fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα φορέσετε τη midi φούστα σας από το πρωί μέχρι το βράδυ;
THE LOOK

Πώς θα φορέσετε τη midi φούστα σας από το πρωί μέχρι το βράδυ;

4 looks για τις πιο μοντέρνες εμφανίσεις


Στόχος κάθε πετυχημένης γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι να αποτελείται από κομμάτια που χαρίζουν ευελιξία. Τι σημαίνει αυτό; Σχέδια που μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα items που έχουμε στη συλλογή μας αλλά και να έχουμε τη δυνατότητα να τα φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε πλήθος περιστάσεων. Σ' αυτήν την κατηγορία λοιπόν, ανήκουν χωρίς δεύτερη σκέψη οι midi skirts, οι οποίες έχουν αυξήσει ιδιαίτερα τη φήμη τους τις τελευταίες σεζόν. Για να κάνουμε αυτήν τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη, επιλέξαμε την μπεζ εκδοχή τους, καθώς μπορεί να λειτουργήσει σαν λευκός καμβάς για να «ζωγραφίσετε» με διάφορα χρώματα και designs επάνω της. 

Παρακάτω θα συναντήσετε τους 4 πιο μοντέρνους «πίνακες» που μπορείτε να δημιουργήσετε με μόλις μία beige midi skirt!

1. Office Look 

Image source: @despi_naka

Ιδανική για τα office looks αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για τα πρωινά που δυσκολεύεστε να βρείτε τι να φορέσετε. Προχωρήστε σε κλασικούς αλλά ασφαλείς συνδυασμούς για ένα «σίγουρο» αποτέλεσμα. Επιλέξτε ένα λευκό πουκάμισο, shoulder bag και chunky loafers. Για πιο «παιχνιδιάρικη» διάθεση προσθέστε ένα ζευγάρι κάλτσες τόσο μονόχρωμες όσο και με σχέδια. 


Satin skirt, Marella
Archer shirt, Blancette Concept Store
Platform Loafers, Karida 1912
Shoulder bag, By Far, Kalogirou

2. Neutrals all the way 

Image source: @theimpression

Για εσάς που επιθυμείτε τα σύνολά σας να εκπέμπουν ηρεμία και αρμονία, αυτή η κατηγορία θα γίνει η αγαπημένη σας. Παρουσιάστε ένα tonal look, head to toe και πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα. Μία midi φούστα μαζί με second skin top και oversized blazer στο ίδιο χρώμα αλλά σε διαφορετικούς τόνους είναι αυτό που χρειάζεστε. Τα χρυσά κοσμήματα φυσικά και θα χαρίσουν έξτρα πόντους. 


Satin skirt, Marella
Blazer, H&M
Second skin top, Intimissimi
Chain neckalce, Kasparian Jewellery

3. Knit on Knit 

Image source: @stealthelook

Η midi satin dress μαζί με το sweater είναι μία από τις πιο ωραίες χειμερινές επιλογές. Εμείς σας προτείνουμε να πάτε τη σκέψη σας ένα βήμα παρακάτω και να το κάνετε allt he way. Ακολουθήστε την knit on knit τάση συνδυάζοντας ένα roll neck μαζί με το πουλόβερ σε έντονα χρώματα, δημιουργώντας παράλληλα και το πολυπόθητο colour blocking. Από την άλλη αν δεν είστε fan έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα all time classic μαύρο πουλόβερ.  


Satin skirt, Marella
Oversized sweater, ZARA
Roll neck, Marks&Spencer
The Chain Cassette suede bag, Bottega Veneta, Luisaworld.com

4. Loungewear Style 

Ανήκουμε στους ανθρώπους που λατρεύουμε να συνδυάζουμε δύο ή και περισσότερα διαφορετικά στιλ. Με βάση αυτό σας διαβεβαιώνουμε ότι η satin midi skirt σας θα μοιάζει υπέροχη με ένα φούτερ και αθλητικά παπούτσια. Προσθέστε και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παλτό, τα teddy coats και είστε έτοιμες all day long. 


Satin skirt, Marella
Woman Stripe Tape Hoodie, Karl Lagerfeld, Intervista
Sneakers, Saucony, nak shoes
Teddy Bear Icon Coat, MaxMara