fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Τα 6 top-trends στα γυαλιά ηλίου για να είστε πάντα in fashion

Τα καταστήματα οπτικών Lenshop μας δίνουν την ευκαιρία να προσθέσουμε στη συλλογή μας τα πιο statement designs


Τα 6 top-trends στα γυαλιά ηλίου για να είστε πάντα in fashion

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου όχι μόνο είναι απαραίτητο για να ολοκηρώσει τα καλοκαιρινά σας σύνολα αλλά και γιατί μπορεί με μία μόλις κίνηση να αναβαθμίσει ακόμα και τα πιο basic looks. Όπως σε όλα τα κομμάτια, έτσι και στα sunglasses κάθε σεζόν κάνουν την εμφάνισή τους νέες τάσεις, ενώ παράλληλα επιστρέφουν και παλαιότερα σχέδια που έχουμε αγαπήσει, πιο ανανεωμένα και μοντέρνα από ποτέ. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχουν απογειώσει τη φήμη τους, χάρη στα statement pieces που παρουσιάζονται αλλά και στο δυναμικό come back, εμβληματικών retro styles. Τα trends για το καλοκαίρι είναι εντυπωσιακά και σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας. 

Μαζί με το κατάστημα οπτικών Lenshop βρήκαμε τα heroe-pieces που θα μετατραπούν στο σήμα-κατατεθέν των outfits σας είτε βρίσκεστε στην πόλη είτε στις διακοπές σας. Ανακαλύψτε τα!

Cat-eye

lens-shop-campaign-2022-00552.jpg


Συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο την κλασική με την μοντέρνα αισθητική κι αποτελούν εδώ και πολλές δεκαετίες ένα από τα αγαπημένα designs των fashion gurus. Έχουν τη μαγική ικανότητα να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό και minimal σύνολό, ενώ τονίζουν υπέροχα τα ζυγωματικά σας. Κατέχουν τη Νο1 θέση στις τάσεις του καλοκαιριού, ενώ παρουσιάζονται σε ενδιαφέρουσες παραλλαγές με στόχο να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Υπάρχουν μερικά tips, στα οποία αξίζει να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή, έτσι ώστε να είστε απόλυτα in fashion. Ποια είναι αυτά; Φροντίστε οι γωνίες τους να είναι πιο dramatic και μυτερές. Το σχήμα των φακών θα πρέπει να είναι πιο φαρδύ απ' αυτό που είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα. Αν είστε λάτρεις του μινιμαλισμού κινηθείτε σε μαύρες εκδοχές, ενώ αν σας αρέσει να τολμάτε, οι bold τόνοι θα σας χαρίσουν το ιδανικό αποτέλεσμα.  

Black, as always

lens-shop-campaign-2022-01307.jpg


Το μαύρο χαρίζει πάντοτε κομψότητα, όπου κι αν το επιλέξετε. Για καλή σας τύχη, τη σεζόν SS22 τα black sunglasses αποτελούν must προσθήκη στη συλλογή σας. Η διαχρονικότητα τους αποτυπώνεται μοναδικά μέσα από τα stylish σχέδια που εμφανίστηκαν στις πασαρέλες των περασμένων μηνών. Οι τετράγωνες αλλά και πιο φουτουριστικές σιλουέτες είναι αυτές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Μάλιστα, θα αποτελέσουν μία win-win επιλογή, καθώς θα μπορείτε να τα φοράτε και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. 

Square 

lens-shop-campaign-2022-01140.jpg


Επιθυμείτε να χαρίσετε αέρα ανανέωσης στην εικόνα σας; Αυτή η τάση θα σας προσφέρει όλα αυτά που αναζητάτε. Τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου έχουν έρθει στο προσκήνιο με στόχο για να φορεθούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, τόσο στα office looks όσο και στις βόλτες αλλά και κατά την περίοδο των διακοπών σας. Κρύβουν μία tailored αισθητική που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να μαγνητίσετε τα βλέμματα. Κινηθείτε σε κλασικές αποχρώσεις, όπως το μαύρο ή το καφέ και αφήστε το σχήμα τους να κυριαρχήσει. 

Rounded 

lens-shop-campaign-2022-01575-1.jpg

Τα αδιαμφισβήτητα classic στρογγυλά σχέδια είναι μία ασφαλής επιλογή, η οποία θα αντέξει και μετά το τέλος του καλοκαιριού. Χαρίζουν μία πιο sophisticated εμφάνιση στις γυναίκες που τα προτιμούν. Οι απανταχού fashionistas τα έχουν εντάξει σε πλήθος looks, προσφέροντας μοναδικές ιδέες για να τα δοκιμάσετε -αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα. Λατρεύουμε να τα βλέπουμε να ολοκηρώνουν polished office outfits, μαζί με midi dresses αλλά και κοστούμια. 

Aviator

lens-shop-campaign-2022-01413.jpg


Έκαναν το ντεμπούτο τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930 κι από τότε κατέχουν κάθε χρόνο μια θέση στα big trends. Παρόλο που δεν θεωρήθηκαν ποτέ out of fashion, τις τελευταίες σεζόν φαίνεται σαν να έχουν "αναγεννηθεί", ξεφεύγοντας από τις κλασικές αποχρώσεις και υιοθετώντας τους πολύχρωμους φακούς που χαρίζουν φρεσκάδα και "παιχνιδιάρικη" διάθεση. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι απαραίτητο να αποχωριστείτε τα all time classic designs τους, καθώς θεωρούνται μέχρι και σήμερα απόλυτα stylish. Ευτυχώς για εσάς στα καταστήματα Lenshop μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας στα αγαπημένα σας Lenshop aviators.

Διαφάνος σκελετός

lens-shop-campaign-2022-00323.jpg


Η ανάγκη της μόδας για εξωστρέφεια αποτυπώθηκε και στις τάσεις των sunglasses. O διάφανος σκελετός είναι ένα από τα πιο trendy στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε στην εικόνα σας. Μη διστάσετε να πειρατιστείτε με το στιλ σας και να τους δώσετε μία ευκαιρία. Οι επιλογές είναι πολλές για να βρείτε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει. Θα γίνουν οι πρωταγωνιστές της εμφάνισή σας με μία μόλις κίνηση και θα σας μετατρέψουν στο απόλυτο fashion icon. 

1

Aviator sunglasses

BUY HERE

2

Rounded sunglasses

BUY HERE

5

Colorful lens

BUY HERE

6

Square sunglasses

BUY HERE

Info

Site: Lenshop.gr, FB: Lenshop, Instagram: @lenshop.gr

Αθήνα: Ακαδημίας 34, Tηλ: 210 2208622

Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 99, Κέντρο Τηλ: 2310266412 | Βενιζέλου 85-Αμπελόκηποι, Τηλ: 2310734984 | Γρηγορίου Λαμπράκη-Τούμπα 169, Τηλ: 2310909599 

Κατερίνη: Μεγάλου Αλεξάνδρου 20, Tηλ: 2351035333 | Πλατεία Ελευθερίας 4, Tηλ: 2351023395