fbpixel

Search icon
Search

Τα προϊόντα ομορφιάς που λειτουργούν καλύτερα τη νύχτα

Και να σας χαρίσουν αψεγάδιαστη επιδερμίδα το επόμενο πρωί


Τα προϊόντα ομορφιάς που λειτουργούν καλύτερα τη νύχτα

Άσχετα από το πόσα προϊόντα ομορφιάς έχετε στη skincare routine σας, πρέπει κάθε φορά να φροντίζετε να είναι τα σωστά. Ενυδατικές κρέμες, gel καθαρισμού, απολεπιστικά, μάσκες προσώπου είναι μερικά από όσα αποφασίζετε να χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας και σας χαρίζουν την αλαβάστρινη και απαλή επιδερμίδα που τόσο επιθυμείτε. Ωστόσο, εκτός από αυτά υπάρχουν κι εκείνα που μπορείτε να εφαρμόσετε πριν κοιμηθείτε ή να τα φοράτε κατά τη διάρκεια της νύχτας και θα σας χαρίσουν το πολυπόθητο baby face. Ποια είναι αυτά; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα πάντα για τα καλύτερα overnight beauty products, που πρέπει να εντάξετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας. 

overnight-beauty-products.png

1. Ορός για τα μαλλιά

Εκτός από το πρόσωπό σας, είναι πολύ σημαντικό να δίνετε προσοχή και στα μαλλιά σας, ώστε να εξακολουθήσουν να είναι υγιή, δυνατά και λαμπερά. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεστε έναν ορό για τα μαλλιά, που θα λειτουργεί ως προστατευτικό serum και από την άλλη θα φροντίζει τόσο το εξωτερικό όσο και εσωτερικό μέρος της τρίχας. Επίσης, θα σας προσφέρει ενυδάτωση και προστασία από την ψαλίδα που ταλαιπωρεί πολλές από εσάς, ειδικά εάν πειραματίζεστε πολύ με το styling των μαλλιών σας ή τα ισιώνετε σχεδόν καθημερινά. Εάν, μάλιστα, μπορέσετε να βρείτε ένα προϊόν που να μπορεί να αντιμετωπίσει και την τριχόπτωση, τότε σίγουρα θα έχετε πετύχει διάνα. 

2. Προστασία βλεφαρίδων

Πηγαίνοντας λίγο πιο κάτω, είναι πολύ σημαντικό να προστατεύετε και τις βλεφαρίδες σας και αυτό θα το πετύχετε εάν χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό προϊόν που θα τις προστατεύσει και θα τις βοηθήσει να μεγαλώσουν πιο γρήγορα. Άλλωστε, ποια δε θέλει μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες; Επίσης, η ιδανική ώρα για να εφαρμόσετε ένα τέτοιο προϊόν είναι κατά τη διάρκεια της νύχτας, που κοιμάστε και δεν υπάρχει περίπτωση να αγγίξετε τις βλεφαρίδες σας και έτσι να το απομακρύνετε. Plus, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια μάσκα ύπνου, την οποία θα φορέσετε αφού αφήσετε το προϊόν να απορροφηθεί από τις βλεφαρίδες σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα «κλειδώσετε» την όλη διαδικασία. 

overnight-beauty-products2.jpg

3. Κρέμα νυκτός

Φυσικά, από τη λίστα των overnight skincare products δε μπορεί να λείπει και η ενυδατική κρέμα νυκτός, που θα σας απαλλάξει από την αφυδατωμένη επιδερμίδα και θα σας αναζωογονήσει. Χρησιμοποιώντας την, θα ξυπνήσετε το πρωί και θα έχετε αλαβάστρινο και απαλό δέρμα, σαν μωρού. Απλώστε την σε όλο το πρόσωπό σας και φυσικά μην ξεχνάτε και την περιοχή του λαιμού, ένα σημείο που εμφανίζει συνήθως πρώτο τα σημάδια γήρανσης. Έτσι, όσο εσείς κοιμάστε, η τύχη σας δουλεύει. 

4. Μάσκα νυκτός

Εάν κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση σε καταστήματα καλλυντικών και ειδών περιποίησης, θα δείτε πως υπάρχουν πολλές μάσκες προσώπου που εφαρμόζονται αποκλειστικά τη νύχτα. Από sheet masks, σε κρεμώδη μορφή, jelly ή αργίλου, σίγουρα θα βρείτε εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και θα σας χαρίσει λεία και απαλή επιδερμίδα το επόμενο πρωί. Εφαρμόστε την, ιδανικά, αφού κάνετε ντεμακιγιάζ και καθαρίσετε το πρόσωπό σας με ένα αφρώδες προϊόν καθαρισμού. Μάλιστα, εάν προηγουμένως κάνετε και απολέπιση για να ανοίξουν οι πόροι, τότε τα αποτελέσματα θα είναι πιο εντυπωσιακά το επόμενο πρωί.

5. Νύχια

Από τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης δεν πρέπει να παραλείψετε και τη φροντίδα των νυχιών σας. Δεδομένου ότι θέλετε να έχετε πάντοτε περιποιημένα άκρα, θα πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό πέρα από το να κλείνετε ένα ραντεβού στην αισθητικό σας και να κάνετε μανικιούρ. Χρειάζεστε, λοιπόν, ένα ειδικό έλαιο για τα νύχια, ώστε να τα βοηθήσετε να δυναμώσουν, να απομακρύνετε τα πετσάκια και να τα κρατήσετε γερά και υγιή είτε είναι βαμμένα είτε όχι. 

The products

 For hair

For hair

Hair Loss Night Serum, Apivita

 For lips

For lips

Lip Sleeping Mask, Laneige

 For nails

For nails

Pro Spa Skin Care Hands & Feet, OPI

 For face

For face

Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask, Overnight Mask

 For face

For face

Advanced Time Zone Night, Estee Lauder

 For eyelashes

For eyelashes

Cils Booster, Lancome