fbpixel

Search icon
Search
Tα αντηλιακά που παρέχουν τριπλή φωτοπροστασία για τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού
EDITORS' CHOICE

Tα αντηλιακά που παρέχουν τριπλή φωτοπροστασία για τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Η BioΝike υπόσχεται μοναδικές στιγμές κάτω από την ελληνικό ήλιο


Οι ζεστές θερμοκρασίες είναι εδώ για να μείνουν, και με τις ώρες που περνάτε στους εξωτερικούς χώρους να είναι αυξημένες, η εφαρμογή αντηλιακού για απόλυτη προστασία είναι περισσότερο από απαραίτητη. Αν και οι επιλογές είναι αμέτρητες, υπάρχουν ορισμένες σκέψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επενδύσετε στο επόμενο δικό σας. Όταν πρόκειται για την προστασία του δέρματός σας, επιλέξτε SPF ευρέως φάσματος, που θα σας προστατεύσει από τις ακτίνες UVA και UVB, με δείκτη προστασίας 30 ή υψηλότερο. Όπως σίγουρα γνωρίζετε, είναι σημαντικό να το εφαρμόζετε 20 λεπτά πριν βγείτε έξω και να το επανατοποθετείτε ξανά κάθε δύο ώρες. Έτσι, η BioNike, έρχεται με τις δικές της προτάσεις για να σας παρέχει άμεσα όλα όσα απαιτεί η επιδερμίδα σας για απολαυστικές ημέρες κάτω από τον ήλιο.

Και θυμηθείτε ότι η χρήση του αντηλιακού σήμερα οδηγεί σε ένα πιο υγιές δέρμα αύριο!

Απόλυτα καινοτόμος τεχνολογία

289320926-5057977697634119-771419880135791438-n.jpg

Τα αντηλιακά DEFENCE SUN της BioNike έχουν φτιαχτεί με την καινοτόμο τεχνολογία NETWORK EXPERT TECHNOLOGY, η οποία είναι βασισμένη σε ένα εξειδικευμένο πολυμερές που σχηματίζει ένα τρισδιάστατο δίχτυ στην επιφάνεια του δέρματος για τη βελτιστοποίηση της κατανομής και της αποτελεσματικότητας του συστήματος φιλτραρίσματος UVA-UVB. Η εξειδικευμένη τεχνολογία PRO-REPAIR COMPLEX ενδυναμώνει τη φυσική προστασία και τους μηχανισμούς αποκατάστασης του δέρματος. Η τεχνολογία PRO-REPAIR Complex επιτρέπει στα αντηλιακά DEFENCE SUN να λειτουργούν επικουρικά για την προστασία των κυττάρων του δέρματος (κερατινοκύτταρα) από τη φθορά που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία και για την αποκατάσταση των βιολογικών βλαβών.

Η προστασία που χρειάζεστε

286792539-4993109344120955-7840809436707504467-n.jpg

Η εξειδικευμένη αυτή σειρά δρα, προσφέροντας προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οι υπέρυθρες ακτίνες και τις βλαβερές επιπτώσεις των ακτίνων UV και αποκαθιστώντας τις βιολογικές βλάβες του δέρματος. Ακόμη, μπορεί η κύρια αποστολή της BioΝike να είναι η προστασία του δέρματος, ωστόσο με τα προϊόντα αυτά επιτυγχάνεται και η φροντίδα του θαλάσσιου οικοσυστήματος με συνθέσεις συμβατές με το περιβάλλον και ανακυκλώμενες συσκευασίες. 

Τα αντηλιακά προϊόντα της είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν τριπλή φυτοπροστασία στην επιδερμίδα με ευρεία προστασία από την ακτινοβολία UVA-UVB, από τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από τις υπέρυθρες ακτίνες και από τις μακροπρόθεσμες βιολογικές βλάβες. Μάλιστα, το γεγονός πως δεν περιέχουν συστατικά oktinoxate, oxybenzone, octocrylene και φίλτρα nano τα κάνει το απόλυτο must του καλοκαιριού. Επιλέξτε ανάμεσα σε προστασία 50+ σε μορφή κρέμας ή σπρέι για εσάς, μην παραλείπετε ποτέ τα προϊόντα για το πρόσωπο, επενδύστε στο καλύτερο aftersun και φυσικά χαρίστε στους μικρούς σας φίλους μια ξεχωριστή εμπειρία με το Defence Sun Baby & Kid. Τα προϊόντα της BioNike μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Πώς να τα εφαρμόσετε 

289723665-5035011646597391-3977524262142463324-n.jpg
  • Ξεκινήστε με ένα παχύ στρώμα: Το αντηλιακό σας πρέπει να εφαρμόζεται στην κατάλληλη ποσότητα, αλλιώς η προστασία που παρέχει είναι ελλιπής. Αν, λοιπόν, πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα κουταλάκι του γλυκού στο πρόσωπο, υπολογίστε ποια ποσότητα αναλογεί στο υπόλοιπο σώμα σας. 
  • Στο πρόσωπο βάλτε τελευταίο το αντηλιακό: Το αντηλιακό πρέπει να είναι το τελευταίο βήμα στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας πριν κάνετε το μακιγιάζ. Αυτό σημαίνει ότι θέλετε να το φορέσετε αμέσως μετά την εφαρμογή του ορού και της ενυδατικής κρέμας. 
  • Καλύψτε τις πιο «παραμελημένες» περιοχές: Μερικά από τα σημεία που καίγονται πιο εύκολα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι η γραμμή των μαλλιών, τα χείλη, τα αυτιά καθώς και οι αγκώνες σας. Με άλλα λόγια, σημεία στα οποία δεν εφαρμόζετε συχνά αντηλιακό. Αυτό το καλοκαίρι μην τα παραλείπετε.
  • Μείνετε στη σκιά όταν είναι δυνατόν: Μπορεί η εφαρμογή να έχει μεγάλη σημασία αλλά ακόμα κι αν φοράτε SPF κι είστε επιμελείς με την επανεφαρμογή, το μόνο μέτρο που θα σας προστατεύσει απόλυτα από τις ακτίνες UV είναι η παραμονή σε σκιερό μέρος. Φροντίστε ώστε τις ώρες αιχμής να φοράτε αντηλιακό και να παραμένετε κάτω από μια σκιά. 
Μετατρέψτε αυτό το καλοκαίρι στο καλύτερο της ζωής σας!