fbpixel

Search icon
Search
Τα 10 top foundations για ώριμες επιδερμίδες που δεν κάνουν τις λεπτές γραμμές να ξεχωρίζουν
EDITORS' CHOICE

Τα 10 top foundations για ώριμες επιδερμίδες που δεν κάνουν τις λεπτές γραμμές να ξεχωρίζουν

Αναδείξτε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας


Εάν έχετε ώριμη επιδερμίδα, υπάρχει ένα στοίχημα που κάθε φορά που επιλέγετε να βαφτείτε βάζετε με τον εαυτό σας. Αυτό δεν είναι άλλο από το να τοποθετήσετε την κατάλληλη βάση. Γνωρίζοντας ότι το foundation μπορεί να εισχωρήσει σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες και να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες από ό,τι πραγματικά είστε, η ανησυχία που σας διακατέχει αυξάνεται. Γι' αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε εξ αρχής κάποιο που είναι ιδανικό για την ηλικία και τις ανάγκες σας. Πλέον υπάρχουν φόρμουλες για γυναίκες άνω των 40, 50, 60 ετών και μάρκες που επενδύουν συστηματικά στην ομορφιά κάθε ηλικίας. 

Τι μπορεί να διαφοροποιήσει μια καλή βάση

chrisy-taigen.jpg
@chrissyteigen

Αυτά τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, φιλικά προς κάθε ηλικία, έχουν σχεδιαστεί για να «γεμίζουν» τις λεπτές γραμμές, να ενυδατώνουν και να δίνουν άψογη επιδερμίδα, κρύβοντας τις ατέλειες και δίνοντας στο πρόσωπο την όψη μιας άμεσης ανόρθωσης. Αυτά όλα είναι απαραίτητα καθώς με την πάροδο του χρόνου το δέρμα γίνεται λιγότερο λείο και το foundation μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο τις ανομοιομορφίες κάνοντας πολύ εμφανές το γεγονός ότι φοράτε μακιγιάζ.

Παρακάτω θα βρείτε τα δικά μας αγαπημένα foundations για ώριμο δέρμα, που σίγουρα θα κάνουν διαφορά στην ποιότητα της makeup routine

Τop Choices 

futurist-hydra-rescue-moisturizing-foundation-spf-45.webp

Futurist Hydra Rescue Moisturizing Foundation SPF 45, Estee Lauder, Hondos Center BUY ME

Ανάλαφρη αίσθηση, makeup που αγαπάει την επιδερμίδα για λάμψη 12ωρης διάρκειας. Αυτό το Ενυδατικό Makeup είναι εμπλουτισμένο με Ιονικό Νερό, με την τεχνολογία προβιοτικών και το εκχύλισμα από σπόρους chia.

maybelline-fit-me-matte-poreless-eu-112-soft-beige-03600531544652-primary.webp

Fit Me Matte + Poreless Foundation για Φυσική Ματ Κάλυψη, Maybelline, Hondos Center BUY ME

Το Fit Me Matte & Poreless Make Up ταυτίζεται τέλεια με την επιδερμίδα. Με πολλές διαφορετικές αποχρώσεις μπορεί να γίνει και η δική σας αγαπημένη επιλογή για τέλεια, φυσική κάλυψη. 

foundation-over-40.webp

Luminous Silk Perfect Glow Flawless, Armani, Attica BUY ME

Από το 2000 που λανσαρίστηκε, αυτό το υγρό makeup είναι ανάμεσα στα best sellers του μακιγιάζ Armani- και όχι τυχαία. Έχει ελαφριά υφή που γλιστράει πάνω στην επιδερμίδα και την αγκαλιάζει σαν το πιο φίνο μετάξι, διορθώνοντας τις ατέλειες, δίνοντας φυσικό, ομοιόμορφο τόνο και αποκαλύπτοντας τη φυσική λάμψη του προσώπου.

foundation.jpg

Glow Perfection Foundation, Sephora Collection, Sephora BUY ME

Αυτό το foundation χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, ενισχύει τη λάμψη και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας. Η ελαφριά υφή του γίνεται αμέσως ένα με την επιδερμίδα και την ενυδατώνει απαλά χωρίς να την βαραίνει, χαρίζοντας φρέσκια και λαμπερή όψη.

shiseido.webp

UV Protective Compact Foundation, Shiseido, Attica BUY ME

Make up με αντηλιακή προστασία, σε μορφή πούδρας. Με ανάλαφρη σύνθεση, απλώνεται ομοιόμορφα χαρίζοντας ένα ματ φυσικό τελείωμα το οποίο παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

benefit.jpg

Hello Happy Air Stick Foundation, Benefit, Sephora BUY ME

Αυτό το μέτριας κάλυψης foundation σε μορφή στικ, κυλά απαλά και χαρίζει ανάλαφρο αποτέλεσμα που αφήνει το πρόσωπο να αναπνέει λες και βρίσκεται στα σύννεφα. Η αδιάβροχη του φόρμουλα αναμειγνύεται και χτίζεται άψογα για ένα φυσικό αποτέλεσμα που δεν σπάει.

synchro-skin-radiant-lifting-foundation.jpg

Synchro Skin Radiant Lifting Foundation, Shiseido, Hondos Center BUY ME

Το Synchro Skin Radiant Lifting Foundation, με την Innovative Light-Adjusting Technology που περιέχει, βελτιώνει την όψη τριών βασικών ανησυχιών, γύρω από μια επιδερμίδα που ακτινοβολεί. Λειαίνει την όψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων ενώ χαρίζει ομοιογένεια χρωματικού τόνου. Μειώνει την εμφάνιση κούρασης, για επιδερμίδα ενυδατωμένη και φωτεινή.

skin-caviar-concealer-foundation.webp

Skin Caviar Concealer Foundation, La Prairie, Attica BUY ME

Η όψη του προσώπου σας τελειοποιείται άμεσα, αποκτώντας φυσική απόχρωση, με αυτήν τη δροσερή βάση μακιγιάζ και ένα εξαιρετικά ταιριαστό concealer. Το Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 είναι ένα πολυτελές, κρεμώδες και λεπτής υφής προϊόν που προσφέρει πλήρη κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα.

lancome.jpg

Teint Visionnaire, Lancôme, Sephora BUY ME

Προϊόν κάλυψης που συνδυάζει ένα υγρό makeup τελειοποίησης της επιδερμίδας με ένα corrector υψηλής κάλυψης - ένα ντουέτο "βάσης" ειδικά μελετημένο για σκούρες κηλίδες, πόρους, ρυτίδες. Εμπλουτισμένο με το μόριο [LR 2412],το ενεργό συστατικό που πρωταγωνιστεί στη σειρά φροντίδας Visionnaire, το Teint Visionnaire χαρίζει ομοιόμορφη επιδερμίδα χωρίς ατέλειες, βελτιώνει την υφή του δέρματος, μειώνει το μέγεθος των πόρων αλλά και την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων.

capture-totale-super-potent-serum.webp

Capture Totale Super Potent Serum, Dior, Attica BUY ME

Το νέο* Capture Totale Super Potent Serum Foundation στην απόχρωση 1,5N Neutral είναι εμπνευσμένο από την επιστήμη των βλαστοκυττάρων και την εξειδίκευση του Dior στη διόρθωση 4 πυλώνων του δέρματος για νεανική όψη: της σφριγηλότητας, των ρυτίδων, των σκούρων κηλίδων και της φωτεινότητας.