fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

TikTok: 6 hacks για μακιγιάζ που οι makeup artists λατρεύουν

Ανακαλύψτε τα και εντάξτε τα στην καθημερινότητα σας


TikTok: 6 hacks για μακιγιάζ που οι makeup artists λατρεύουν

Το TikTok είναι γεμάτο hacks για οτιδήποτε μπορεί να έχετε φανταστεί. Φυσικά, το makeup δε θα μπορούσε να μην ανήκει εκεί. Με tips που άλλες φορές είναι γνωστά, άλλες εύκολα, άλλες "άπιαστα" και κάποιες φορές απόλυτα χρήσιμα, εμείς, φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε όλα εκείνα που οι makeup artists λατρεύουν και που κάθε pro του μακιγιάζ οφείλει να δοκιμάσει. Άλλωστε,  η μοναδική ιδιότητα του makeup που σας βοηθά να "βελτιώνετε" μερικά από τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας στη στιγμή παραμένει ένα δυνατό όπλο που καλό είναι να χρησιμοποιήσετε. 

Χωρίς πολύ κόπο, περιττά έξοδο και κυρίως χωρίς την βοήθεια κάποιου ειδικού, μπορείτε -όλες- να δώσετε ένα boost στα looks μας με μερικές μόνο πινελιές.

https-wwwglamcom-image-mtcyndgxodgxntuxmje4njay-soap-brows.jpg

1. The “Brow Lift” Technique

Δεν χρειάζεται να ξαπλώσετε στο κρεβάτι του πλαστικού για να πετύχετε το ανυψωμένο φρύδι της Kendall Jenner και της Bella Hadid. Με αυτό το trick, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βουρτσίζετε τα φρύδια σας, στη συνέχεια να τα γεμίσετε αραιά με περιοχές και τέλος να τους δώσετε σχήμα με ένα τζελ. Το απόλυτο μυστικό είναι να μην παραλείψετε να εφαρμόσετε το κονσίλερ σας προς τα πάνω από την εξωτερική γωνία του ματιού σας προς το φρύδι. Αυτό θα δώσει μια ανεπανάληπτη ανοδική κίνηση. 

2. Tightlining for Eyeliner

Το tightlining είναι ένα παλιό trick που κάνει τα βλέφαρά σας να φαίνονται παχύτερα και πιο σκούρα, χρησιμοποιώντας μόνο λίγο eyeliner στην άνω γραμμή των βλεφαρίδων σας. Για να κάνετε, λοιπόν, την τέλεια γραμμή ξεκινήστε εφαρμόζοντας στο εξωτερικό μέρος του tool που σγουρένει τις βλεφαρίδες λίγο eyeliner. Αφού το ακουμπήσετε στα βλέφαρα σας αυτό θα αφήσει μια υπέροχη γραμμή. Εκεί πάνω μπορείτε να τοποθετήσετε και το υπόλοιπο για συμπλήρωση. 

mascara-french-girls.jpg

3. Applying Mascara on the Tips of Your Lashes

Πως θα κάνετε τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται ψεύτικες χωρίς να είναι; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε τον τρόπο που εφαρμοζετε τη μάσκαρα. Πιο συγκεκριμένα για να αποκτήσετε ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα πρέπει να ξεκινάτε να τοποθετείτε το προϊόν από έξω προς τη βάση και όχι όπως κάνατε τόσο καιρό. 

4. Adding eyeshadow to your hairline

Εαν θέλετε να κάνετε τη γραμμή των μαλλιών σας να φαίνεται πιο γεμάτη, τότε αυτό το hack θα το λατρέψετε. Χρησιμοποιήστε σκιά για να γεμίσετε τις αραιές περιοχές που εμφανίζονται και κάντε τα μαλλιά σας να φαίνονται απόλυτα φυσικά και πλούσια. Ειδικά αν τολμήσετε έναν κότσο προς τα πίσω, το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Φυσικά, δε χρειάζεται να το δοκιμάζετε κάθε μέρα αλλά είναι βέβαιο πως με κάποια hairstyles θα ταιριάξει υπέροχα. 

eye-blush.jpg

5. 80s Blush

Οι έντονες εμφανίσεις της δεκαετίας του '80 είχαν λάμψη, σκιάσεις και πολύ πάθος. Αν λοιπόν, από αυτές, έχετε μάθει να φοράτε το ρουζ ακριβώς στο "μήλα" όπου χαμογελάτε, τότε έφτασε η στιγμή να το αλλάξετε. Τοποθετήστε το ρουζ γύρω από τα μάτια σας και φέρτε το από τη "γέφυρα" της μύτης ακριβώς στο κέντρο του μετώπου. Παραδόξως, φαίνεται πιο φυσικό και κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο.

6. Applying Setting Spray Over Your Powder

Είτε έχετε ξηρό, είτε λιπαρό δέρμα είναι πολύ πιθανό με την εφαρμογή της πούδρας η επιδερμίδα σας να μοιάζει θαμπή. Για να αντιστρέψετε το "παιχνίδι" και για να έχετε την πιο summerish εμφάνιση, δοκιμάστε πάνω από κάθε τελείωμα να βάζετε ένα setting spray λάμψης. Θα σας δώσει δροσιά, θα προσθέσει μια πιο professional πινελιά και φυσικά θα κάνει τις μικρές ατελειες να εξαφανιστούν. 

1

Brow perfection

Diorshow Kabuki Brow Styler Creamy Texture Brow Pencil, Dior, Sephora BUY ME

2

Golden rules

Couture Liquid Eyeliner, Yves Saint Laurent, Hondos Center BUY ME

3

The Power of Grace

Le Volume Haute Couture, L’Oréal Paris x Elie Saab SEE MORE

4

Hairline tricks

New Bright Duo Eyeshadow, Kiko Milano BUY ME

5

Girly blush

Highlighting Powder, Bobbi Brown BUY ME

6

Luminus face

Photo Finish Weightless Setting Spay, Smashbox BUY ME