fbpixel

Search icon
Search
6 beauty προϊόντα κλειδιά που κάθε γυναίκα άνω των 40 πρέπει να έχει
EDITORS' CHOICE

6 beauty προϊόντα κλειδιά που κάθε γυναίκα άνω των 40 πρέπει να έχει

Δοκιμάστε να τα εντάξετε στην καθημερινότητα σας


To κάθε διαφορετικά στάδια της ζωής απαιτούν και διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς. Είτε πρόκειται για ένα αγαπημένο κραγιόν, είτε για μάσκαρα για να ξυπνήσετε τα κουρασμένα μάτια σας όλα έχουν τη θέση τους στη ζωή σας. Μόλις φτάσετε τα 40 (και μετά), υπάρχουν ορισμένες φόρμουλες και συνθέσεις που βοηθούν να φωτίσει το ώριμο δέρμα, φέρνοντας φως στο πρόσωπο για να αναδείξετε τον πιο λαμπερό εαυτό σας. Έτσι, συγκεντρώσαμε όλα τα κορυφαία προϊόντα που πρέπει να έχετε στην τσάντα σας.

Λευκό χαβιάρι 

Ο μοναδικός φωτισμός που είναι εγγενής στον τόπο καταγωγής της La Prairie είναι μία μπαλάντα φωτός πάνω από το νερό: ξεκινά ως παρθένος πάγος και χιόνι που λιώνει στο πιο καθαρό νερό, διυλίζεται στις υψηλότερες ελβετικές κορυφές, εμποτίζεται με πλούσια ορυκτά καθώς στάζει και διαχέεται στη λίμνη από το βυθό. Η φόρμουλα του White Caviar Essence Extraordinaire αντιμετωπίζει το στοιχείο αντανάκλασης της Εξίσωσης του Φωτός με τρεις τρόπους. Πρώτον, αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος και συνεπώς την ποσότητα νερού στο δέρμα. Περιέχει, επίσης, συστατικά που υποστηρίζουν το κολλαγόνο και βοηθούν στη γεμάτη όψη του δέρματος και στη δημιουργία πιο σφριγηλής εμφάνισης. Τέλος, απολεπίζει απαλά για να παρέχει ένα λείο φινίρισμα που αντανακλά το φως. Μαζί, αυτές οι ενέργειες ενισχύουν την αντανάκλαση του φωτός στην επιδερμίδα.

10.webp
White Caviar Crème Extraordinaire, La Prairie, Attica BUY HERE

Υαλουρονικό οξύ

Όποια και αν είναι η ηλικία σας, αξίζει να ξεκινήσετε με καλή περιποίηση της επιδερμίδας για να την προετοιμάσετε για την εφαρμογή του make-up ή απλώς για τους παράγοντες που θα την αφυδατώσουν μέσα στην ημέρα. Χρησιμοποιείστε το υαλουρονικό οξύ που βοηθά στη φωτεινότητα του δέρματος. Το Τόνερ βαθιάς ενυδάτωσης προσώπου με τριαντάφυλλο, της Fresh είναι ένα τόνερ διατήρησης της επιδερμίδας για καθημερινή χρήση με πραγματικά ροδοπέταλα και υαλουρονικό οξύ που ελαχιστοποιεί τους πόρους, αυξάνει την ενυδάτωση ενώ παράλληλα απαλύνει, καταπραΰνει και αναζωογονεί.

rose-hyaluronic-acid-deep-hydration-toner.jpg
Rose & Hyaluronic Acid Deep Hydration Toner, Fresh, Sephora BUY HERE

Κρεμώδες ρουζ ή highlighter

Το να επιλέγετε περισσότερες υφές κρέμας, αντί για πούδρες, θα κάνει το πρόσωπο σας να φαίνεται πιο φρέσκο κάθε στιγμή. Τα κρεμώδη ρουζ ή highlighter είναι λαμπερά και τα βάλσαμα βοηθούν στη φρεσκάρισμα και την ενυδάτωση του δέρματος. Το προϊόν αυτό της Lancome μεταμορφώνεται σε πούδρα που γλιστρά απαλά στην επιδερμίδα. Με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές που αντανακλούν το φως, για φυσική λάμψη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ένα στικ highlighter προσαρμόσιμης έντασης, για να δημιουργείτε τη λάμψη που θέλετε –από φυσική μέχρι τολμηρή και εντυπωσιακή. 

teint-idole-ultra-wear-highlighter-stick-antighrafo.jpg

Teint Idole Ultra Wear Highlighter Stick, Lancome, Hondos Center BUY HERE

Foundation με φωτισμούς 

Αντί να φορτώνετε με φόρμουλες βαριάς κάλυψης σε μια προσπάθεια να καλύψετε το δέρμα σας, αναζητήστε καθαρά και φωτεινά προϊόντα βάσης που το ενισχύουν και το βοηθούν να ακτινοβολεί υγεία. Ένα καλό προϊόν που πρέπει να δοκιμάσετε είναι ένα primer λάμψης που έλκει και διαχέει το φως γύρω από το πρόσωπο. Μια εξαιρετική επιλογή είναι το Extra Illuminating Moisture Balm από Bobbi Brown. Θα βοηθήσει στην εξομάλυνση της επιδερμίδας και θα ελαχιστοποιήσει την ανάγκη για υπερβολική κάλυψη. 

extra-illuminating-moisture-balm.jpg

Extra Illuminating Moisture Balm, Bobbi Brown BUY HERE

Προσοχή στα φρύδια

Με την πάροδο του χρόνου, τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά και ολόκληρου του σώματος τείνουν να πέφτουν, επομένως η βαρύτητα είναι ένα χαρακτηριστικό που οφείλει να αντιμετωπιστεί αν το επιθυμείτε. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να βεβαιωθείτε ότι το μακιγιάζ σας δίνει μια ανανεωμένη εμφάνιση. Η κορυφαία συμβουλή πολλών markup artists είναι να χρησιμοποιείτε ένα προϊόν στερέωσης φρυδιών με μια ελαφριά απόχρωση και ίνες για να προσθέσει όγκο. Με αυτό τον τρόπο θα βουρτσίσει τις τρίχες των φρυδιών και να τις στερεώσει στη θέση τους όπως η μάσκαρα φρυδιών του οίκου Dior. 

brow-fixer.webp

Pump 'N' Brow, Diorshow, Attica BUY HERE

Το σωστό eyeliner

Ένα λαμπερό βλέμμα είναι σίγουρα σημάδι νεανικότητας. Έτσι ένα κόλπο των ειδικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το κρεμ ή λευκό μολύβι εσωτερικά του ματιού. Μπορεί να κάνει μια πρακτική διαφορά και ειδικά αν βρείτε κάποιο με απαλή υφή τότε θα εφαρμόζεται και εύκολα. Αν βέβαια νιώθετε ότι θέλετε να επιλέξετε άλλο χρώμα, πάτε προς το καφέ ή το μπλε -ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας- και αφήστε το μαύρο στην άκρη. Είναι λιγότερο "σκληρά", κάνουν μικρότερη αντίθεση και συμβάλλουν στην ενίσχυση του χρώματος των ματιών.

10-s2Cmh.webp

Emotionproof Liner, Tom Ford, Attica BUY HERE