fbpixel

Search icon
Search
Τα μαγιό που κάθε fashionable γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της
THE LOOK

Τα μαγιό που κάθε fashionable γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της

Ανεξαρτήτως στιλ και ηλικία


Αν υπάρχει μία λέξη στενά συνυφασμένη με το καλοκαίρι είναι το μαγιό. Το βασικότερο κομμάτι για τις εμφανίσεις μας στην παραλία, έχει συνδεθεί με ευχάριστες αναμνήσεις και χαλαρές στιγμές. Η εύρεση του κατάλληλου σχεδίου συχνά αποτελεί μια απαιτητική διαδικασία, διότι εκτός από το στιλ καλούμαστε να ανακαλύψουμε αυτό που θα κολακεύσει τη σιλουέτα μας. Αφήνοντας το μεγαλύτερο μέρος του σώματός μας εκτεθειμένο θα πρέπει να μας προσφέρει την απαραίτητη στήριξη αλλά και αυτοπεποίθηση κι άνεση όταν το φοράμε. 

Σε όποια δεκαετία της ζωής μας και αν βρισκόμαστε, υπάρχουν 5 swimwear designs που μας είναι απαραίτητα. Ανακαλύψτε τα!

1. Black swimsuit  

62c383444a0f4181c89dac4d535b68c3.jpeg
Image source: @whowhatwear

Το μαύρο ολόσωμο είναι η επιτομή της κομψότητας. Αυτήν την άποψη υποστηρίζουν και τα απόλυτα fashion icons, οι Γαλλίδες, οι οποίες έχουν τουλάχιστον ένα στη συλλογή τους κάθε σεζόν. Οι λόγοι που βρίσκονται πρώτα στα must haves είναι πολλοί. Καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του κορμιού μας, γεγονός που προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια. Από την άλλη πλευρά, το χρώμα του αφαιρεί πόντους και μας κάνει να φαινόμαστε πιο αδύνατες. Plus, έχει περισσότερες από μία χρήσεις, καθώς μπορούμε να το φορέσουμε κι ως κορμάκι στην πόλη μαζί με bermuda shorts ή tailored pants.

2. High-waisted bikinis 

cdeb318ea1c644af14cc89e68f58896f.jpeg

Οι ρετρό αισθητική έχει μπει σημαντικά στη ζωή μας και στον χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σχέδια στα μαγιό, όπως τα ψηλόμεσα, που την αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Αποτελούν μία ιδανική πρόταση για τις γυναίκες, όλων των ηλικιών και κυρίως των μεγαλύτερο, καθώς προσφέρουν κάλυψη στην κοιλιά. Οι παραλλαγές του πολλές, από μονόχρωμα μέχρι vintage prints για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Ετοιμαστείτε να απογειώσετε την κομψότητά σας. 

3. Floral swimwear 

b4e50b303c3814e1b1957f8f57a17884.jpeg

Ίσως ένα από τα αγαπημένα μοτίβα όλων των εποχών. Τα florals είναι απόλυτα chic ενώ οι πολύχρωμοι συνδυασμοί τους έχουν την μαγική ικανότητα να απογειώσουν τη διάθεσή μας. Σε όποια δεκαετία κι αν βρισκόμαστε, σίγουρα ταιριάζουν στη συλλογή μας. Θα τα συναντήσετε τόσο σε ολόσωμα όσο και σε bikinis ανάλογα με την προσωπικότητα σας. Συνδυάστε τα με ψάθινα αξεσουάρ και παρουσιάστε την top εμφάνιση του καλοκαιριού

4. Halter swimwear 

875790da64946569af359ad11f49437e.jpeg

Ένα από τα πιο «δυνατά» σημεία του γυναικείου σώματος είναι ο λαιμός και τα χεριά. Γι' αυτό δεν πρέπει να χάνουμε ευκαιρία για να τα τονίσουμε και να τα αναδείξουμε. Τα μαγιό που δένουν γύρω από τον λαιμό θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος. Ολόσωμα, bikinis, μονόχρωμα και vintage printed είναι μερικά από τα οποία καλείστε να διαλέξετε. Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει ακόμα, το φετινό καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική στιγμή. Να είστε σίγουρες ότι θα είστε σίγουρα in fashion επιλέγοντάς τα. 

5. Μαγιό με στήριξη

07af297afd569dafc6fa9a25462f6cb2.jpeg

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως βασικό κριτήριο για την επιλογή του μαγιό μας πρέπει να είναι η στήριξη, κυρίως στις γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος ή στις μεγαλύτερης ηλικίας. Αυτή η προτίμηση αφορά περισσότερο την πρακτικότητα. Όταν νιώθουμε άνετα μέσα στα κομμάτια που φοράτε, τονώνεται και η αυτοπεποίθησή σας. Τα σχέδια με μπανέλα αλλά και ενίσχυση είναι τα καταλληλότερα.