fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Οι αντιγηραντικές μάσκες ματιών που θα περιορίσουν τις λεπτές γραμμές & τις ρυτίδες

Οι θαυματουργές eye masks που πρέπει να αποκτήσετε


Οι αντιγηραντικές μάσκες ματιών που θα περιορίσουν τις λεπτές γραμμές & τις ρυτίδες

Σίγουρα, οι μάσκες προσώπου αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ρουτίνα περιποίησης της κάθε γυναίκας, δεν είναι όμως οι μόνες απαραίτητες για να περιποιηθείτε το δέρμα σας. Υπάρχουν και οι θαυματουργές μάσκες ματιών, από eye patches και eye gels μέχρι σε κρεμώδη μορφή, ειδικά οι αντιγηραντικές, αφού φροντίζουν την πιο ντελικάτη περιοχή του προσώπου, δηλαδή τα μάτια. Εάν θέλετε να αποκτήσετε ξεκούραστη όψη, να απαλλαγείτε μια και καλή από τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο που δημιουργείται εκεί λόγω αϋπνίας ή κούρασης ή και να μειώσετε τις λεπτές γραμμές σε μόλις 15 λεπτά -τόσο διαρκεί κατά μέσο όρο η εφαρμογή τους-, καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω προϊόντα, που θα σας χαρίσουν το πιο φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα στη στιγμή! 

Eyes on them!

The anti-aging eye masks

Vital Perfection Uplifting & Firming Express Eye Mask, Shiseido: Αναδείξτε τον πιο λαμπερό εαυτό σας κι επανεφοδιάστε την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια με την ReNeura Technology++™ για άμεσα αντιγηραντικά αποτελέσματα, και με τη Ρετινόλη (Βιταμίνη A). Το κάθε eye patch, ειδικά σχεδιασμένο για την ευρύτερη περιοχή γύρω από τα μάτια, εφαρμόζει τέλεια στις περιοχές που χρησιμοποιούνται πιο έντονα στις εκφράσεις του προσώπου, όπου εμφανίζονται πιο συχνά ρυτίδες. 

Αντιρυτιδική Μάσκα Ματιών, APIVITA: Η μάσκα ματιών EXPRESS BEAUTY με σταφύλι, ένα από τα μυστικά μακροζωίας των περιοχών της Μεσογείου χάρη στις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές της δράσεις, απαλύνει τα σημάδια γήρανσης και κούρασης στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Tulasara Brightening Sleeping Eye Masque, Aveda: H εξαιρετικά πλούσια 97% φυσικής προέλευσης μάσκα κάνει την περιοχή γύρω από τα μάτια να φαίνεται πιο φωτεινή και σφριγηλή μέσα σε μια νύχτα. Εμπνευσμένη από την τελετή Haldi της Αγιουβέρδας, μια παράδοση πριν τον γάμο κατά την οποία η νύφη και ο γαμπρός εφαρμόζουν μια μάσκα από κουρκουμά το βράδυ, ώστε να έχουν λαμπερό δέρμα την ημέρα του γάμου τους! Δοκιμάστε την!

 New entry

New entry

Vital Perfection Uplifting & Firming Express Eye Mask, Shiseido, Sephora

Buy me
 Με σταφύλι

Με σταφύλι

Αντιρυτιδική Μάσκα Ματιών, APIVITA

Buy me
 Για λαμπερό βλέμμα

Για λαμπερό βλέμμα

Tulasara Brightening Sleeping Eye Masque, Aveda, Hondos Center

Buy me
 Express eye mask

Express eye mask

Eye Contour Mask, Sisley, notos

Buy me
 Μάσκα πολλαπλών δράσεων

Μάσκα πολλαπλών δράσεων

Revitalizing Supreme Global Anti-aging Mask Boost, Estee Lauder, Sephora

Buy me
 Με υδρογελή υφή

Με υδρογελή υφή

Advanced Genifique Eye Mask, Lancome, Sephora

Buy me
 

Eye Contour Mask, Sisley: Μάσκα εξπρές για τη μείωση του οιδήματος στην περιοχή των ματιών. Ο συνδυασμός φυτικών δραστικών συστατικών (ginkgo biloba, άρνικα, αγριοκαστανιά, φιλύρα) και βιταμινών (προβιταμίνη Β5, βιταμίνη Ε) προσφέρει ολική φροντίδα κι επανόρθωση στην περιοχή. Εφαρμόζεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα, σε στεγνό δέρμα. Παραμένει για δέκα λεπτά, το περιττό αφαιρείται με λίγο βαμβάκι και δεν ξεβγάζεται.

    Revitalizing Supreme Global Anti-aging Mask Boost, Estee Lauder: Αυτή η μάσκα πολλαπλών δράσεων χαρίζει στην επιδερμίδα μία πιο ξεκούραστη, υγιή και φωτεινή εμφάνιση, μετά από μία μόλις χρήση. Εντατικά θρεπτική κι ενυδατική -κι εμπλουτισμένη με τεχνολογία IntuiGen™ και το επαναστατικό σύμπλεγμα Anti-Fatigue—βοηθάει σημαντικά να μειωθούν τα πολλαπλά σημάδια γήρανσης. 

    Advanced Genifique Eye Mask, Lancome: Με πρωτοποριακό σχήμα 360° και υφή υδρογέλης που λιώνει καθώς έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, η μάσκα αυτή μειώνει άμεσα τις σακούλες, τους μαύρους κύκλους και αναζωογονεί την περιοχή των ματιών. Μετά από 20 λεπτά, το περίγραμμα των ματιών φαίνεται λείο, ανακτά τη φρεσκάδα του, και γίνεται ορατά πιο φωτεινό και πιο νεανικό.

    Platinum Stem Cell Eye Mask x 4, Sarah Chapman: Ενισχυμένες με υαλουρονικό οξύ και το Platinum Matrix-EM system που ενισχύει τα επίπεδα κολλαγόνου, αυτή η μάσκα ματιών αναζωογονεί την eye area και φωτίζει το σημείο εκείνο. Τοποθετήστε τις μάσκες στο ψυγείο ή στο beauty fridge σας, εάν διαθέτετε, και διπλασιάστε τα οφέλη της. 

     Με πεπτίδια

    Με πεπτίδια

    Platinum Stem Cell Eye Mask x 4, Sarah Chapman, Net-a-porter

    Buy me
     Για ενυδάτωση & αντιγήρανση

    Για ενυδάτωση & αντιγήρανση

    Celestial Black Diamond Eye Mask x 8, 111SKIN, Net-a-porter

    Buy me
     Like shooting stars

    Like shooting stars

    All Natural Retinol Infused Eye Mask, 10 x 7.9g, KNC Beauty, Net-a-porter

    Buy me
     Με θαλάσσιο κολλαγόνο

    Με θαλάσσιο κολλαγόνο

    Hydrogel Μάσκα Ματιών, Dizao Natural, Cherrybox

    Buy me
     Αναζωογονητική

    Αναζωογονητική

    Evening Goggle Eye Mask, Vitamasques, Cherrybox

    Buy me
     Βελτίωση σφριγηλότητας

    Βελτίωση σφριγηλότητας

    Gold Radiance Eye Masks, Montagne Jeunesse, Cherrybox

    Buy me

    Celestial Black Diamond Eye Mask x 8, 111SKIN: Διαθέτοντας τη signature Hydrogel technology που βελτιώνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, η συγκεκριμένη μάσκα ματιών μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που δημιουργούνται στην under-eye area. Τα μόρια black diamonds βοηθούν στο να εισχωρήσουν τα στοιχεία της μάσκας στο δέρμα και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της μάσκας. 

    All Natural Retinol Infused Eye Mask, 10 x 7.9g, KNC Beauty: Οι μάσκες αυτές διαθέτουν ρετινόλη που ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Το κολλαγόνο, η αλόη και το υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό, μειώνουν τους μαύρους κύκλους στη στιγμή.

    Hydrogel Μάσκα Ματιών, Dizao Natural: Το θαλάσσιο κολλαγόνο απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα. Σφίγγει το δέρμα, διώχνει τη χαλάρωση και αποτρέπει τον σχηματισμό ρυτίδων. Σαν αποτέλεσμα, η περιοχή δείχνει ανασηκωμένη και λεία. Οι μαύροι κύκλοι μειώνονται αισθητά. 

    Evening Goggle Eye Mask, Vitamasques: Μια εξαιρετικά αναζωογονητική μάσκα ματιών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αποκατάσταση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Καταπραΰνει τα κουρασμένα και πρησμένα μάτια, ενυδατώνει έντονα, καταπολεμά τις λεπτές γραμμές. Ιδανική για μετά από μία δύσκολη μέρα με μεγάλη έκθεση στις οθόνες.

    Gold Radiance Eye Masks, Montagne Jeunesse: Ανανεώστε τα κουρασμένα μάτια και μειώστε την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος με τις μάσκες ματιών μας που ενισχύουν την ακτινοβολία. Εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα CoQ10 και σόγια για τη βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος, ενθαρρύνοντας παράλληλα την παραγωγή κολλαγόνου και την βαθιά ενυδάτωση της επιφάνειας της επιδερμίδας, θα αφήσει στο δέρμα σας μια φωτεινή λάμψη.