fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Frame Cut: Γνωρίστε το πιο κολακευτικό κούρεμα της σεζόν

Μπορεί να ταιριάζει και στο δικό σας πρόσωπο


Frame Cut: Γνωρίστε το πιο κολακευτικό κούρεμα της σεζόν

Από το κούρεμα butterfly που δίνει εξαιρετική υφή στο τελικό αποτέλεσμα μέχρι το airy-bob που μοιάζει σαν να αψηφά τη βαρύτητα, οι σημερινές τάσεις στα μαλλιά αποδεικνύουν ότι ο όγκος έχει επιστρέψει. Το "κίνημα" more-is-more είναι εδώ και ειδικά όσο πλησιάζουν οι γιορτές αποδεικνύεται ακόμη περισσότερο επίκαιρο. Αυτό το κόψιμο καρέ, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα του, κολακεύει και πλαισιώνει το πρόσωπο ενώ προσθέτει υφή, όγκο και κίνηση στα μαλλιά θα γίνει το δικό σας αγαπημένο.

butterfly cut
@marcmena

Υπάρχει, όμως, ένας ακόμη λόγος που αυτό το κούρεμα ξεχωρίζει!

Πολλές φορές όταν θέλετε να βγείτε μια φωτογραφία ή να κάνετε ένα zoom call, θέλετε όλο το χτένισμα σας να μπορεί να είναι εμφανές μέσα στο πλαίσιο της κάμερας. Και αυτό αποτελεί μια καλή αφορμή για να πείτε το "ναι" σε αυτή την τάση. Επιπλέον αν έχετε βαρεθεί τη μονοτονία που "χαρίζουν" τα μακριά μαλλιά τότε σίγουρα τα πιο μοντέρνα χτενίσματα θα σας δώσουν ότι είναι απαραίτητό για να κάνετε ένα hair upgrade. Φυσικά, η έμπνευση κρύβεται πίσω από την Kim Kardashian αλλά έχει και επιρροές από τα 90s και τη Cindy Crawford.

zendaya hair
@zendaya

Οι A-listers έχουν ήδη δοκιμάσει τα τεράστια "πλεονεκτήματα" αυτού του κουρέματος. Η Khloé Kardashian, η Zendaya, η Kaia Gerber, η Mindy Kaling και η Zoey Deutsch έκαναν την ένταξη από τις διάφορες παραλλαγές στα μαλλιά τους και αυτό το μακρύ καρέ έγινε επιτέλους ιδανικό για κάθε ηλικία και κάθε απόχρωση μαλλιών. Μάλιστα κάποιοι hairstylists αναφέρουν πως το γεγονός ότι το μήκος είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. 

Αν νιώθετε, λοιπόν, πως θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα τότε δεν έχετε παρά να πάτε στο hairstylist σας και να του πείτε να σας δημιουργήσει μια φράντζα, μακριά ή πιο κοντή. Το θέμα με αυτό το κούρεμα είναι ότι πρέπει να έχει έμφαση στο μπροστινό μέρος του προσώπου σας. Φυσικά, κάθε φορά που θα το περιποιείστε με εργαλεία και προϊόντα styling θα καταφέρνετε να έχετε μια πιο old-school εμφάνιση που θα θυμίζει τα hot rollers των 60s.

272308815-108369628415483-2374826634712719670-n.jpg
@priscillavalles

Πώς θα το πετύχετε; Προσπαθήστε είτε με το παραδοσιακό τρόπο χρησιμοποιώντας rollers είτε με ένα εργαλείο styling. Τα μαλλιά σας μπορούν να είναι ίσια ή μπούκλες και φυσικά μπορείτε να έχετε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα ακόμη και με μια απλή βούρτσα και ένα πιστολάκι. Μόλις τα χτενίσετε, φροντίστε να τελειώσετε με ένα σπρέι που χαρίζει υφή για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί.

Παρακάτω θα βρείτε τα δικά μας αγαπημένα προϊόντα styling
 Volume on

Volume on

Uplifting Care Spray, Wella Professionals, Hondos Center

BUY ME
 Thickening

Thickening

Creme Contour, Bumble and Bumble, Attica

BUY ME
 Long term

Long term

Volumizing Mist, Moroccanoil, Sephora

BUY ME
 Perfect match

Perfect match

Volupt Σαμπουάν, Sebastian Professional, Hondos Center

BUY ME
 With aloe

With aloe

Volumizing Tonic, Aveda, Attica

BUY ME
 Must have

Must have

Xtra Large Bombshell Volumizer, Color Wow, Sephora

BUY ME
 Lift up

Lift up

Tecni.ART Volume Lif, L 'Oreal Professionnel, Attica

BUY ME
 Full on

Full on

Dry Volume & Texture Spray, Living Proof, Sephora

BUY ME
 Give boost

Give boost

Dream Long Waves Waterfall Mousse, Elvive, Hondos Center

BUY ME