fbpixel

Search icon
Search
Τα κουρέματα που λατρεύουν οι influencers αυτήν τη χρονιά
HAIR & NAILS

Τα κουρέματα που λατρεύουν οι influencers αυτήν τη χρονιά

Δοκιμάστε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο


Ετοιμαστείτε, τα πιο cool κουρέματα των τελευταίων ετών επανέρχονται το 2022. Δημιουργώντας ξανά τάσεις ή επαναπροσδιορίζοντας όλα όσα γνωρίζατε για τις ήδη υπάρχουσες, οι influencers δείχνουν ήδη τι θα “φορεθεί” πολύ όλη τη χρονιά. Και φέτος, η αλλαγή είναι το ζητούμενο και οι κομμωτές είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν κάθε σας επιθυμία. Κοντά ή μακριά, με αφέλειες ή όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα είναι υπέροχα και κάνουν την πιο περιπετειώδη πλευρά του εαυτού σας να είναι παρούσα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος όπως τις είδαμε στο Ιnstagram!

Το αγορίστικο bob

bob-hairstyle.jpg

Τα bob παραμένουν trend και το 2022 καθώς θα συνεχίσουν να κυριαρχούν. Το θετικό είναι πως υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να τα εντάξετε στην πραγματικότητα σας και αυτό το έντονο αγορίστικο στυλ είναι ίσως αυτό που θα ξεχωρίσει παραπάνω. Είναι μια πληρέστερη, πιο ελεύθερη όψη του bob όπου η φυσική υφή μπορεί να περιπλανηθεί ελεύθερα. Και το πιο ωραίο είναι πως οτιδήποτε από το πηγούνι μέχρι το μήκος που ξεκινάνε τα μαλλιά μπορεί να κοπεί σαν ενδιάμεση αφέλεια. Για παρόμοιο αποτέλεσμα το στέγνωμα στον φυσικό αέρα κατά το styling συνίσταται καθώς χαρίζει επιπλέον κίνηση.

Φυσική υφή

natural-hair.jpg

Άλλη μια τεράστια τάση για το 2022; Αγκαλιάζοντας αυτό που ήδη και τονίζοντας το ακόμα περισσότερο θα πετύχετε να ξεχωρίσετε. Για αυτό όλοι στρέφονται λιγότερο στο θερμικό styling και αφήνουν τη φυσική τους υφή να φαίνεται. Έτσι, αν σκέφτεστε να μακρύνετε τα μαλλιά σας αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή καθώς το 2022 θα περιλαμβάνει όχι μόνο τις φυσικές μπούκλες, αλλά και την κυματιστή, αφράτη υφή που έχουν, χωρίς τις παρεμβολές των εργαλείων. Θυμίζει τη δεκαετία του '80 με άγρια ​​μαλλιά, αναδεικνύοντας τις μπούκλες με πλήρη δύναμη. Αν φυσικά επιθυμείτε ένα ακόμη hint, τότε τα σγουρά shags θα είναι επίσης παντού.

Μεγαλύτερες “κουρτίνες”

bangs-hair.jpg


Ο αγγλικός όρος είναι grown-out curtain bangs και ήδη βρίσκεται παντού. Αν θέλετε μια αλλαγή, αλλά δεν θέλετε να κόψετε μια φράντζα, τα μεγάλα κτυπήματα θα είναι πολύ δημοφιλή. Έχοντας αυτόν τον όγκο στο μπροστινό μέρος θα δώσουν σχήμα στα μαλλιά, θα χαρίσουν έναν 70s αέρα και φυσικά θα αναδείξουν τον πιο φυσικό εαυτό σας. Μάλιστα, η ευελιξία που παρέχουν φαίνεται από το γεγονός ότι δεν απαιτείται να έχετε ολόισια μαλλιά για να φαίνονται ωραία. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με συμβουλές από κομμωτές, τα πιο κοντά κύματα που εμφανίζονται στο πρόσωπο, το πλαισιώνουν υπέροχα και φυσικά έχουν εύκολη συντήρηση.

Κρόσσια παντού

hair-curly.jpg


Αν έχετε φυσικές μπούκλες τότε είναι η στιγμή σας, αν πάλι όχι τότε μπορείτε να εξετάσετε την επιλογή να τις δημιουργήσετε στο κομμωτήριο. Τα “κλιμακωτά” κρόσσια, κομμένα γύρω από το μήκος των βλεφαρίδων που βοηθούν στην ανάδειξη των όμορφων μοτίβων μπούκλας, είναι ιδανικά για πολλές επιλογές styling και διαμορφώνουν το πρόσωπο με έναν τρόπο που δε θα το πιστεύετε.

Shag νέας γενιάς

shag-haircut.jpg

Αναμφίβολα τα shags είναι ήδη στο ραντάρ σας, έχουν αλλάξει πολλές μορφές από εκεί που σταμάτησαν τη δεκαετία του '70 το. Έχουν απομακρυνθεί από το να είναι το «it-girl» που όλοι φοβόσασταν να δοκιμάσετε , για να γίνουν πιο προσιτά. Το 2022, ακόμη περισσότερες παραλλαγές είναι εδώ και όπως παραδέχεται ο επαγγελματίας μαλλιών και πρεσβευτής Babyliss, Syd Hayes, τα midi shag bobs θα είναι παντού. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το πιο μοντέρνο αποτέλεσμα και για αυτό η αστάθεια στα μήκη και το πίσω μέρος που διατηρείται όλο ίδιο γίνονται must. Η ομορφιά βρίσκεται στην ανάπτυξη και η εμφάνιση συνεχίζει να εξελίσσεται καθώς μεγαλώνουν τα μαλλιά και αυτό θα το συνειδητοποιήσετε και μόνοι σας.