fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Φυσικά σγουρά μαλλιά; Πώς να κάνετε σωστό styling στην παραλία

Μπορείτε να δείχνετε υπέροχες κάθε στιγμή


Φυσικά σγουρά μαλλιά; Πώς να κάνετε σωστό styling στην παραλία

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, οι γυναίκες που διατηρούν υπέροχα, φυσικά, μαλλιά στην παραλία είναι ελάχιστες. Και μπορεί να βρισκόμαστε στην εποχή που αποδεχόμαστε οτιδήποτε έχει ο καθένας αλλά αν θέλετε να τονίσετε ακόμη περισσότερο τη φυσική ομορφιά σας, τότε υπάρχουν μερικά tips για να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Για εσάς, λοιπόν, που έχετε σγουρά μαλλιά και δεν ξέρετε πως να τα διαχειριστείτε στην παραλία, συγκεντρώσαμε όλα τα tips που θα τα κάνουν να δείχνουν απόλυτα υπέροχα κάθε στιγμή. 

curly-short-hair.jpg

Απολαύστε το μπάνιο σας και μη σας απασχολεί το πως θα στέκονται. 

Πώς πρέπει να τα περιποιείστε

Τα ξηρότερα και σγουρά μαλλιά θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση, ειδικά όταν η θάλασσα, ο ήλιος και η άμμος μπαίνουν στη μέρη. Είναι σημαντικό, να χρησιμοποιήσετε το προηγούμενο βράδυ μια leave-in θεραπεία που θα σας εξασφαλίσει πως δε θα αφυδατωθούν. Θα αντισταθμίσει τις βλαβερές συνέπειες του θαλασσινού νερού και του ήλιου που επιδεινώνουν την ξηρότητα της μπούκλας σας. Επιλέξτε ένα που παράλληλα παρέχει και προστασία UV έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι διπλά. Ακόμη, μην ξεχνάτε πως μπορείτε να την τοποθετείτε και κατά τη διάρκεια της ημέρας, στα ενδιάμεσα touch-ups. 

Επιλέξτε τα σωστά προϊόντα

Μπορεί το leave-in να είναι ένα must αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα είναι ιδιαίτερα σημαντικά σε αυτή τη διαδικασία. Επιλέξτε ένα μαλακτικό σαμπουάν και conditioner και φυσικά μην παραλείψετε τη μάσκα μαλλιών. Το μόνο που είναι σημαντικό είναι τα μαλλιά σας να είναι πλήρως ενυδατωμένα για να στέκονται όπως ακριβώς θέλετε. Άλλωστε, όλα τα υπόλοιπα στοιχεία φτάνουν για να κάνουν τη μέρα στην παραλία μια bad hair day. Δε σας χρειάζεται και η αφυδάτωση.

curly-hair-styling.png

Προστατεύστε τα από το χλώριο

Τα σγουρά μαλλιά δεν αγαπάνε τις μεγάλες ποσότητες χλωρίου και για αυτό το λόγο θα πρέπει να περιορίσετε την έκθεση τους στην πισίνα. Μπορεί να σας φαίνεται πως μια βουτιά θα σας δροσίσει αλλά είναι σίγουρο πως θα κάνει κακό στην τρίχα σας και τελικά στο τελικό αποτέλεσμα. 

Extra tip: Μην σκέφτεστε τη θάλασσα. Το αλάτι μπορεί να λειτουργήσει ως μια τέλεια pre-wash θεραπεία για το κεφάλι σας. 

Μετά τη θάλασσα

Μετά τις βουτιές σας, βρείτε την πιο κοντινή ντουζιέρα για να βγάλετε από πάνω τους το αλάτι. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μαζί σας σε αυτό το βήμα και ένα hair spray που θα τα ενυδατώσει και ένα προϊόν που θα τα βοηθήσει να αποκτήσουν ουσιαστικά ξανά το σχήμα τους. Αυτά τα βήματα θα σας γλιτώσουν από το να έχετε μαλλιά χωρίς σωστό styling. Αν και μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό να κουβαλάτε όλες αυτές τις συσκευασίες μαζί σας, σκεφτείτε πως θα σας απαλλάξουν από πολλή σκέψη. 

best-curly-hair-gels-2020-1594738196.png

Δείτε πώς μπορεί να είναι

Στην κουλτούρα που όλα αλλάζουν για να γίνουν πιο ίσια, πιο αδύνατα, πιο απλά, δοκιμάστε να δείτε τι έχουν να σας "πουν" τα μαλλιά σας. Με τους τρόπους που αντιδρούν μπορεί να σας κάνουν να τα αγαπήσετε περισσότερο ή να αποφασίσετε συνειδητά να κάνετε κάτι για να τα αλλάξετε οριστικά όπως μια θεραπεία κεράτινης. Κανείς και τίποτα δε μπορεί να σας πείσει να αλλάξετε ζωή, μαλλιά ή οτιδήποτε μπορεί να έχετε πάνω σας, πέρα από εσάς. 

1

Powder power

Suede Orris Hair Mist, Molton Brown, Hondos Center BUY ME

2

The hair mask

Restorative Hair Mask, Moroccanoil, Sephora BUY ME

3

Gentle ripples

Nutricurls Milky Waves Leave-In Spray, Wella Professionals, Attica BUY ME

4

The UV

Sun Protective Hair Oil, Tzimas Cosmetics BUY ME

5

Professional treatment

Bond Treatment Intensive N°0, Olaplex, Sephora BUY ME

6

Intense curls

Be Curly Curl Enhancer, Aveda, Hondos Center BUY ME

7

3 in 1

Curl conditioner, Bumble and Bumble, Attica BUY ME

8

The leave-in

Styling Leave In Conditioner Travel, Ouai, Sephora BUY ME

9

Protect them

SOS Instant Heat Saviour Spray, Aussie, Hondos Center BUY ME

10

Deep nutrition

Dercos Nutri Protein Mask, Vichy, Attica BUY ME