fbpixel

Search icon
Search
 TikTok: Οι καλύτεροι λογαριασμοί διακόσμησης για να ακολουθήσετε
INTERIORS

TikTok: Οι καλύτεροι λογαριασμοί διακόσμησης για να ακολουθήσετε

Πατήστε τώρα "play"!


Για πολλούς το TikTok είναι ένα μαγικό μέρος. Είναι αλήθεια ότι οι σελίδες "For You" διαφέρουν πολύ, καθώς στα ενδιαφέροντα του καθενός συμπεριλαμβάνονται από συνταγές και αγαπημένα items από την Amazon μέχρι DIY συμβουλές διακόσμησης για το σπίτι, αλλά και moodboards έμπνευσης. Οι λάτρεις της διακόσμησης λοιπόν, θα χαρούν να μάθουν πως το Home Décor TikTok είναι ένα πολύ «δελεαστικό» μέρος για όσους αγαπούν το design. Εξάλλου, εκεί μπορείτε να μελετήσετε όμορφους εσωτερικούς χώρους! Κάνοντας λοιπόν μια έρευνα για το ποιοι είναι οι καλύτεροι λογαριασμοί που μοιράζονται με το κοινό απίστευτες μεταμορφώσεις κατοικιών, έξυπνα DIYS, προσιτές διακοσμητικές αλλαγές και τα πιο όμορφα αισθητικά βίντεο με κομψό interior design, ανακαλύψαμε τους must-follow και τους παρουσιάζουμε παρακάτω. 

The TikTok Accounts

The House Acc

@the_house_acc ‘Zara Home’ inspired Laundry room on a budget #fy #fyp #fyp #houserenovation #zarahome #laundryroom #laundryroommakeover #diyhouserenovations ♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

Αυτός ο λογαριασμός είναι «σταθμός» για κάθε κομψή DIY δημιουργία, αλλά όχι για σύντομες χειροτεχνίες. Το House Acc μοιράζεται τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε μια luxurious διακόσμηση on a budget, από τα λατρεμένα έπιπλα της ΙΚΕΑ μέχρι υπέροχα Zara Home recreations σε ένα παλιό laundry room. 

Haubes

@haubes Links in bio ✨ #amazonfinds #amazonfavorites #amazonmusthaves #amazonhome #homedecor ♬ close - favsoundds

Η Rebecca του λογαριασμού Haubes όχι μόνο δημιουργεί αβίαστα TikToks μοιράζοντας το υψηλής αισθητικής σπίτι της, αλλά σας δείχνει πώς να υιοθετήσετε κι εσείς το design του με προτάσεις από την Amazon. Το στιλ της είναι ό,τι μπορεί να ζητήσει ένας λάτρης της διακόσμησης: ουδέτερο, κομψό και εντός προϋπολογισμού! 

Lone Fox Home

@lonefoxhome One of the coolest techniques I’ve tried! For $15 I transformed this thrifted chair! #diy #diyprojects #furnitureflip #furnituremakeover #roomdecor ♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David Snell

Ο Drew Scott του Lone Fox Home είναι εδώ για να σας προσφέρει μια καθημερινή DIY δόση έμπνευσης. Αγαπάμε το χαρακτηριστικό εκλεκτικό στιλ του Drew και δεν χορταίνουμε τα υψηλού επιπέδου DIY του, από τη μετατροπή ενός κενού ντουλαπιού σε ένα rattan όνειρο, μέχρι το να κάνει μια απλή υφασμάτινη πολυθρόνα να μοιάζει με δερμάτινη, απλά βάφοντάς την. Δείτε παραπάνω πώς! 

This House 5000

@thishouse5000 vibin’ #YouShouldKnow #StopMotion ♬ Call me - 90sFlav

Στον λογαριασμό του This House 5000, η διάθεση είναι άψογη, η διακόσμηση του σπιτιού είναι τόσο κομψή και η έμπνευση για μια φιλόξενη κατοικία είναι άφθονη. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να παρακολουθούμε αυτό το ιδανικό στρώσιμο κρεβατιού, που γίνεται μέσα σε λίγο χρόνο, ενώ μας ξετρέλανε και το ατμοσφαιρικός φωτισμός του. Take a look! 

The Martinez Casita

@themartinezcasita Reply to @knlange This particular one is discontinued but they have similar ones available! I linked them in my bio! ✨ #hometiktok #homedecor #fyp ♬ favorite crime - Olivia Rodrigo

Η Jessell και ο Andrew Martinez έχουν το σπίτι των ονείρων μας, διακοσμημένο στην τελειότητα με εύκολο, άνετο, μεταβατικό στιλ. Το καλύτερο σχετικά με τον λογαριασμό τους, τον The Martinez Casita είναι η ανυπομονησία του ζευγαριού να μοιραστεί με τους ακολούθους του πού θα βρουν τα εκπληκτικά κομμάτια design που χρησιμοποιούν, όπως αυτός ο καναπές που γίνεται κρεβάτι από το Crate + Barrel.