fbpixel

Search icon
Search
Valentine with Style: Τα outfits που θα υιοθετήσετε ανάλογα με την περίσταση
SAINT VALENTINE

Valentine with Style: Τα outfits που θα υιοθετήσετε ανάλογα με την περίσταση

Εντυπωσιάστε με την εμφάνισή σας


Η Ημέρα των Ερωτευμένων έφτασε κι εσείς έχετε την ευκαιρία να τη γιορτάσετε με το ταίρι σας, με τις φίλες ή με όποιος επιθυμείτε. Παρόλο που πρόκειται για μία εμπορική γιορτή, αποτελεί μια ιδανική μέρα για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας αλλά και να κάνετε κάτι διαφορετικό απ ότι συνηθίζετε μία απλή Δευτέρα. 

Τα σύνολα που θα επιλέξετε να σας συνοδεύσουν θα "παίξουν" σημαντικό ρόλο, γι' αυτό σας παρουσιάζουμε τις επιλογές που μπορείτε να υιοθετήσετε ανάλογα την περίσταση. Ανακαλύψτε τες!

1. Morning walk

Image source: @ariviere

Αν έχετε τη δυνατότητα, γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο... από το πρωί. Προτιμήστε να κάνετε μία βόλτα, για έναν καφέ στο αγαπημένο σας coffee spot, ακόμα και γι ένα brunch. Είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς δεν συνηθίζουμε να κάνουμε στην αρχή της εβδομάδας. Το σύνολο σας θα πρέπει να χαρακτήριζεται από άνεση και πρακτικότη για να μπορεί να σταθεί σε διαφορετικές περιστάσεις. Επιλέξτε ένα παντελόνι σε loose γραμμή, δερμάτινο ή tailored και συνδυάστε το μ' ένα πουλόβερ, το οποιο θα σας κρατήσει ζεστές στι εναλλαγές της θερμοκρασίας. Όσον αφορά τα αξεσουάρ σας, τα sneakers θα σας προσφέρουν cool αισθητική ενώ μία tote την απαραίτητη ευελιξία. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου θα σας χαρίσει έξτρα πόντους. 

2. Lunch 

Image source: @zinafashionvibe

Ξεκλέψτε λίγο χρόνο από την απαιτητική καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις και αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας για ένα lunch break. Είναι μία ιδανική ευκαρία για να επισκεφθείτε ένα καινούριο εστιατόριο. Δημιουργήστε ένα πιο formal outfit χωρίς όμως να κάνετε "υπερβολές". Αφήστε ένα κομμάτι του συνόλου σας να κυριαρχεί κι αυτό μπορεί να είναι το παντελόνι σας. Animal print trousers αλλά και σχέδια σε έντονες αποχρώσεις θα κάνουν τη διαφορά. Τα υπόλοιπα pieces θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά, γι' αυτό κινηθείτε σε ούδετερες αποχρώσεις, όπως το μαύρο και σε απλές γραμμές. Extra tip: Τα παπούτσια με λίγο τακούνι, όπως ένα ζευγάρι μποτάκια θα "απογειώσουν" την εικόνα σας, ενώ το μακιγιάζ σας καλό θα ήταν να το διατηρήσετε σε φυσικές αποχρώσεις. 

3. After work drink 

Image source: @karodall

Καθώς η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι Δευτέρα, οι περισσότερες θα εργάζεστε, ωστόσο τα after work drinks είναι γεγονός για να συναντήσετε το ταίρι σας. Το σύνολο σας θα σας συνοδεύει από το πρωί στο γραφείο, οπότε η επιλογή του θα πρέπει να γίνει με προσοχή. Ένα κοστούμι αποτελεί την πιο safe εκδοχή. Για να είστε απόλυτα στο κλίμα της ημέρας, δεν έχετε παρά να προτιμήσετε το κόκκινο χρώμα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να το κάνετε all the way, ένα red blazer αρκεί. Διαλέξτε bright shoes για πιο "παιχνιδιάρικη" διάθεση. 

4. Night out 

Image source: @leiasfez

Οι νυχτερινές έξοδοι είναι πολύ διαδεδομένες την 14η Φεβρουαρίου. Αν δεν έχετε καταφέρει να καταλήξετε στο σύνολο που θα ολοκληρώσει αυτήν την ιδιαίτερη γιορτή, σας έχουμε τη λύση. Κινηθείτε σε total black looks, τα οποία αποπνέουν chic αισθητική, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν τη sexy πλευρά κάθε γυναίκας. Μπορείτε να διαλέξετε ένα black dress αλλά και τον συνδυασμό mini skirts ή shorts μαζί μ' ένα σακάκι. Φυσικά, οι γόβες θα είναι το στοιχείο που θα ολοκληρώσει την εικόνα σας. 

5. Night in 

Image source: @daily_sleeper

Αν ανήκετε στους "σπιτόγατους" κι έχετε δημιουργήσει το απόλυτο night in τότε το outfit σας θα πρέπει να ταιριάζει με τη συνθήκη. Οι επιλογές πολλές, ανάλογα με το γούστο και το στιλ σας. Έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε ένα άκρως stylish lingerie look. Πώς θα το πετύχετε; Κινηθείτε σε pyjama style set, σε κόκκινες ή ροζ αποχρώσεις και με λέπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, όπως είναι τα πούπουλα ή τα κρόσσια. Μπορείτε να παραμείνετε ξυπόλητες για πιο cool διάθεση αλλά και να διαλέξετε ανάμεσα σε slippers ή high heel sandals. Τα κοσμήματα θα προσθέσουν λάμψη, την οποία όλες έχουμε ανάγκη. 

Have fun!