταλάβατε από τη ζωηρή τζίντζερ απόχρωση της. Σίγουρα και εσείς δεν είστε η μόνη που δεν γεννήθηκε με κόκκινα μαλλιά, αλλά ξέρετε ότι θα έπρεπε, σωστά; Ανεξάρτητα από το πόσα διαφορετικά χρώματα έχετε δοκιμάσει πάνω στο καστανό ή το ξανθό σας, το τζίντζερ με ιδιαίτερες κόκκινες αποχρώσεις είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε και σας το αποδεικνύει η Molly McArthur, με καταγωγή από τον Καναδά. Το TikTok, φυσικά, “παρακαλούσε” να μάθει τι ακριβώς έκανε. Αφού δημοσίευσε ένα κλιπ της διαδικασίας βαφής μαλλιών όλοι συνέχισαν να ζητούν και άλλες αποκαλύψεις για τις ακριβείς αποχρώσεις. Αφού, λοιπόν, η ίδια ξεκαθάρισε τις μάρκες που αγαπά ανέφερε πως αυτά τα χρώματα μπορεί να μην φαίνονται ίδια σε όλους, ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών που έχετε και αν ήταν βαμμένα στο παρελθόν ή όχι. Το μόνο που έχετε να κάνετε; Ρωτήστε τη hair colorist σας πως μπορείτε να το πετύχετε.

Το κραγιόν

clinique-black-honey-lipstick.jpg

Πώς το Clinique Black Honey Lipstick έγινε Viral στο TikTok 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του; Φυσικά μέσα από το TikTok που έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο αγοράζουμε προϊόντα ομορφιάς. Ο μέσος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα ανοίξει την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης 13 φορές σε 24 ώρες, με το 49% των χρηστών να ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει κάτι νέο στην πλατφόρμα. Έτσι, ανεξάρτητα από τη γενιά στην οποία ανήκετε, σίγουρα έχετε ακούσει για το Black Honey Lipstick της Clinique. Για τους millennials το λεπτό σωληνάκι ήταν βασικό στοιχείο στις τσάντες μακιγιάζ των μητέρων μας και κρυφός σύντροφος για τους σχολικούς χορούς και τις αποφοιτήσεις. Σήμερα, οι περισσότεροι TikTokers το επιλέγουν χάρη σε μια αναγέννηση που τροφοδοτείται από το Gen Z. Είναι φανταστικό ότι τα hashtags #blackhoney και #cliniqueblackhoney συγκέντρωσαν 242 εκατομμύρια προβολές μόνο τον περασμένο χρόνο.

H τάση της Bella Hadid

highlighter-bella-hadid.jpg

Μπορεί αν τη λάνσαρε πριν κάποιους μήνες, αλλά συνεχίζει να είναι trend ακόμη και τώρα. Αφού δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από τα γενέθλια μιας φίλης στο Instagram της στις 16 Ιανουαρίου, η Bella Hadid σίγουρα δεν πίστευε ότι το σαγόνι της θα ήταν παντού στο TikTok. Ο λόγος είναι φυσικά η φωτεινή και απόλυτα λαμπερή λάμψη στο σαγόνι της. Κάτι σαν ένα εναλλακτικό highlighter σε διαφορετικό σημείο. Η τεχνική δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο. Απλώς τοποθετεί το highlight κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού της και μετά το αναμειγνύει απαλά με το δάχτυλό της. Φυσικά, οι φανατικοί αναρωτήθηκαν αν όντως το μοντέλο εφαρμόζει highlighter κατά μήκος του σαγονιού του ή αν η φωτογραφία εμφανίστηκε έτσι λόγω καλού φωτισμού και καλά ενυδατωμένου δέρματος, αλλά όπως αποδεικνύεται από τους TikTokers, η προσθήκη highlighter σε αυτό το σημείο μπορεί πραγματικά να αλλάξει το τελικό σας look.

Λάμψη στο έπακρον

glow.jpg

Αν ποτέ δεν σας άρεσε το foundation, αφού έχετε ευαίσθητο δέρμα με τάση ακμής τότε ακούστε τους TikTokers και εισαγάγετε το L'Oréal Lumi Glotion Natural Glow Enhancer, μια εναλλακτική βάση που έχει γίνει βασικό στοιχείο στη μινιμαλιστική ρουτίνα ομορφιάς πολλών ανθρώπων. Σύμφωνα με τις τάσεις στις οποίες κυριαρχεί θα επιτύχει τη λεγόμενη φυσική “λάμψη από μέσα” χωρίς ερεθισμούς ή φραγμένους πόρους. Αποτελεί μια διασταύρωση ενός υγρού highlighter και μιας έγχρωμης ενυδατικής κρέμας. Αλλά σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό highlighter, το Lumi Glotion δεν είναι αστραφτερό. Αντίθετα, προσφέρει μια πιο συγκρατημένη λάμψη, καθιστώντας εύκολη την επίτευξη μιας διακριτικής γυαλάδας που είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αν λατρεύετε το no-makeup makeup look, όσο και εμείς. Φυσικά, θα το βρείτε online σε καταστήματα του εξωτερικού.