fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα φορέσετε κομψά τα dad sandals
STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε κομψά τα dad sandals

5 outfits που θα τα απογειώσουν


Τα dad sandals κυριαρχούν στον χώρο της μόδας τις τελευταίες σεζόν, κι έχουν χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις. Η αλήθεια είναι πως δε υπάρχει μέση κατάσταση στο συγκεκριμένο σχέδιο. Ή θα ανήκετε στους φανατικούς υποστηρικτές ή δεν θα σας αρέσει καθόλου. Εμείς ανήκουμε στους πρώτους και γι' αυτό σας προτείνουμε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας. Άνετα, ευέλικτα και stylish θα αποτελέσουν την πιο συχνή σας επιλογή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Πραγματικά έχετε τη δυνατότητα να τα φορέσετε day-to-night ακόμα και στα office looks. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τα κατάλληλα styling tips. 

Ανακαλύψτε τα και απογειώστε τις εμφανίσεις σας!

1. Dress 

Style du monde

Ξεκινώντας από τα basics αλλά παράλληλα ασφαλή και fashionable δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να συνδυάσετε τα σανδάλια σας μ' ένα φόρεμα. Άλλωστε είναι το απόλυτο key-item για τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες. Επιλέξτε αέρινες σιλουέτες που θα σας προσφέρουν την απαραίτητη δροσιά όταν το χρειάζεστε. Μπορεί τα minis να αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού, αλλά οι midi εκδοχές θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία. Για πιο «ήσυχες» εμφανίσεις οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι must, ωστόσο σε περίπτωση που θέλετε να εντυπωσιάσετε οι έντονοι τόνοι, όπως το πορτοκαλί, το κόκκινο ή το πράσινο θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε. 


2. Mini skirts 

Οι τάσεις σίγουρα δεν μπορούν να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα μας. Οι fashion gurus μας έχουν χαρίσει πλήθος ιδεών για να τις εντάξουμε στις εμφανίσεις μας. Μία από αυτές -όπως αναφέραμε προηγουμένως- είναι τα μίνι μήκη και κυρίως οι mini skirts. Μαζί τους μπορείτε να δημιουργήσετε τα απόλυτα tailored looks. Πώς θα το πετύχετε; Ξεκινήστε από τις αποχρώσεις, επιλέγοντας κατά κύριο λόγο τις ουδέτερες, διότι χαρίζουν μία πιο κομψή αισθητική. Συνδυάστε τη φούστα σας μ' ένα πουκάμισο ή tank top και προσθέστε ένα αντίστοιχο σακάκι τις ώρες που η θερμοκρασία είναι σε πιο χαμηλά επίπεδα. Ολοκληρώστε την υπέροχη εμφάνισή σας μαζί μ' ένα ζευγάρι από μαύρα dad sandals. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα polished outfits, διάσημοι οίκοι, ανάμεσα τους οι Prada, Chanel, Dior έχουν παρουσιάσει φανταστικά dad sandals, τα οποία θα λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. 


3. Denim pants

Αν και το καλοκαίρι τα denim pants δεν βρίσκονται πρώτα στην κατηγορία των προτιμήσεων μας, διότι το ύφασμα είναι ιδιαιτέρως ζεστό, πάντα θα βρίσκουμε ένα λόγο για να τα φορέσουμε. Ταιριάζουν υπέροχα με τα dad sandals, καθώς εξωτερικεύουν στο έπακρο της casual chic essence που τα χαρακτηρίζει. Προτιμήστε ένα τζιν παντελόνι σε πιο loose γραμμή για να μην χάνετε καθόλου από την άνεση που χρειάζεστε. Μη διστάσετε να το κάνετε all the way, παντρεύοντας το μ' ένα denim shirt, παρουσιάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το denim on denim trend. Μια statement bag θα εκτοξεύσει την εικόνα σας στα ύψη. 


4. Office looks 

Φυσικά κι ένα ζευγάρι dad sandals μπορούν να σταθούν στα office looks. Μάλιστα, θα «παντρέψετε» δύο διαφορετικά στιλ, τα οποία στο τέλος θα δώσουν ένα άκρως αρμονικό αποτέλεσμα. Προτιμήστε ένα silk dress - τα μεταξωτά υφάσματα είναι ιδανικά για τις υψηλές θερμοκρασίες- μαζί με μία tote bag στην οποία θα μπορείτε να βάλετε περισσότερα από τα απαραίτητα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε την εικόνα σας πιο fomal μπορείτε να προσθέστε ένα oversized blazer. Plus, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου θα εντυπωσιάσει. 


5. Resort wear 

Summer mode on! Τα dad sandals θα γίνουν ο καλύτερός σας σύμμαχος κατά τη διάρκεια των διακοπών. Η άνεση που χαρίζουν είναι η ιδανική για τις βόλτες σας στα σοκάκια του νησιού από το πρωί μέχρι το βράδυ. Λινά κομμάτια, φορέματα με cut-outs και σχισίματα, καφτάνια, straw tote bags αλλά και βερμούδες μπορούν να ταιριάξουν φανταστικά με τα πολύχρωμα σανδάλια σας.