fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για να δοκιμάσετε σήμερα
HAIR & NAILS

Τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για να δοκιμάσετε σήμερα

Εντυπωσιάστε με κάθε μέρος της εμφάνισής σας


Οι αποφάσεις για τα μαλλιά είναι δύσκολες, συναισθηματικές και επικίνδυνες. Αλλά θα πρέπει να εμπιστευτείτε ότι με τη σωστή έρευνα και με το χτένισμα που ταιριάζει σε εσάς θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα, ακόμη και τις πιο απαιτητικές ημέρες. Αυτό που θα σας χαρίσει στυλ, άνεση και που τελικά θα κάνει την αλλαγή να μοιάζει παιχνιδάκι. Άλλωστε, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σίγουρα είναι απαραίτητο για την ημέρα των Χριστουγέννων.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε τα αγαπημένα μας hair styles για αυτή τη μέρα.

Air-Dried

air-dried-ease.jpg

Για την ημέρα αυτή ένα look που μπορείτε να τολμήσετε και το οποίο θα σας γλιτώσει πολύ χρόνο αλλά και κόπο αυτή τη μέρα είναι τα air-dried μαλλιά. Δεν είναι υπερβολικά στυλιζαρισμένα ή ισιωμένα. Αντ' αυτού δίνουν την αίσθηση ενός πιο χαλαρού αποτελέσματος και όταν συνδυάζονται και με κάποιο αξεσουαρ όπως τα hair clips κάνουν τη φυσική εμφάνιση ακόμη πιο εμπνευσμένη. Αυτό αφορά εσάς που θέλετε να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο στο μακιγιάζ και όχι στο αποτέλεσμα των μαλλιών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα τα παραμελήσετε.

Razor-Sharp Ends

sharp-ends.jpg

Είναι απόλυτα λογικό να θέλετε να είστε εντυπωσιακές με ένα απλό look και αυτό θα σας το προσφέρουν τα ίσια μαλλιά που έχουν κοπεί καλά. Με άλλα λόγια τολμήστε αυτό το sharp αποτέλεσμα μόνο εάν έχετε επισκεφθεί πρόσφατα την κομμώτρια σας. Αν αυτό ισχύει τότε το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και θα φαίνεται ιδιαίτερα προσεγμένο ακόμη και με την ελάχιστη προσπάθεια. 

Curled-under ends

curled-ends-bl2Vg.jpg

Τα σγουρά άκρα και η ομαλή υφή με όγκο δίνουν το πιο γιορτινό αποτέλεσμα που μπορείτε να έχετε. Αυτό το χτένισμα έχει κάτι από αέρα hollywood ενώ παράλληλα θυμίζει τα shows του οίκου Gucci. Τα έντονα "γυρίσματα" στις άκρες, δίνουν σοφιστικέ ύφος και φυσικά ταιριάζουν με ρούχα που αποκαλύπτουν τους ώμους σας. Ένας ρομαντισμός άνευ προηγμένου.

Slick High Ponytail

slick-high-ponytail.jpg

Η ψηλή αλογοουρά ακριβώς πίσω από τη γραμμή των μαλλιών, τυλιγμένη στη βάση που κυματίζει στις άκρες είναι ένα χτένισμα που θα πείσει ακόμη και τις πιο διστακτικές. Θα αναδείξει το προσωπο σας, θα δώσει έμφαση στο μακιγιάζ και φυσικά θα αφήσει -για ακόμη μια φορά- τους ώμους σας να ξεχωρίσουν. Επιλέξτε έξυπνα και φορέστε αξεσουάρ που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την επιλογή σας και κάνουν αυτό το απόλυτα εύκολο look να μοίαζει απρόσιτο. 

Low-Key Waves

low-key-waves.jpg

Μερικές απαλές στροφές με ένα ψαλίδι για τις μπούκλες και μια χαλαρή στάση είναι το μόνο που χρειάζεστε για να έχετε αυτή την εμφάνιση που σίγουρα ξεχωρίζει για την αυτοπεποίθηση της. Πολλές φορές τα υπερβολικά αποτελέσματα δεν είναι για όλους και οι grande εμφανίσεις δεν είναι αυτό που θέλετε. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία δώστε χαλαρότητα, αέρα και ότι πολλή επιβάρυνση στα μαλλιά σας και να είστε σίγουρες πως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Classic Braid

classic-braid.jpg

Οι παραδοσιακές γαλλικές πλεξούδες επαναδημιουργήθηκαν. Αντί να πλέκονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού, οι κομμωτές προτείνουν να τραβήξετε τις πλεξούδες κατευθείαν πίσω από τα αυτιά, δένοντάς τις στον αυχένα με φιόγκους. Το αποτέλεσμα είναι απλό και εκλεπτυσμένο ενώ σίγουρα θα κάνει όλους στο τραπέζι να αναρωτηθούν πως το σκεφτήκατε.

Sleek

sleep.jpg

Το πιο αιχμηρό χτένισμα που υπάρχει εδώ και δεκαετίες είναι σίγουρα το sleek. Μπορεί να "φορεθεί" με αλογοουρά, με κοτσάκι ή ακόμη και με τα μαλλιά κάτω. Δίνει κομψότητα, χαρίζει στυλ χωρίς προσπάθεια και είναι σημείο αναφοράς για τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου.