fbpixel

Search icon
Search
Mini is Back: 5 updated στιλ για να φορέσετε την πιο hot τάση της σεζόν
STYLING TIPS

Mini is Back: 5 updated στιλ για να φορέσετε την πιο hot τάση της σεζόν

Οι μίνι φούστες θα γίνουν το απόλυτο key-item των every day looks σας


Παρατηρώντας τις πασαρέλες αλλά και τις street style εμφανίσεις, έχει γίνει ξεκάθαρο πως οι mini skirts αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το 2022. Όσο περνάει ο καιρός, τα μήκη γίνονται όλο και πιο κοντά κι εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη την έρευνα για να τις εντάξουμε με πολύ στιλ στις εμφανίσεις. Τα στοιχεία που τις κάνουν να ξεχωρίζουν; Το sexyness που αποπνέουν αλλά και το αίσθημα απελευθέρωσης που χαρίζουν. Είτε είστε fan αυτών των πιο «αποκαλυπτικών σχεδίων είτε διστάζατε -μέχρι τώρα- να τα δοκιμάσετε, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. 

Ανακαλύψτε 4+1 fashionable τρόπους για να εντάξετε τις mini skirts στα every day looks σας, από σήμερα κιόλας!

1.Back to Basics 

Image source: @thezoereport

Ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να πετύχουμε ένα σίγουρο σύνολο είναι να συνδυάσουμε τη φούστα μας, με τα αγαπημένα μας basics. Για την περίοδο που διανύουμε, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα roll-neck, το οποίο θα χαρίσει «ζεστασιά» και παράλληλα θα δώσει ισορροπία στη σιλουέτα σας. Θα έχετε εκτεθειμένα τα πόδια σας αλλά πιο «κλειστό» το πάνω μέρος. Για να κάνετε την εικόνα σας ακόμα πιο fashionable, ένα oversized blazer ταιριάζει παντού, γι αυτό μην διστάσετε να το προτιμήσετε. Αν επιθυμείτε να ξεφύγετε από τα chunky sole boots που αποτελούσαν νούμερο ένα επιλογή, τότε στρέψτε την προσοχή σας στα loafers. 

2. Office Looks 

Image source: @whowhatwear

Τα skirt suits έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τη φήμη τους σε υψηλά επίπεδα εδώ και αρκετές σεζόν, προσφέροντας δυναμισμό και στιλ στα office looks κι όχι μόνο. Μόλις το δοκιμάσετε δεν θα μπορείτε να του αντισταθείτε. Έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε σε ουδέτερες μονοχρωμίες αλλά και σε πιο έντονα χρώματα, για να ακολουθήσετε τις τάσεις κατά γράμμα. Πώς θα το ολοκληρώσετε επιτυχημένα; Μ' ένα ζευγάρι high knee boots και oversized tote bags, έτσι ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε ακόμα και στις πιο απαιτητικές ημέρες, έχοντας μαζί σας όλα τα απαραίτητα. 

3. A is for Athletic Style 

Image source: @despi_naka

Έχετε επιλέξει να διατηρείτε μία πιο casual αισθητική στο στιλ σας; Οι tennis mimi skirts θα σας χαρίσουν αυτό που επιθυμείτε, προσφέροντας άνεση και extra πόντους στην εικόνα σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σύνολο, βασισμένο στις εμφανίσεις του τένις, επιλέγοντας ένα σετ skirt-top. Όσων αφορά το πανωφόρι, το κολεγιακό jacket θα μετατραπεί στην αγαπημένη σας εκδοχή. Τα λευκά sneakers είναι must, ενώ παράλληλα μην ξεχνάτε πως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ένα ζευγάρι statement socks σίγουρα θα προσφέρουν «πνοή» ανανέωσης. 

4. Night Out 

Image source: @leiasfez

Πολλές θα πείτε ότι οι βραδινές έξοδοι είναι το στοιχείο των mini skirts. Κι εμείς, από την πλευρά μας, θα σας πούμε ότι έχετε δίκιο. Γι' αυτό και θα πρέπει να τις «απογειώσετε». Δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να το πετύχετε. Φροντίστε να αποτελούν το κυρίαρχο κομμάτι στην εικόνα σας. Η επιλογή του σε έντονα χρώματα θα σας βοηθήσει ενώ τα υπόλοιπα items θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά. «Παίξτε» με τα αξεσουάρ σας, διαλέγοντας μία metallic shoulder bag αλλά κι ένα ζευγάρι slingbacks, για να φορέσετε την τελευταία «λέξη» της μόδας. 

5. Total Black 

Image source: @streetstylestars

Fashionable & Classy! Αυτές οι δύο λέξεις χαρακτηρίζουν απόλυτα τα total black looks. Μπορεί σε μερικές από εσάς να φαίνεται απλό αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Για να παρουσιάσετε ένα επιτυχημένο μαύρο σύνολο, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στους black tones, έτσι ώστε να είναι μην έχουν μεγάλη απόκλιση μεταξύ τους. Κάντε την έκπληξη, επιλέγοντας μόνο ένα κομμάτι σε εκκεντρικά χρώματα -εμείς σας προτείνουμε αυτό να είναι η τσάντα σας- και μαγνητίστε όλα τα βλέμματα!