fbpixel

Search icon
Search
Bye Bye 2021: Υποδεχθείτε το νέο έτος με το πιο stylish pyjama party στο σπίτι
THE LOOK

Bye Bye 2021: Υποδεχθείτε το νέο έτος με το πιο stylish pyjama party στο σπίτι

Τα outfits για να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και tips για να σας μείνει αξέχαστο


Μπορεί τα πράγματα να μην ήρθαν όπως τα σχεδιάζαμε για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αλλά κανείς δεν μας εμποδίζει από το να διοργανώσουμε ένα αξέχαστο night at home! Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι το διαφορετικό και να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, έτσι ώστε να χαρίσουμε ανανέωση τόσο στην εαυτό μας όσο και στους γύρω μας. Τι σας προτείνουμε; Το απόλυτο pyjama party με τις φίλες σας. Ιδιαίτερο, ξεχωριστό και ωραίο θα μείνει για πολύ καιρό χαραγμένο στις μνήμες σας. Το πρώτο και ίσως και το βασικότερο για ένα πετυχημένο party είναι το outfit. Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να παραμείνουμε super stylish μέσα στις πυτζάμες και στα loungewear κομμάτια που θα επιλέξουμε; 

Παρακάτω ανακαλύψτε τα πιο hot σύνολα που μπορείτε να δημιουργήσετε γι' αυτήν την ξεχωριστή βραδιά αλλά και μερικά extra tips που θα την απογειώσουν!

1. Silk Set 

4032.jpg

Μία από τις πιο classy & chic επιλογές που έχετε για το pyjama party σας είναι τα μεταξωτά σύνολα. Από τότε που το pyjama's style καθιερώθηκε και στις εξόδους μας από το σπίτι, τα κομμάτια σ' αυτήν τη φιλοσοφία εκτόξευσαν τη φήμη τους στα ύψη και οι επιλογές έχουν γίνει πλέον πάρα πολλές. Σε περίπτωση που θέλετε να κινηθείτε σε items, τα οποία θα μπορείτε να τα φορέσετε και σε άλλες περιστάσεις, τότε το silk co-ord είναι ιδανική λύση. Θα το συναντήσετε σε μονοχρωμίες αλλά και σε έντονους τόνους και με μοτίβα για ακόμα πιο «παιχνιδιάρικη» διάθεση. 

Silk Co-ord

Σακάκι Πιτζάμας από Μετάξι Σατέν, Intimissimi 

BUY HERE


Silk Co-ord

Silk Co-ord

Παντελόνι από Μετάξι Σατέν, Intimissimi

BUY HERE 


Silk Co-ord

Cardigan & Pyjama pants 

269780467-5035330756501236-6127430778952303640-n.jpg
Image source: @daily_sleeper

Σ' ένα pyjama party δεν είναι απαραίτητο να φοράτε μόνο τις πυτζάμες σας. Μπορείτε να πειραματιστείτε με τους συνδυασμούς σας και να δημιουργήσετε άκρως stylish looks που θα έχουν ως βασικό γνώμονα την άνεση. Επιλέξτε ένα cardigan σε παστέλ αποχρώσεις, το οποίο θα προσθέσει πόντους στην εικόνα σας και παράλληλα θα διατηρήσει το σώμα σας στην κατάλληλη θερμοκρασία. Συνδυάστε το με το παντελόνι της πυτζάμα σας και δημιουργήστε ένα σύνολο που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. 

Cardigan

Knitwear, H&M 

BUY HERE 

Cardigan

Button down

Παντελόνι πιτζάμας με ριμπ υφή, Marks & Spencer
BUY HERE 
Button down

3. Total Black 

270193954-407580007716585-3117888908932088564-n.jpg
Image source: @daily_sleeper

Total black it's always a good idea! Όποια κι αν είναι η περίσταση κι ότι κι αν επιλέξετε να φορέστε, ένα μαύρο σύνολο, head to toe, θα κλέβει πάντα την παράσταση και θα μπορεί να απογειώσει τη chic & classy αισθητική. Ακόμα λοιπόν και στο pyjama party σας, η επιλογή των black nightwears θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπες». Για να απογειώσετε την εικόνα σας και να το κάνετε all the way,  μη διστάσετε να προσθέσετε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα για να νιώσετε σα να βρίσκεστε σ' ένα συνηθισμένο ρεβεγιόν. Αν δεν το επιθυμείτε, φυσικά ένα ζευγάρι slippers ή κάλτσες θα ταιριάζουν μοναδικά. 

Total black

Paris Loungewear, Le Chat, Elegance
BUY HERE 
Total black

Socks

Ψηλές κάλτσες, Oysho

BUY HERE 

Socks

4. Chic & Sexy 

267422587-445459353623760-1300367087601650539-n.jpg

Η βραδιά σάς ανήκει και μπορείτε να φορέσετε ότι πραγματικά θέλετε. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις φίλες σας. Για όλες εσάς λοιπόν που επιθυμείτε να δοκιμάσετε ένα πιο sexy look, διατηρώντας πάντοτε την chic essence, η λύση είναι απλή και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να το πετύχετε. Επιλέξτε ένα άνετο nightwear σορτσάκι και ταιριάξτε το μ' ένα πουλόβερ. Μπορείτε να δώσετε έμφαση στις λεπτομέρειες και να προτιμήσετε designs με δαντέλες. Τα ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ ή το λευκό ταιριάζουν φανταστικά σ' αυτό το cozy but stylish outfit. 

Knitwear

Sweater, Falconeri

BUY HERE 

Knitwear

Sexy & Chic

Silk Shorts, Intimissimi

BUY HERE 

Sexy & Chic

5. One piece

lingerie.png

Βασικό κομμάτι της nightwear collection είναι και τα lingerie. Για μεγαλύτερη άνεση και για σύνολα που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι φοράτε το φόρεμά σας, επιλέξτε ένα κομμάτι αυτής της κατηγορίας. Οι εκδοχές πολλές για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Από μονοχρωμίες για πιο «ήσυχες» εμφανίσεις μέχρι έντονους τόνους που θα κερδίσουν τα βλέμματα, μη διστάσετε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Προσθέστε και μία rombe de chambre από πάνω για περισσότερο styling. 

Lingerie

Rose Noire, Elegance 

BUY HERE 

Lingerie

Rombe de Chambre

Ρόμπα, Twinset, Apolloniapolitia.gr

BUY HERE 

Rombe de Chambre

6. A for Accessories 

270290809-301881298541659-1971981822507283123-n.jpg
Image source: @chloelecareux

Τα αξεσουάρ «παίζουν» πολύ σημαντικό ρόλο ακόμα και στο loungewear style. Υπάρχουν πολλά, τα οποία θα χαρίσουν στην εικόνα σας μία πιο fun διάθεση. Από slippers που θα προσθέσουν «ζεστασιά» μέχρι sleep masks που θα σας βάλουν στο κλίμα, επιλέξτε το αγαπημένο σας και χρησιμοποιήστε το σαν το prop που θα απογειώσει το pyjama look σας. 

Accessories

Slippers, UGG, Kalogirou

BUY HERE 

Accessories

Accessories

Reversible silk-satin eye mask and pouch, Fendi, Net-a-porter.com 
BUY HERE 
Accessories

Extra tips 

pyjama-campaign-fun-girls-teen-tween-nightwear-lingerie-london-cute-christmas-xmas-7.jpg


Για να ολοκληρώσετε την μαγική αυτή βραδιά που ετοιμάζετε, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και σε λεπτομέρειες, οι οποίες όμως θα κάνουν και τη διαφορά. Διακοσμήστε το χώρο με πολλά κεριά που θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Αφήστε τα λαμπάκια του δέντρου αναμμένα για να κάνετε το σκηνικό σας ακόμα πιο ονειρεμένο. Όσον αφορά το φαγητό, δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για ξεχωριστές γεύσεις. Τα finger foods θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε μέσα σε λίγη ώρα. Φροντίστε το bar σας να είναι γεμάτο από τα αγαπημένα σας ποτά και φυσικά δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη μουσική, η οποία θα είναι κι αυτή που θα σας κρατήσει συντροφιά και θα απογειώσει τη διάθεσή σας. Παρακάτω ανακαλύψτε την πιο girly play list που δημιούργησε η Dj Georgia P. και ξεκινήστε το party σας. Girls Just Wanna Have Fun!

The Playlist 

1. Queen - Don't Stop Me Now

2. Blur - Girls And Boys

3. Madonna - Material Girl

4. Deee-Lite - Groove Is In The Heart

5. Rufus and Chaka Khan - Ain't Nobody (Late Night Tuff Guy Rework)

6. Kool & The Gang - Celebremos

7. Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun

8. Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody

9. Bee Gees - More Than A Woman

10. Beyoncé - Single Ladies