fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα φορέσετε το λευκό πουκάμισο την άνοιξη
STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε το λευκό πουκάμισο την άνοιξη

Οι στιλιστικές επιλογές που θα απογειώσουν το basic κομμάτι


Πρόκειται για το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ένα λευκό πουκάμισο υπάρχει σε κάθε συλλογή, ανεξαρτήτως στιλ, ηλικίας και χαρακτήρα. Έχει τη μαγική ικανότητα να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε να του δώσετε και να λειτουργήσει τόσο σαν πρωταγωνιστής όσο και συμπληρωματικά. Κάθε σεζόν εμφανίζεται πιο ανανεωμένο από ποτέ με μεγάλη γκάμα σχεδίων για να καλυφθούν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης, μπορείτε να πάρει ακόμα περισσότερες μορφές, καθώς έχει τη δυνατότητα να φορεθεί τόσο συνδυαστικά όσο και μόνο, ανάλογα με τα κομμάτια που θα επιλέξετε. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο updated τρόπους για να φορέσετε το λευκό πουκάμισο φέτος την άνοιξη!

Denim skirt

2bfb3615d184662c6753c71a4a6e5294-1.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν δεν είναι άλλη από τις denim midi skirt. Έχουν κάνει ένα απόλυτα δυναμικό come back κι έχουν κερδίσει μια θέση σε κάθε ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, σίγουρα θα βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και αναδεικνύει τη σιλουέτα σας. Δεν υπάρχει πιο κλασικό συνδυασμός από τη τζιν φούστα μαζί μ' ένα λευκό πουκάμισο. Για να απογειώσετε την έννοια της κομψότητας ολοκληρώστε την εικόνα σας μ' ένα ζευγάρι slingback και μία μαύρη shoulder bag.

Dress

9291108cfc564b02f2f9ab141580e323.jpg
Image source: @popsugar

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις ημέρες που επιθυμείτε να δημιουργήσετε το πολυπόθητο layering χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μέσα από το φόρεμά σας ένα λευκό πουκάμισο. Αν είστε λάτρεις του μινιμαλισμού δεν έχετε παρά να προτιμήσετε ένα μονόχρωμο φόρεμα που ταιριάζει μοναδικά με το white shirt σας. Από την άλλη, αν είστε fan των παιχνιδιάρικων συνόλων τα έντονα χρώματα και τα printed dresses θα σας προσφέρουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Μάλιστα, ο συνδυασμός αυτών των δύο κομματιών, σας δίνει την ευκαιρία να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα από τώρα, χωρίς να κρυώσετε.

Oversized way

63d4023cbde979d0a919e002dc10354c.jpg

Φυσικά κι ένα λευκό πουκάμισο μπορεί να πάρει τον ρόλο του φορέματος στην εικόνα σας. Για να το πετύχετε χρειάζεται να επιλέξετε ένα oversized design ή να «κλέψετε» ένα από τη ντουλάπα του συντρόφου, του αδερφού ή και του πατέρα σας. Ιδανικό για όλες τις περιστάσεις, ανάλογα με το styling που θα επιλέξετε να κάνετε. Για πιο formal περιστάσεις προσθέστε μία ζώνη στη μέση για να τονίσετε τη σιλουέτα σας κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα που θα σας χαρίσει έξτρα πόντους, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Για πιο casual ένα ζευγάρι sneakers, baseball hat κι ένα oversized blazer θα ολοκληρώσουν υπέροχα το σύνολό σας.

Outerwear

161008b38603323e57b05de027204430.jpg
Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, τα κομμάτια που θα διαλέγουμε για τις καθημερινές μας εμφανίσεις όχι μόνο θα είναι λιγότερα αλλά θα είναι και πιο ελαφριά. Ήδη, τα ζεστά και βαριά πανωφόρια έχουν μπει στην άκρη και τη θέση τους έχουν πάρει πιο «χαλαρά» σχέδια. Ένα λευκό πουκάμισο σε πιο φαρδιά γραμμή μπορεί να πάρει τον ρόλο του outerwear. Δημιουργήστε το απόλυτο tailroed looks, συνδυάζοντας ένα wide leg trouser με tank top, sneakers και το λευκό πουκάμισο από πάνω. Οι ουδέτεροι τόνοι θα σας προσφέρουν classy αισθητική.