fbpixel

Search icon
Search
Τα styling tips για να παραμείνετε it girl ακόμα και στην παραλία
STYLING TIPS

Τα styling tips για να παραμείνετε it girl ακόμα και στην παραλία

Μαγνητίστε τα βλέμματα με τον πιο απλό τρόπο


Αυτό που μας απασχολεί περισσότερο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι οι εμφανίσεις στην παραλία. Ειδικότερα την περίοδο που διανύουμε και με τις διακοπές να βρίσκονται προ των πυλών, η ανάγκη μας για ολοκληρωμένα και πλήρως ενημερωμένα outfits γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Τα beach looks αποτελούνται από πολλά και διάφορα κομμάτια, τα οποία συμβάλλουν στη δημιουργία super stylish συνόλων. Μαγιό, παρεό, αξεσουάρ και σανδάλια είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία. Μπορεί το dress code της παραλίας να είναι πιο χαλαρό και ελεύθερο, ωστόσο καλούμαστε να ακολουθούμε κάποια styling tips για να παρουσιάσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα. 

Είτε ετοιμάζεστε να φύγετε για διακοπές είτε για μία mini απόδραση του Σαββατοκύριακου, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα!

1. Το μαγιό είναι το παν

Το No1 piece στα σύνολα για την παραλία δεν είναι άλλο από το μαγιό σας. Η επιλογή του πολλές φορές αποτελεί απαιτητική διαδικασία, καθώς όλες αναζητάτε το ιδανικό για τη σιλουέτα σας. Το σημαντικότερο όλων είναι να νιώθετε όμορφα και άνετα όταν το φοράτε, καθώς τα θετικά συναισθήματα θα αντανακλούν και στους γύρω. Οι προτάσεις ποικίλουν, από bikini μέχρι ολόσωμα και από ουδέτερες μονοχρωμίες και «παιχνιδιάρικα» μοτίβα που θα σας ξετρελάνουν. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και απογειώστε το!


2. Cover it up 

Image source: @juliesfi

Σημαντική προσθήκη στην travel bag σας είναι τα σχέδια που θα διαλέξετε να φορέσετε πάνω από το μαγιό σας. Πρώτα στη λίστα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου βρίσκονται τα παρεό, τα οποία μπορείτε να τα εντάξετε στις εμφανίσεις σας με πολλούς τρόπους -σαν φούστα ή δεμένο γύρω από το λαιμό σαν φόρεμα- αλλά και τα kimono και τα καφτάνια που αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο τοresort wear. Φυσικά, έχετε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε κι εκτός παραλίας. Τα sarongs μαζί μ' ένα πουκάμισοή ένα t-shirt ενώ τα caftan dress σας μαζί με τα αγαπημένα σας σανδάλια. 


3. Τα αξεσουάρ χαρίζουν έξτρα πόντους 

Image source: @leoniehanne

Είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Οι απανταχού fashionistas το γνωρίζουν πολύ καλά και γι' αυτό τους δίνουν ιδιαίτερη προσοχή. Μην παραλείψετε την beach bag αλλά και το καπέλο σας, τα οποία έχουν διπλό ρόλο. Από την μία προσφέρουν πρακτικότητα και προστασία αντίστοιχα κι από την άλλη θα χαρίσουν έξτρα πόντους στο στιλ σας. Όσον αφορά την τσάντα, τα straw designs ανήκουν στις top choices σας, ενώ τα bold hats θα απογειώσουν τη δυναμική σας. 


4. Must-have shoes 

Image source: @chloelecareux

Σανδάλια, slides, flip-flops, dad sandals... Καλείστε να διαλέξετε ανάμεσα σε super stylish εκδοχές, οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες σας και θα σας χαρίσουν άνεση all day long. Για μεγαλύτερη ευελιξία, εμείς σας προτείνουμε να κινηθείτε σε safe χρωματικές αποχρώσεις, όπως είναι το λευκό και το μαύρο. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να δημιουργήσετε statement beach looks, τα έντονα χρώματα είναι must. 


5. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά 

Image source: @vikyandthekid

Για να θεωρηθεί ένα σύνολο ολοκληρωμένο θα πρέπει να αποτελείται από μία σειρά κομματιών. Σ' αυτά, κυρίως το καλοκαίρι ανήκουν, χωρίς δεύτερη σκέψη, τα γυαλιά ηλίου αλλά και τα κοσμήματα Plus, θα δώσουν και την απαραίτητη λάμψη στην εικόνα σας. Βρείτε το σχέδιο των sunglasses που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας. Στα κοσμήματα δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αρκεί!