fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Έτσι θα φορέσετε με επιτυχία τα cargo pants

Οι τρόποι που θα απογειώσουν το hot trend της σεζόν


Έτσι θα φορέσετε με επιτυχία τα cargo pants

Τα cargo παντελόνια αποτελούν την πιο hot επιλογή για τη φετινή σεζόν. Η δημοφιλία τους έχει εκτοξευθεί στα ύψη και οι απανταχού fashionistas δεν χάνουν ευκαιρία για να τα εντάξουν στις εμφανίσεις τους. Μάλιστα, στις πασαρέλες για την SS23 collection είδαμε πολλά και και διάφορα cargo pants να έχουν τον ρόλο του πρωταγωνιστή στα σύνολα. Από τις Diesel και Blumarine μέχρι τη Stella McCartney και τον Versace, τα cargo έχουν ενσωματωθεί σε άπειρα στιλ, για να ταιριάξουν σε κάθε γυναίκα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίσετε τους πιο updated τρόπους για να το φορέσετε.

Ανακαλύψτε τους παρακάτω!

Denim on denim

42ef22980ae7a57b983f05e3fb8081fd-db4vs.jpg


Το denim on denim ανήκει στις μεγαλύτερες τάσεις τις φετινή άνοιξης και φυσικά δεν γίνεται να λείπει από τα σύνολα με cargo παντελόνια. Ένα look, το οποίο θα αποτελείται από top και παντελόνι στο πιο διαχρονικό και αγαπημένο ύφασμα όλων των εποχών, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο. Μάλιστα αν επιθυμείτε να δώσετε μία πιο τολμηρή και fashion forward πινελιά στην εικόνα σας δεν έχετε παρά να προσθέσετε και αντίστοιχα αξεσουάρ, όπως τσάντα και παπούτσια. Από την άλλη πλευρά, αν σας φαίνεται λίγο υπερβολικό προτιμήστε ένα υφασμάτινο σακάκι που θα αλλάξει τον χαρακτήρα του look σας. 

Bold & Satin 

leonie-hanne-arrives-at-brandon-maxwell-show-at-new-york-fashion-week-02-14-2023-3.jpg


Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε μια statement εμφάνιση, τότε δεν έχετε παρά να αντλήσετε έμπνευση από το look της Leonie Hanne κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη και να επιλέξετε ένα σατέν cargo trouser σε έντονες αποχρώσεις, όπως είναι το κίτρινο. Επιλέγοντας ένα τέτοιο χρώμα σίγουρα θα ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος. Για ακόμα πιο stylish εικόνα μη διστάσετε να δημιουργήσετε ένα total bold σύνολο που θα σας χαρίσει έξτρα πόντους. Ακόμα ένα δημοφιλές χρώμα της σεζόν είναι το κόκκινο.

Long pants

5b53863774495eecfd28300da047ee15.jpg
Image source: @popsugar

Το να επιτρέψετε στο παντελόνι σας να «χαιδεύει» το πάτωμα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς και πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να προχωρήσετε σε μία τέτοια επιλογή μόνο τις στεγνές ημέρες για ευνόητους λόγους. Μπορείτε να κινηθείτε σε μονόχρωμες επιλογές και να δημιουργήσετε total neutral looks που θα σας προσφέρουν ευελιξία από το πρωί μέχρι το βράδυ. Από την προτιμήστε «παιχνιδιάρικα» μοτίβα στο παντελόνι σας και συνδυάστε το μ' ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο όχι μόνο είναι κομμάτι-μπαλαντέρ και ταιριάζει με όλα αλλά θα λειτουργήσει συμπληρωματικά, αφήνοντας το cargo pants σας να πρωταγωνιστήσει. 

High Heels

13bcb907a0f40c1d03d6995db4e424cf.jpg


Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια θα χαρίσουν στο oversized παντελόνι σας τους απαραίτητους πόντους για να μην το πατάτε αλλά να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ποδιού σας. Προσθέτουν επίσης μια θηλυκή πινελιά σε μια κατά τα άλλα χαλαρή και πιο cool εμφάνιση. Για να διατηρήσετε την εικόνα σας hot και in fashion συνδυάστε το cargo σας με ένα tank top που θα απογειώσει την το day to night look σας.

1

Cargo pants

ZARA BUY HERE

2

90s Baggy High Cargo Jeans

H&M BUY HERE

3

Cargo trouser

Marks & Spencer BUY HERE

4

Leather trouser

Massimo Dutti BUY HERE

5

Cargo trouser

DKNY BUY HERE