fbpixel

Search icon
Search
5 elegant τρόποι για να φορέσετε το πουκάμισο πάνω από το μαγιό σας
FASHION

5 elegant τρόποι για να φορέσετε το πουκάμισο πάνω από το μαγιό σας

Εύκολα styling tips για να δημιουργήσετε το κατάλληλο beachlook


Αποτελεί διαχρονικό δείκτη κομψότητας, συνοδεύοντας τα looks μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτό το item ως χαμαιλέων, καθώς αλλάζει αισθητική ταυτότητα κάθε φορά ανάλογα με την περίσταση, αλλά και τη διάθεσή μας. Το πουκάμισο είναι ο πρωταγωνιστής του styling κάθε εποχή και ξέρει πως να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Από ένα strict minimal κομμάτι στη δουλειά, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα glamorous piece στο party. Όσον αφορά τις ενδυματολογικές μας επιλογές κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών, τα στοιχεία που έχουμε ανάγκη είναι η απλότητα, η κομψότητα και η άνεση. Ένα shirt μπορεί να μετατραπεί στο ιδανικό beachwear που θα καλύψει και τις τρεις αυτές απαιτήσεις μας. Αρκεί να δώσουμε έμφαση σε μικρές σημαντικές λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά. 

Εμείς συγκεντρώσαμε τους 5 elegant τρόπους για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας shirts πάνω από το μαγιό μας και να εντυπωσιάσουμε με το fresh beachlook μας

Chic coolness

shirt.jpg

Είναι minimal, αυστηρό και αγαπά τη συμμετρία. Το office πουκάμισο μπορεί να γίνει ένα exclusive beachwear, το οποίο πάντα θα έχει την δυναμική να αναβαθμίζει και τις πιο απλές καθημερινές μας εμφανίσεις. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με μια βερμούδα baggy ή ένα boxer shorts -μεγάλη τάση της σεζόν- και να ολοκληρώσουμε την τελική chic εικόνα μας. Αποπνέει μια φρέσκια, loose διάθεση που είναι πάντα in fashion.

Cocooning mood

287545964-549255030145049-9111150718433503804-n-1.jpg
@juliesfi

Είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς που θέλετε να αισθάνεστε πολύ free και άνετα, φορώντας το αγαπημένο σας μαγιό όλη μέρα. Το boyfriend shirt έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό να αγγίζει πάντα την κορυφή των fashion trends, δημιουργώντας μια cozy ατμόσφαιρα και ενισχύοντας το cocooning mood μας δίπλα στην παραλία. 

White elegance

290817242-127582173296290-18704623102898571-n.jpg
@belenhostalet

Θεωρείται ο "βασιλιάς" του style, ο οποίος ανταποκρίνεται με απόλυτη επιτυχία σε κάθε συνθήκη. Το total white look είναι συνώνυμο του luxury και μπορούμε να το εντάξουμε και στο beachlook μας.  Μπορούμε να απογειώσουμε ένα λευκό μαγιό με cut out, με την προσθήκη ενός πουκάμισου στο ίδιο χρώμα και να αποκτήσουμε αυτόματα την exclusive εμφάνιση που επιθυμούμε.

Tropical vibes

018b130693f9b7017f753c9e359ca137.jpg

Όσοι είστε λάτρεις της boho κουλτούρας και ενθουσιάζεστε με τις '70s τάσεις, τότε έχετε ανακαλύψει το unique για εσάς είδος πουκάμισου. Ανάλαφρο, cool και με τα ιδιαίτερα prints του, κάνει τη διαφορά, γεμίζοντας με χρώμα τις καλοκαιρινές μας ημέρες. Μια επιλογή που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και χαρίζει funky, tropical vibes. Ταιριάζει υπέροχα με ένα μονόχρωμο μαγιό σε natural αποχρώσεις.

Playful atmosphere

751c78aa9e8d0faf260440bd03cc72f5.jpg

"Παίζουμε" με τις αντιθέσεις και προετοιμάζουμε μια δροσερή pop εικόνα. Προσθέτοντας ένα λινό πουκάμισο έντονου χρώματος σε ένα black σύνολο που αποτελείται από strapless swimwear, θα δομήσουμε την τέλεια playful atmosphere. Εκτός από αυτά τα χρώματα όμως, μπορούμε να φτιάξουμε και άλλα looks που αγαπούν τα contrasts. 

Η απόλαυση του καλοκαιριού είναι εδώ και περιμένει την πιο λαμπερή εκδοχή μας. Ας το δοκιμάσουμε!