fbpixel

Search icon
Search
Δερμάτινο πουκάμισο: Το must-have item του φθινοπώρου επιστρέφει
THE LOOK

Δερμάτινο πουκάμισο: Το must-have item του φθινοπώρου επιστρέφει

Πώς θα το φορέσουμε


Ένα από τα μεγαλύτερα trend της φετινής σχεδόν είναι το δερμάτινο, και συγκεκριμένα τα leather button up shirts. Είναι άνετα, προσδίδουν στιλ και φυσικά προσθέτουν μια θηλυκή δυναμική στην εικόνα μας. Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι να το φορέσετε τόσο ως βασικό κομμάτι - σε συνδυασμό ας πούμε με το τζιν σας - μην ξεχνάτε ότι έχετε τη δυνατότητα να το αναδείξετε και ως πανωφόρι ή blazer.

Ανακαλύψτε παρακάτω πώς να εισάγετε το leather shirt στις day to night εμφανίσεις σας!

Κάνοντας Layering

21.jpg

Eδώ και μερικές σεζόν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του ο συνδυασμός ενός roll neck μαζί με πουκάμισο. Φέτος, επιλέξτε ένα δερμάτινο πουκάμισο για να ακολουθήσετε τις τάσεις του street style. Κινηθείτε σε ουδέτερους τόνους όπως είναι το μαύρο μαζί με το λευκό ή το μπεζ αν θέλετε κάτι ήσυχο. Plus, ένα leather button up shirt εκτός από στιλ θα σας κρατήσεις και ζεστές μόλις αρχίσουν τα πρώτα κρύα.

Denim Time 

22-Zy8oN.jpg

Ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος να φορέσετε το leather button up shirt είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το τζιν παντελόνι σας. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το σύνολο από το πρωί μέχρι το βράδυ και για πλήθος εμφανίσεων. Προσθέστε κοσμήματα, όπως μία αλυσίδα στο λαιμό σας για να δώσετε παραπάνω λάμψη στην εικόνα σας.

Girly 

4-CtPr9.jpg

Ένα από τα αγαπημένα μας σύνολα είναι αυτά που δημιουργούνται από το δερμάτινο πουκάμισο και μία midi skirt. Kινηθείτε σε total black τόνους, ενώ επιλέξτε ιδιαίτερα κομμάτια, τους οποίους ο συνδυασμός θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ένα ζευγάρι μοντέρνα mules (και open toe mules) ταιριάζουν υπέροχα.

Total Leather

4-RPhZ4.jpg

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τους πειραματισμούς και θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε ένα total leather look. Συνδυάστε το πουκάμισο σας μαζί με tailored pants η μια midi leather skirt κι ένα ζευγάρι μπότες. Μια statement bag αρκεί για να ολοκληρωθεί αυτό το bold look!

Like a Blazer

9.jpg

Ένα δερμάτινο πουκάμισο μπορείτε να το φορέσετε με πολλούς τρόπους. Ένας διαφορετικός και ταυτόχρονα σύγχρονος είναι σαν πανωφόρι ή σαν blazer. Μ’ αυτό το σκεπτικό μπορείτε να το επιλέξετε ανοιχτό πάνω από ακόμα ένα πουκάμισο ή ένα top για τις πρωινές σας εμφανίσεις στο γραφείο. Ταιριάξτε το με ψηλόμεσο παντελόνι για μία υπέροχη σιλουέτα και δώστε ιδιαίτερη σημασία στα αξεσουάρ σας όπως είναι η τσάντα και τα παπούτσια σας.