fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε τα flip flops σας στην πόλη

Για άνετες και super stylish εμφανίσεις


Πώς θα φορέσετε τα flip flops σας στην πόλη

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα τις ημέρες με καύσωνα, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να φέρνουμε την αίσθηση της παραλίας... στην πόλη. Ο πιο εύκολος και επιτυχημένος τρόπος για να το κάνουμε είναι με τα κομμάτια, που θα επιλέξουμε να πλαισιώνουν τα καθημερινά μας σύνολα. Βασική προσθήκη της summer collection μας και των every day looks μας δεν είναι άλλη από τα άνετα και παράλληλα super stylish flip-flops μας. Τις τελευταίες σεζόν, οι απανταχού fashionistas μας έχουν προσφέρει υπέροχες ιδέες για να εντάξουμε αυτό το πιο cool item, ακόμα και στα city outfits. Από την άλλη πλευρά, τα αγαπημένα fashion brands έχουν παρουσιάσει μοναδικά σχέδια για να μην χάσουμε καθόλου από την polished essence μας. Οι επιλογές πολλές, ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ, από flat και high heels μέχρι τις platform flip flops σε έντονες αποχρώσεις και δερμάτινες εκδοχές.

Για όλες εσάς που δηλώνετε fan και δεν θέλετε να τις αποχωριστείτε, ακόμα κι όταν κλείνετε την πόρτα του σπιτιού σας πίσω σας, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο hot τρόπους για να τις επιλέγετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπου κι αν βρίσκεστε!

1. Dress 

293572929-735396291019933-1458997977441879888-n.jpg
Image source: @lucywilliams02

Πρώτα στην κατηγορία, βρίσκονται, αδιαμφισβήτητα τα φορέματα. Οι αέρινες σιλουέτες τους, τα μοναδικά χρώματα και τα «παιχνιδιάρικα» μοτίβα τα καθιστούν, key-items της περιόδου που διανύουμε. Μάλιστα, οι midi και maxi εκδοχές τους, μπορούν να σταθούν παντού. Ο συνδυασμός τους μαζί μ' ένα ζευγάρι σαγιονάρες είναι ο πιο άνετος και ευέλικτος που μπορείτε να δημιουργήσετε για τους επόμενους μήνες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε μία πιο formal πινελιά, επιλέξτε flatforms flip-flops, οι οποίες θα σας χαρίσουν και έξτρα πόντους, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. 

2. Suits 

6363112d68ce4d071bfedd3f78e3c467.jpg


Είναι απόλυτο λογικό, τις ημέρες που διανύουμε, να νιώθετε την ανάγκη να δημιουργήσουμε πιο «χαλαρά» office looks, χωρίς όμως να χάσουν καθόλου από τον tailored χαρακτήρα τους. Δεν χρειάζεται να καταβάλλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια ούτε να περάσουμε αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη. Αρκεί μόνο να αντικαταστήσουμε τα loafers ή τα ψηλοτάκουνά μας μ' ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Πρόκειται για κίνηση mat! Επιλέξτε το αγαπημένο σας κοστούμι, είτε κλασικό είτε bermuda shorts και παντρέψτε το με leather flip-flops για το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

3. Denim pants

e026538be77f6b8fdd65e055318dcae2.jpg


All time classic. Το τζιν παντελόνι ταιριάζει με όλα! Απλώς, υπάρχουν εκείνοι οι συνδυασμοί που δεν τους επιλέγουμε συχνά και κάθε φορά που τελικά το κάνουμε ενθουσιαζόμαστε λίγο παραπάνω. Σ΄αυτούς ανήκει και το denim pants & flip-flops. Απόλυτα cool και casual chic, θα μετατραπεί στον αγαπημένο μας. Ας προτιμήσουμε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στο παντελόνι μας για να ταιριάζει περισσότερο στην εποχή και να απορροφά όσο το δυνατόν λιγότερες ακτίνες του ήλιου. Στη συνέχεια, αρκεί απλά να φορέσουμε το tank top μας και είμαστε έτοιμες. Για αλλαγή, μη διστάσετε να επιλέξετε τα thong sandals σας, τα οποία θα προσφέρουν μια ιδιαίτερη ευελιξία. 

4. Midi skirt

287811129-1745944275738504-7483693654417831758-n-1.jpg
Image source: @leiasfez

Οι midi skirts είναι αυτές που μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τα φορέματά σας. Γι' αυτό, τις ημέρες που έχουμε ανάγκη από ανανέωση κι από κάτι διαφορετικό, μπορούμε να την επιλέξουμε μαζί με πουκάμισο, t-shirt ή ένα απλό top. Οι ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το μαύρο και το μπεζ θα προσδώσουν μία «ηρεμία» στην εικόνα μας. Θα ολοκληρώσουμε το minimal σύνολό μας, με τις σαγιονάρες μας, δημιουργώντας ένα από τα πιο fashionable city outfits. 

Jumpsuit

285839764-438542044284758-6971468152049690978-n.jpg
Image source: @_jessicaskye

Μια ολόσωμη φόρμα θα μας «λύσει» τα χέρια. Μπορεί να σταθεί σε πλήθος περιστάσεων, από τα office looks μέχρι τις βραδινές εμφανίσεις.Για τις ημέρες που διανύουμε μπορούμε να διαλέξουμε πιο loose γραμμές που θα μας προσφέρουν δροσιά και άνεση. Ένα ζευγάρι σαγιονάρες θα μεταφέρει το καλοκαίρι στην πόλη και θα μας ανανεώσει. Κινηθείτε σε έντονες αποχρώσεις ή σε τόνους του μπεζ και του λαδί. 

 Flip-flops Top Tiras

Flip-flops Top Tiras

Havaianas

BUY HERE
 Flip-flops

Flip-flops

Bettina Vermillon, Kalogirou

BUY HERE
 Flip-flops

Flip-flops

Chiara Ferragni, Apolloniapolitia.gr

BUY HERE
 Flip-flops

Flip-flops

H&M

BUY HERE
 Lou crochet flatform flip flops

Lou crochet flatform flip flops

Chloé, Luisaworld.com

BUY HERE
 Flip-flops

Flip-flops

Havaianas

BUY HERE
 High heeled flip-flop

High heeled flip-flop

Marks&Spencer

BUY HERE
 Ginza denim and suede sandals

Ginza denim and suede sandals

The Row, Mytheresa.com

BUY HERE
 Kosta Monogram Flip-flops

Kosta Monogram Flip-flops

Karl Lagerfeld

BUY HERE
 Flip-Flops

Flip-Flops

Ipanema

SEE MORE
 Diamond flip-flop

Diamond flip-flop

Jimmy Choo, Kalogirou

BUY HERE
 Foundations Matte leather flip flops

Foundations Matte leather flip flops

TKEES, Net-a-porter

BUY HERE