fbpixel

Search icon
Search
Sneakers: 5+1 μοντέρνα styling tips για να τα φορέσετε
STYLING TIPS

Sneakers: 5+1 μοντέρνα styling tips για να τα φορέσετε

Σύνολα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον


Έχει γίνει απόλυτα κατανοητό πως η μόδα έχει την ανάγκη να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο την άνεση με το στιλ. Τα παπούτσια αποτελούν ένα από τα βασικά κομμάτια των συνόλων, καθώς εκτός από πρακτικότητα μπορούν να απογειώσουν και τη δυναμική του. Ένα από τα αγαπημένα shoe designs δεν είναι άλλο από τα sneakers. Έχουν κερδίσει επάξια μία πολύ σημαντική θέση στα every day looks μας, ανεξαρτήτως ώρας και περίστασης. Κάθε χρόνο εμφανίζονται πιο updated από ποτέ και οι fashion lovers μας έχουν χαρίσει πολλές ιδέες για να τα εντάξουμε στις εμφανίσεις μας. 

Ανακαλύψτε 5+1 trendy styling tips για να φορέσετε τα αθλητικά παπούτσια, day to night!

1. With Suits 

Image source: @thecut

Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σ' ένα κοστούμι; Το άλλοτε αποκλειστικά office design, κυριαρχεί πλέον, σε κάθε outfits από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι εκδοχές του είναι πολλές, για να καλύψει όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Η φετινή σεζόν μας χάρισε oversized suits για περισσότερη άνεση και «χαλαρότητα». Για να διατηρήσετε αυτήν τη φιλοσοφία, δεν έχετε παρά να συνδυάσετε το κοστούμι σας μ' ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Η μαύρη εκδοχή στο κοστούμι θα σας χαρίσει μεγαλύτερη ευελιξία ενώ τα λευκά sneakers θα κάνουν μεγαλύτερη αντίθεση. 

2. With White Pants 

Image source: @thefashionspot

Μπορεί την χειμερινή περίοδο να κυριαρχούν οι πιο σκούρες αποχρώσεις αλλά η μόδα συνεχώς μας εντυπωσιάζει και μας εκπλήσσει. Το λευκό χρώμα θα χαρίσει αρμονία ακόμα και τις πιο μουντές ημέρες του χρόνου. Γι' αυτό σας προτείνουμε, χωρίς δεύτερη σκέψη να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας. Ένα λευκό παντελόνι θα σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Κινηθείτε σε tailored style για να ακολουθείτε τις τάσεις «κατά γράμμα» αλλά και για να δημιουργήσετε μία εικόνα που θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπες» από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ολοκληρώστε την εικόνα σας μ' ένα ζευγάρι bold coloured sneakers που θα σας προσθέσουν έξτρα πόντους. 

3. With Leggings 

Image source: @daurpower

Για να αφήσετε τα αθλητικά παπούτσια στο... φυσικό τους περιβάλλον συνδυάστε τα με ένα κολάν. Είτε ετοιμάζεστε να πάτε στο γυμναστήριο είτε για μία βόλτα με φίλους, αυτό το «πάντρεμα» θα σας χαρίσει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. «Παίξτε» με τα αξεσουάρ σας και μη διστάσετε να προσθέσετε ένα statement ζευγάρι κάλτσες. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εικόνα σας είτε προσθέτοντας ένα φούτερ είτε ένα oversized shirt με roll neck σε περίπτωση που θέλετε να απογειώσετε την casual chic αισθητική. 

4. With denim 

Image source: @lindatol_

Φυσικά και το τζιν παντελόνι δεν μπορεί να λείπει από καμία κατηγορία. Δεν υπάρχει πιο ασφαλές και επιτυχημένο winter look από ένα πλεκτό πουλόβερ μαζί με denim pants σας κι ένα ζευγάρι it sneakers. Πρόκειται για ένα look που θα μπορείτε να επιλέξετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι τα after work drinks αλλά και για πιο cool βραδινές εξόδους. Για πιο «ήρεμα» σύνολα κινηθείτε σε neutrals tones στο πουλόβερ σας, ενώ αν θέλετε να προσθέσετε «ένταση», οι φωτεινές αποχρώσεις είναι must. 

6. With Glam 

Η λάμψη είναι παντού τη φετινή σεζόν κι όσο κι αν δυσκολεύεστε να το δεχθείτε αξίζει να της δώσετε μία ευκαιρία. Αν δεν ανήκετε στους τολμηρούς μπορείτε να προσθέσετε απλά ένα glam στοιχείο. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που επιθυμείτε να το κάνετε all the way, παρουσιάστε ένα λαμπερό σύνολο, head to toe. Ταιριάξτε δύο διαφορετικά στιλ, συνδυάζοντας το sequined dresse σας μ' ένα ζευγάρι sneakers. Θα λατρέψετε το αποτέλεσμα και δε θα μπορείτε να του αντισταθείτε.