fbpixel

Search icon
Search
Back to Basics: Με ’70s και ’90s επιρροές τα μαλλιά του 2022
MAGAZINE

Back to Basics: Με ’70s και ’90s επιρροές τα μαλλιά του 2022

Οι νέες τάσεις στα hairstyles της χρονιάς


Τι κι αν προχωράμε όλο και περισσότερο στη σύγχρονη εποχή; Τα ’70s και τα ’90s γίνονται και πάλι πηγή έμπνευσης και μας συνεπαίρνουν. Η νέα χρονιά σημαίνει τάσεις που επανέρχονται δυναμικά κι είναι ώρα για ένα refresh στα μαλλιά σας με... disco, pop και σικάτους ρυθμούς!

Keep it Natural

Μια φυσική απόχρωση που μπορεί ν’ αποτελέσει την πιο εύκολη πρόταση ανανέωσης για τις μελαχρινές είναι το natural brunette. Συνδυάζει ζεστούς τόνους με λίγο σταχτί, για να αποδίδει πιο ψυχρό σε σχέση με το σοκολατί. Για όσες θέλετε να τολμήσετε το ξανθό, αλλά διστάζετε, δοκιμάστε το ζεστό καστανό με chunky σε καραμελέ απόχρωση. Γενικότερα επιλέξτε τεχνικές chunky και ειδικότερα babylights στα τμήματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο και δίνουν φως, για να τονίζουν τα χαρακτηριστικά σας. Το sandy, το ashy, όπως και το peachy blonde θα ξεχωρίσουν σίγουρα στη φετινή παλέτα. Το glossy black με λαμπερό και περιποιημένο φινίρισμα κυριαρχεί κι αυτό με τη σειρά του. Όμως, ό,τι τόνο κι αν επιλέξετε, μην ξεχνάτε ότι πάνω απ’ όλα τα μαλλιά χρειάζονται την απαραίτητη φροντίδα για να δείχνουν υγιή, οπότε μην παραλείπετε να περιποιείστε σωστά και τακτικά την απόχρωσή τους.

1-0nowd.jpg

Cuts with Elegance

Οι πασαρέλες και το streetstyle ανέδειξαν ήδη τα κουρέματα που θα έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση το 2022. Από τα long bobs μέχρι τα layers, τα ασύμμετρα pixie cuts και τα μαλλιά με όγκο, οι trending επιλογές είναι πολλές και ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο και διάθεση. Αν θέλετε να διατηρήσετε ένα μεσαίο μήκος χωρίς ασυμμετρίες που φτάνει στο ύψος της κλείδας, τότε το clavicut είναι για εσάς! Παράλληλα, για τις γυναίκες που αγαπούν το μάκρος, επιλέγουμε φυσική κίνηση μέσα από ανάλαφρα layers που χαρίζουν όγκο και δε χρειάζονται styling. Εμπιστευτείτε ένα σαγηνευτικό look με πλάγιες αφέλειες ή και χωρίς. Μην ξεχνάτε: οι φράντζες και οι voluminous διαβαθμίσεις βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο των τάσεων και για τη φετινή χρονιά, οπότε θα είστε πάντα μέσα στη μόδα με μία τέτοια κουπ. Ωστόσο, αν βρίσκεστε σε mood για μια τολμηρή αλλαγή, προτείνουμε κουρέματα με undercut, τα οποία επέστρεψαν κι έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι σίγουρα αρκετά πιο extreme από ένα συνηθισμένο bob style, καθώς αφορούν σε ένα τμήμα του κεφαλιού που έχει κοπεί αρκετά πιο κοντό σε σχέση με τα υπόλοιπα μαλλιά, όμως -αν είστε έτοιμες- είναι ό,τι πιο hot επικρατεί αυτήν τη στιγμή.

hair.png

The styling secret

Το πιο in αξεσουάρ στα μαλλιά αυτήν την περίοδο είναι τα φουλάρια. Μεταξένια, απαλά, που δεν τραυματίζουν την τρίχα, δημιουργούν εύκολα το απόλυτο styling για κάθε στιγμή που βιάζεστε, αλλά θέλετε να πετύχετε μία άψογη εμφάνιση.

The hairspa miracle

Για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, της ψαλίδας και για βαθιά ενδυνάμωση της τρίχας, προτιμήστε το Resin oil therapy με ρητινέλαιο, δενδρολίβανο, φασκόμηλο και λεμόνι και θα εκπλαγείτε από τα εκπληκτικά αποτελέσματά του.

xatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr