fbpixel

Search icon
Search
7 εύκολα hairstyles για να εντυπωσιάσετε στις βραδινές σας εξόδους
HAIR & NAILS

7 εύκολα hairstyles για να εντυπωσιάσετε στις βραδινές σας εξόδους

Μπείτε στο κλίμα και δείτε τη διάθεσή σας να αλλάζει


Θέλετε να λάμπετε στις βραδινές σας εξόδους; Το Σαββατόβραδο αποτελεί την τέλεια αφορμή. Ακολουθώντας τις τάσεις στο μακιγιάζ και στα χτενίσματα μπορείτε πολύ απλά να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, χωρίς προσπάθεια. Γι' αυτόν τον λόγο, εμείς, συγκεντρώσαμε παρακάτω τις top hair προτάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις μέρες και σας τις παρουσιάζουμε. Από άψογες πλεξούδες μέχρι αβίαστα beachy waves είναι όλα υπέροχα. 

Bubble braid

bubble-braid.jpg

Αυτό το χτένισμα είναι απλώς υπέροχο. Οι πλεξούδες με φούσκα δίνουν μια διασκεδαστική πινελιά σε απλές αλογοουρές ή κλασικές κοτσίδες και είναι τόσο εύκολες να τις φτιάξετε μόνοι σας, που θα εκπλαγείτε. Προετοιμάστε τα μαλλιά σας με μια ελαφριά κρέμα styling για να αποφύγετε το φριζάρισμα και κάντε μια ψηλή αλογοουρά. Στη συνέχεια, τυλίξτε τα με απόσταση λίγων εκατοστών το ένα από το άλλο τμήμα. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα σας για να δώσετε περισσότερο όγκο σε κάθε τμήμα.

Wet-hair look

wet-hair-look.jpg
@bridgetbragerhair

Σε περίπτωση που αμφιβάλετε για το αν πρέπει να δοκιμάσετε το look με τα βρεγμένα μαλλιά θεωρήστε αυτή τη φωτογραφία το σημάδι που σας λέει να το τολμήσετε. Είναι μια υπέροχη κομψή εμφάνιση για κάθε γιορτινή περίσταση, και όχι μόνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απλώσετε μια κρέμα gel σε ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά και να τοποθετήσετε και λίγο γυαλιστερό σπρέι για να έχετε αυτό το αποτέλεσμα.

Pearl headband

pearl-headband.jpg

Μπορείτε να φορέσετε μια απλή, βασική, μαύρη κορδέλα αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνετε εφόσον μπορείτε να έχετε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Επιλέξτε ένα τέτοιο μαργαριταρένιο band και θα δείτε απευθείας το πρόσωπο σας να λάμπει. Φυσικά, αν προσθέτετε και μερικούς κυματισμούς στην τελική σας εμφάνιση τότε το αποτέλεσμα θα γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Crown braid

crown-braids.jpg
@sarahangius

Δώστε βασιλικά vibes σε αυτές τις γιορτές με αυτήν την κομψή κοτσίδα που μοιάζει σαν κορώνα. Μπορεί να φαίνεται κάπως δύσκολο και περίπλοκο αλλά είναι βέβαιο πως με ένα βίντεο από το YouTube, θα τα καταφέρετε. Φυσικά, αν δεν είστε λάτρεις των hairstyles που κάνετε μόνες, τότε απλώς κάντε μια επίσκεψη στην κομμώτρια σας. Θα ξέρει ακριβώς που θα τοποθετήσει τις πιάστρες και τη λακ για να κρατήσει τα πάντα στη θέση τους.

Beach waves

beach-waves.jpg
@patrickwilson

Ποιος δεν λατρεύει τα beach waves; Είναι χαριτωμένα χωρίς να φαίνονται επιτηδευμένα και μοιάζουν υπέροχα όποιο και αν είναι το μήκος των μαλλιών σας. Ψεκάστε τα με ένα σπρέι θαλασσινού αλατιού, κάντε μπούκλες στα μαλλιά σας με ένα σίδερο και μετά τραβήξτε τα, προς τα κάτω, με τα δάχτυλά σας - θα έχετε τα τέλεια ανακατεμένα κύματα παραλίας.

Waves with hair pins

waves.jpg
@claytonhawkins

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, αν τα κλιπ μαλλιών παραμένουν in fashion, τότε πρέπει να σας ενημερώσουμε πως είναι ακόμη, ότι πιο hot κυκλοφορεί. Μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε σας look και να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται απόλυτα εντυπωσιακά. Αφού, λοιπόν, κάνετε αυτές τις μεγάλες Hollywood-μπούκλες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε και δυο κλιπ με το αγαπημένο σας σχέδιο. Απλό και υπέροχο.