fbpixel

Search icon
Search
Κλασική αλογοουρά: 6 τρόποι για να αναβαθμίσετε το απόλυτο hairstyle
HAIR & NAILS

Κλασική αλογοουρά: 6 τρόποι για να αναβαθμίσετε το απόλυτο hairstyle

Δοκιμάστε να κάνετε κάτι διαφορετικό


Σε αντίθεση με το όνομα της η αλογοουρά είναι ένα χτένισμα που μπορεί να γίνει πολλά διαφορετικά πράγματα από αυτό που πραγματικά έχετε στο μυαλό σας μόλις την ακούτε. Πολλοί τη χαρακτηρίζουν ως απόλυτα ευέλικτη ενώ άλλοι τη δοκιμάζουν κάθε μέρα. Από τις πιο όμορφες γυναίκες στο Hollywood μέχρι και εσάς, όμως, αν την κάνετε με τον καλύτερο τρόπο τότε μπορεί να γίνει το hairstyle που θα σας συντροφεύσει σε κάθε σας εμφάνιση.

Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε παρακάτω 6 διαφορετικές εκδοχές της που θα δοκιμάσετε άμεσα.

The Hybrid

alogooura.webp

Εξίσου υπέροχη και πρακτική, η υβριδική αλογοουρά με πλεξούδα κρατά τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σας και φαίνεται τόσο φρέσκια σαν πρόταση που θα τη λατρέψετε. Παίξτε με την τοποθέτηση του single cornrow σας για να δημιουργήσετε διαφορετικές εμφανίσεις. Οι επιλογές περιλαμβάνουν ευθεία προς τα κάτω στη μέση, κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών, στην μια πλευρά ή ακόμη και στις δύο. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

The Half-Up

alogooura-fUtIm.webp

Κάνατε τη μισή αλογοουρά στο δημοτικό. Μπορεί από τότε να έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά αν κάνετε το κατάλληλο elevate σίγουρα "φοριέται" και σήμερα με τεράστια επιτυχία. Αλλάξτε τα πράγματα δοκιμάζοντας μια ψηλή αλογοουρά ή μια χαλαρή, χαμηλή και ντύστε την με αξεσουάρ για να την κάνετε να φαίνεται διαφορετική ​​κάθε φορά που το δοκιμάζετε.

The Sleek

alogooura-qrOPo.webp

Έχετε δει αυτήν την κομψή εκδοχή σε κάθε κόκκινο χαλί και έχει γίνει αποδεκτή από stars όπως η Kendall Jenner, η Gigi Hadid και η Jennifer Lopez. Το κόλπο είναι να πάρετε ένα μικρό τμήμα μαλλιών και να το τυλίξετε γύρω από τη βάση για να κρύψετε το δέσιμο των μαλλιών σας. Αυτό το κάνει να φαίνεται γυαλισμένο και έτοιμο για πάρτι στη στιγμή.

The Low

web-brittsully.jpg

Το ισοδύναμο του ψηλού κότσου, είναι αυτή η ακατάστατη (με την καλή έννοια) αλογοουρά. Είναι casual και αρκετά cute. Εφαρμόστε ένα σπρέι υφής από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, τραβήξτε τα μαλλιά σε μια χαλαρή αλογοουρά και τραβήξτε τη βάση για ανύψωση. Όσο περισσότερα τμήματα αφήνετε έξω, τόσο πιο ανεπιτήδευτο θα μοιάζει το τελικό αποτέλεσμα. 

The Bubble

alogooura.jpg

Μοιάζει με ένα γλυπτό αριστούργημα, αλλά είναι τόσο εύκολο να αναδημιουργηθεί. Τραβήξτε τα μαλλιά σε μια αλογοουρά, στερεώστε τα με ένα λάστιχο και προσθέστε και άλλα, μερικά εκατοστά κάτω. Συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στο τέλος του ponytail σας. Τραβήξτε τα τμήματα για να προσθέσετε πάχος και να δημιουργήσετε αυτή την εμφάνιση "φυσαλίδας".

The glam

alogooura-yozgx.jpg

Αν συνδυάσετε το sleek αποτέλεσμα με ένα αξεσουάρ που χαρίζει στύλ τότε το αποτέλεσμα θα είναι διπλά εντυπωσιακό. Θα σας βοηθήσει να πάτε σε οποιαδήποτε εκδήλωση θέλετε. Μάλιστα αν δώσετε όγκο και στο πίσω μέρος των μαλλιών σας, τότε όλα θα μοιάζουν λίγο πιο glam.