fbpixel

Search icon
Search
9 χτενίσματα εμπνευσμένα από τα hair looks των celebrities
HAIR & NAILS

9 χτενίσματα εμπνευσμένα από τα hair looks των celebrities

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και αλλάξτε διάθεση


Από bobs και lobs μέχρι πλεξούδες και φράντζες, υπάρχουν πολλά καταπληκτικά χτενίσματα και κουρέματα εκεί έξω και μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε από που θα πάρετε τη δική σας έμπνευση, πριν επισκεφθείτε το κομμωτήριο. Η δική μας πρόταση είναι απλή: παραδειγματιστείτε από τις A-listers που έχουν πρόσβαση σε κορυφαίους κομμωτές και στα top προϊόντα μαλλιών και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένες. Για να σας διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο επιλέξαμε μέσα από το Instagram τις απόλυτα up-to-date επιλογές και σας τις παρουσιάζουμε. Χωρίς να θέλουμε να σας προκαταβάλουμε εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να σκεφτόμαστε ποιο θα δοκιμάσουμε - πρώτα.

Alexa Chung

alexa-chung.png
@alexachung

Το κλασικό lob χτένισμα της Alexa είναι σήμα κατατεθέν από μόνο του, και θα σίγουρα μπορείτε να υποθέσετε ότι, ειδικά στις γιορτές, αποτελεί μια από τις top επιλογές των κομμωτών. Είναι απλό, δε χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να το πετύχετε και έτσι είναι must.

Billie Eilish

billie-eilish.jpg

Όλοι εντυπωσιάστηκαν όταν η Billie Eilish επέλεξε αυτή την inspired εμφάνιση από τη δεκεατία του '70. Αυτή η ξανθή απόχρωση με το συγκεκριμένο χτένισμα αντικατέστησε επάξια το σήμα κατατεθέν με την πράσινη λωρίδα που είχε στα μαλλιά της

Gigi Hadid

gigi-hadid.jpg

Η Gigi είπε "ναι" στο απόλυτο χρώμα της χρονιάς για το 2022, που δεν είναι άλλο από το χάλκινο. Με αυτό εντυπωσίασε και έδειξε πως μπορεί πραγματικά να πειραματίζεται με την ανανέωση των μαλλιών της. Άλλωστε το στυλ και το υπέροχο πρόσωπο αναδεικνύει τα πάντα και δε χρειάζεται να περιορίζεται σε κλασικά πρότυπα.

Jourdan Dunn

doun.png

H φράντζα και τα πολύ μακριά μαλλιά της Jourdan Dunn είναι μια επιλογή για γυναίκες που θέλουν να επενδύουν χρόνο στην περιποίηση τους. Αν και μοιάζει ιδανικό σίγουρα θέλει χρόνο για τη διατήρηση του. Παρόλα αυτά εμείς το συντείνουμε ανεπιφύλακτα. 

Rosie Huntington-Whiteley

rosie-huntington-whiteley.png

Η Rosie HW είναι μια από τις δικές μου εμπνεύσεις και έχει μαλλιά που πολλές από τις γυναίκες θα ήθελα να μπορούν να διατηρούν. Τόσο το υπέροχο χρώμα όσο και το μοντέρνο, beach wave κάνει την κάθε της εμφάνιση να φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Willow Smith

smith.jpg

Μπορεί να μην είναι για όλους αλλά οι bantu κόμποι της Willow Smith και οι πλεξούδες που πλαισιώνουν το πρόσωπο της είναι φανταστικά. Είναι ένα χτένισμα που σας συστήνουμε για μια ιδιαίτερη περίσταση ή απλώς μια επιλογή που θα κάνετε μια φορά το χρόνο. Ποιος είπε ότι είναι αργά να το δοκιμάσετε;

Jorja Smith

smith.png

Η αλογοουρά της τραγουδίστριας Jorja Smith είναι τόσο χαρακτηριστική για την ίδια όσο και το στυλ της. Επιλέγοντας να κρατήσει τόσο ψηλά τα μαλλιά της φέρνει vibes των 90s και θυμίζει την πιο fun εποχή που μοιάζει να επιστρέφει.

Emilia Clarke

emilia.jpg

Μια από τις καλύτερες μεταμορφώσεις μαλλιών celebrity που έγιναν ποτέ είναι αυτή της σταρ του Game of Thrones, Emilia Clarke. Έχοντας απομακρυνθεί τελείως από την εικόνα της  Daenerys Targaryen, με αυτό το pixie κούρεμα θυμίζει πως μπροείτε να τολμήσετε με τον πιο bold τρόπο.

Ashley Graham

ashley.png

Η Ashley Graham's είναι μια ακόμη celebrity που της αρέσει να έχει την αλογοουρά της ψηλά. Αυτό το κομψό χτένισμα που έχει όγκο στο πίσω μέρος και στις ρίζες μπορεί να γίνει και η δική σας glam επιλογή για τις στιγμές που επιθυμείτε μια υπέροχη εμφάνιση μόλις σε 2 λεπτά.