fbpixel

Search icon
Search
Valentines Day: 7 χτενίσματα που θα τολμήσετε τώρα
SAINT VALENTINE

Valentines Day: 7 χτενίσματα που θα τολμήσετε τώρα

Ποτέ δεν είναι αργά για να δοκιμάσετε κάτι ανατρεπτικό


Χρειάζεστε μια δικαιολογία για να βγάλετε τα μαλλιά σας από τον κλασικό κότσο που κάνετε όλο τον μήνα; Ακολουθεί μια hot συμβουλή για εσάς: Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει -και είτε γιορτάζετε με τον σύντροφό σας είτε απλώς χαλαρώνετε στο σπίτι με φαγητό σε πακέτο και κρασί. Είναι η τέλεια στιγμή για να παίξετε με τα μαλλιά σας. Εξαιρετικά κομψές αλογοουρές, απαλά κύματα παραλίας ή χοντρές πλεξούδες όλα μπορούν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Πάρτε λοιπόν τη λακ, το σίδερο ή το ραβδί για μπούκλες και με έμπνευση από τα παρακάτω χτενίσματα γίνετε πιο ανατρεπτικές από ποτέ.  

Λίγο ψηλά

straight-hair.jpg

Τα μισά πάνω, τα μισά κάτω και τελικά αυτό το top knot για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει να κάνει περισσότερο με τα κομψά στρώματα του πλαισίου του προσώπου. Ακολουθήστε το παράδειγμα της Shay Mitchell και αποκτήστε μια εξαιρετικά λαμπερή υφή με τη βοήθεια ενός ελαφρού λαδιού μαλλιών ή ενός σπρέι φινιρίσματος.

Μισή μεριά και κύματα

curly-hair.jpg

Για να αποδείξετε ότι οι μπούκλες δεν χρειάζεται να σημαίνουν πάντα ένα σούπερ προσεγμένο αποτέλεσμα, κοιτάξτε αυτά τα χαμηλών τόνων κύματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επιλέξτε ένα ραβδί για μπούκλες και στη χτενίστε απαλά τα κύματα σας και χωρίστε τα στο πλάι.

"Ναι" στα scrunchies

scrunchies.jpg

Αναζητάτε ένα όμορφο και εύκολο χτένισμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Πιάσε το μεγαλύτερο, ομορφότερο scrunchie σας και στρίψε απαλά τα μαλλιά σου σε έναν κόμπο στον αυχένα. Τραβήξτε έξω μερικά χαλαρά κομμάτια στο μπροστινό μέρος για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

Διπλές πλεξούδες

braids.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από δύο παχιές πλεξούδες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επαγγελματική συμβουλή: Εάν τα μαλλιά σας είναι αρκετά λεπτά και λίγα, ψεκάστε με λίγο σπρέι υφής για να προσθέσετε λίγο όγκο και κρατήστε τα ελεύθερα πριν ξεκινήσετε το "πλέξιμο".

To "τέλειο" αποτέλεσμα

107825026-150525136610536-375287975035363007-n.jpg

Κλείστε τα μαλλιά σας πίσω και κάντε μια μακριά, χαμηλή πλεξούδα αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι βασικά το τέλειο χτένισμα αν προσπαθείτε να τονίσετε το μακιγιάζ σας. Μάλιστα όσο πιο έντονη είναι η πλεξούδα τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Με καρφίτσες που μπαίνουν παντού

bobby-pins.jpg

Αν θέλετε να έχετε τα φυσικά μαλλιά σας αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το χαριτωμένο χτένισμα με καρφίτσες. Τοποθετήστε όσες περισσότερες θέλετε και αυτές θα ενισχύουν τη λάμψη τόσο στο πρόσωπο όσο και στα μαλλιά σας. Το καλύτερο είναι πως είναι απόλυτα εύκολο. 

'70s γοητεία

hair-Y2ahd.jpg

Θέλετε φαντασμαγορικό αποτέλεσμα; Αφαιρέστε την κομψή εμφάνιση αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δοκιμάστε αυτό το μεγάλο, ογκώδες αποτέλεσμα για μια ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '70. Θα δώσει έμφαση, θα τραβήξει την προσοχή και σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ.