fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

5 staples που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή travel bag σας

Ο Νο1 online shopping προορισμός Mosty.com παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις


5 staples που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή travel bag σας

Βρίσκεστε στον πυρετό της προετοιμασίας των καλοκαιρινών σας διακοπών; Ένα από τα θέματα που απασχολεί παραδοσιακά εμάς τις γυναίκες είναι η οργάνωση της βαλίτσας. Όλες επιθυμούμε να έχουμε μαζί μας τα απαραίτητα, αλλά να μην επιβαρυνόμαστε με περιττά items. Υπάρχουν λοιπόν, κάποια συγκεκριμένα κομμάτια που έχουν μόνιμη θέση στη travel bag μας, καθώς προσφέρουν άνεση κι ευελιξία, μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικούς τρόπους, ενώ παράλληλα μας βοηθούν στη δημιουργία super stylish summer looks από το πρωί έως το βράδυ. 

Θυμηθείτε όσο απαιτητική κι αν φαντάζει η δημιουργία της βαλίτσα των διακοπών, στην πραγματικότητα δεν είναι...

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εστιάσουμε και να εντοπίσουμε τις κατάλληλες επιλογές. Σ' αυτήν τη διαδικασία, ο απόλυτος online προορισμός Mosty.com μετατρέπεται στον καλύτερο σύμμαχο. Μαζί σάς παρουσιάζουμε τα must-haves των διακοπών για να παραμείνετε fashionable ακόμα και στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, όποτε και αν το θελήσετε!  

Ανακαλύψτε τα!

1. One piece swimwear

290817242-127582173296290-18704623102898571-n.jpg
Image source: @belenhostalet

Καθώς ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας, δεν γίνεται να λείπουν από τη βαλίτσα μας τα μαγιό. Τα bikinis αποτελούν κλασική επιλογή εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εμείς σας προτείνουμε να στρέψετε την προσοχή σας στα ολόσωμα, καθώς μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων και να πάρουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε. Φορέστε το στην παραλία, σε συνδυασμό μ' ένα καφτάνι ή ένα oversized shirt, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν κορμάκι είτε με denim shorts είτε με αέρινες παντελόνες μαζί με σανδάλια για τις απογευματινές και βραδινές σας βόλτες. 

2. Linen items

290336763-1116498225880221-4413163989507523712-n.jpg


Τα λινά κομμάτια αποτελούν must της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας αλλά και της travel bag μας. Τα θετικά τους είναι πολλά, διότι δεν πιάνουν πολύ χώρο, διπλώνονται εύκολα και παράλληλα προσφέρουν την απαραίτητη δροσιά, ακόμα και τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες. Θα τα συναντήσετε σε όλες τους τις μορφές, από top, παντελόνια και φορέματα για αέρινες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα linen items είναι υπέροχα σε ουδέτερες και φωτεινές αποχρώσεις, καθώς απογειώνουν τo summer touch. Συνδυάστε τα με χρυσά κοσμήματα και αναδείξτε την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα με τον καλύτερο τρόπο. 

3. Jumpsuit 

577b1670b846aa0d6a44cd70ca89480c.jpg


Οι ολόσωμες φόρμες ανήκουν στα key-items του καλοκαιριού. Διπλώνουν εξίσου πολύ εύκολα, ενώ ο χαρακτήρας τους βασίζεται στην άνεση, την πρακτικότητα και την ευελιξία. Μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε super stylis outfits μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια αφού πρόκειται για one piece. Οι εκδοχές τους πολλές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Θα τις συναντήσετε από πιο loose μέχρι στενές γραμμές κι από neutral μονοχρωμίες μέχρι παιχνιδιάρικα prints. Λατρεύουμε να τις βλέπουμε μαζί με ψάθινα αξεσουάρ, όπως μία straw bag ή ένα raffia hat. 

4. Slides 

5093f1e4fc60d927c55e557290b43e24.jpg
Image source: @whowhatwear


Τα flat sandals είναι συνώνυμο του καλοκαιριού και τα σχέδια τους εναλλάσσονται ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής αλλά και το προσωπικό στιλ κάθε γυναίκας. Για το φετινό καλοκαίρι μην ξεχάσετε να βάλετε στη βαλίτσα των διακοπών σας ένα ζευγάρι slides. Θα σας λύσουν τα χέρια, όπου κι αν βρεθείτε. Μπορείτε να τα επιλέγετε από το πρωί στην παραλία μαζί με το μαγιό μας, μέχρι τη βραδινή σας έξοδο σε συνδυασμό με τα μακριά αέρινα φορέματά σας. Οι μαύρες και λευκές αποχρώσες τους θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία, αλλά οι έντονες περισσότερη δυναμική. It's your choice!

5. Maxi skirts 

285753063-5073607246028234-6704599573001646063-n.jpg
Image source: @jastookes

Μπορείτε πολύ εύκολα να αντικαταστήσετε τα maxi dresses με μία μακριά φούστα. Εκτός από στιλ, χαρίζουν την απαραίτητη ανανέωση στην εικόνα μας. Για ανάλαφρα και «χαλαρά» looks -αυτά δηλαδή που ταιριάζουν στις διακοπές- συνδυάστε την με slides, αέρινα πουκάμισα, ακόμα και crop tops. Οι ανοιχτόχρωμοι τόνοι, όπως το λευκό ή το γαλάζιο θα κάνουν υπέροχη αντίθεση με την μαυρισμένη σας επιδερμίδα. 

1

Christie black swimsuit

Sophie Deloudi BUY HERE

2

Claudia leopard blue swimsuit

Stefania Fragista BUY HERE

3

Beach Lover pants

Ioanna Kourbela BUY HERE

4

Neria mustard/gold off-shoulders linen dress

Greek Archaic Kori BUY HERE

5

Green satin jumpsuit

Maradoro BUY HERE

6

Petrol sleeveless jumpsuit

Gaffer and Fluf BUY HERE

7

Batsi black woven sandals

Greek Salad Sandals BUY HERE

8

Belo Horizonte poudre sandals

Cacatoes BUY HERE

9

Blue rose wrap skirt

Manolo BUY HERE

10

Abete Soleil skirt

Anonyme Designers BUY HERE

Info:

Official Site: mosty.com

Facebook: mosty.com

Instagram: @mosty_com