fbpixel

Search icon
Search
SAINT VALENTINE

Perfect night in: Οργανώστε μια τέλεια βραδιά στο σπίτι για τον Άγιο Βαλεντίνο

Όλες οι top ιδέες για "at home" στιγμές με τον σύντροφό σας


Perfect night in: Οργανώστε μια τέλεια βραδιά στο σπίτι για τον Άγιο Βαλεντίνο

Λίγες ημέρες πριν τη Valentine's Day και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τις πιο ξεχωριστές στιγμές των ερωτευμένων ζευγαριών. Μπορεί οι προτάσεις να είναι πολλές και να ποικίλουν ανάλογα με τα γούστα του καθενός, αλλά πολλοί από εσάς ενδεχομένως να προτιμάτε να παραμείνετε στο σπίτι αυτήν την ημέρα. Εάν ναι, don't worry διότι συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες για το απόλυτο Valentine's night in με τον σύντροφό σας!

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα σε κάθε γωνία

2-FHHy5.jpg

Όλα έχουν να κάνουν με την ατμόσφαιρα που θα αποπνέουν οι προσωπικοί σας χώροι. Αυτό σημαίνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τους διαμορφώσετε καταλλήλως, πετυχαίνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα. Χαμηλώστε τον φωτισμό, ανάψτε κεριά και δείτε κατευθείαν την κατοικία σας να μεταμορφώνεται στο απόλυτο romantic place to be! Bonus, καλύψτε τους καναπέδες και τα πατώματα με υφάσματα και χαλιά, τα οποία θα ενισχύσουν το vibe ζεστασιάς, ενώ επιλέξτε να διακοσμήσετε κάθε γωνία με γήινες αποχρώσεις, ενώ τα όμορφα λουλούδια θα γεμίσουν το σπίτι με ωραία αρώματα και ζωντανά χρώματα.


Ντυθείτε με τρόπο που θα σας κάνει να αποπνέετε ερωτισμό

2-FfqA9.jpg

Ο ερωτισμός ορίζεται με διαφορετικό τρόπο από την καθεμία σας, αλλά υπάρχουν και κάποια standards που μπορείτε να ακολουθήσετε. Φορέστε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και -πιστέψτε μας- θα περάσετε αυτό το vibe και στον σύντροφό σας. Νιώστε πιο ελκυστική και ποθητή από ποτέ, επιλέγοντας το αγαπημένο σας φόρεμα σε μια φλογερή, κόκκινη απόχρωση και προσέξτε τα lingerie που θα διαλέξετε για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας.


Έμφαση στις λεπτομέρειες

bows-covering-face-all-over-beauty-valentines-day.jpg

Ως γνωστόν, οι λεπτομέρειες έχουν τον τρόπο να κάνουν τη διαφορά. Αυτό ισχύει και για την εμφάνισή σας. Είτε επιλέξετε μια minimal λύση είτε κάτι πιο έντονο για το μακιγιάζ σας, να θυμάστε πως ένα κόκκινο κραγιόν είναι μια all-time-classic επιλογή, ιδίως για μια τέτοια περίσταση. Αντίστοιχα, πείτε «ναι» στις λάμψεις ή ακόμα και στα αξεσουάρ για τα μαλλιά.


Μαγειρέψτε παρέα

271277237-438102011116458-5704518357669077727-n.jpg
Image source: @parisianamour

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να μαγειρέψετε παρέα με τον σύντροφό σας μια τέτοια μέρα; Μπείτε μαζί στην κουζίνα κι εκτελέστε τις πιο λατρεμένες σας συνταγές, που θα πάρουν θέση στο δείπνο που θα ακολουθήσει. Ο τέλειος τρόπος για να περάσετε ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί, κάνοντας κάτι το διαφορετικό και τόσο ευχάριστο.


Το τέλειο art de la table

272007317-799184167957667-5837203929469057846-n.jpg
Image source: Dior

Αφού ετοιμάσετε τα πιάτα, σειρά έχει το setting του τραπεζιού, που πρέπει να ταιριάζει με το κλίμα της ημέρας. Επιλέξτε τα πιο ξεχωριστά σερβίτσια σας και δώστε έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια. Φυσικά, τα κηροπήγια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι από το art de la table, όπως επίσης και τα άνθη, τα οποία θα δημιουργήσουν ακόμα περισσότερη ατμόσφαιρα και ρομαντικό χαρακτήρα.


Πατήστε "on" στην αγαπημένη σας playlist

273272757-1054813248397402-6051352506354345276-n.jpg
Image source: @parisianamour

Κάτι ακόμα που δεν πρέπει να λείπει από το τέλειο night in, είναι φυσικά η μουσική! Δημιουργήστε από τώρα μια playlist με τα πιο αγαπημένα σας κομμάτια και όλα αυτά που εκφράζουν εσάς και τον έρωτά σας. Έτσι, λοιπόν, σε αυτές τις κοινές ρομαντικές σας στιγμές, θα έχετε για background μια μελωδία που θα σας ταξιδεύει και που θα απογειώσει το κέφι σας. Χορέψτε και χαμογελάστε πλατιά, κάνοντας όνειρα για το μέλλον σας.


Φτιάξτε ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία στο μπάνιο σας

272018361-1019003635385607-542353140909942372-n.jpg

Ο πιο ξεχωριστός τρόπος για να ολοκληρώσετε μια μοναδική βραδιά στο σπίτι, είναι να ετοιμάσετε ένα ρομαντικό σκηνικό στο μπάνιο σας, απολαμβάνοντας με τον σύντροφό σας στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Γεμίστε την μπανιέρα με καυτό νερό και τριαντάφυλλα, αφήστε το φως των κεριών να δημιουργήσει ατμόσφαιρα και... feel it! Αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να δοκιμάσετε τα αιθέρια έλαιά σας και τα πιο μυρωδάτα αφρόλουτρα της συλλογής σας.

1

Boustier

Carioca Heart Beat, Intimissimi BUY HERE

2

Candle

Red roses, Jo Malone London, Attica BUY HERE

3

Glass

For red wine, Παρουσίαση BUY HERE

4

Watch

Love o' clock, Swatch BUY HERE

5

Aromatic bucket

Mixed pinks, Apollonia Politia BUY HERE

6

Homewear kit

Dior Oblique Jacquard, Dior.com BUY HERE

7

Chocolate bar

White with red fruits, Exereton BUY HERE

8

Napkins

Truly Scrumptious, Apollonia Politia BUY HERE

9

Body

Polka dots, Tezenis BUY HERE

10

Rose bucket

Choose for yourself, Jardin Plus SEE MORE

11

Perfume

Diptyque, Eau de Rose, Attica BUY HERE