fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

R for red: Δημιουργήστε εντυπωσιακές εμφανίσεις με το πιο Πασχαλινό χρώμα

Το κόκκινο θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε τα απόλυτα γιορτινά σύνολα


R for red: Δημιουργήστε εντυπωσιακές εμφανίσεις με το πιο Πασχαλινό χρώμα

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα και όπως αποδείχθηκε και από τα φετινά Όσκαρ και τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, τα χρώματα αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, ενώ «παίζουν» πολύ σημαντικό ρόλο στη δυναμική που έχει ένα σύνολο. Διανύοντας τη Μεγάλη Εβδομάδα και τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο απόλυτο χρώμα αυτής της περιόδου, το κόκκινο. Η φλογερή αυτή απόχρωση αναβαθμίζει τη θηλυκότητά μας ενώ παράλληλα προσθέτει ιδιαίτερο στιλ στις εμφανίσεις μας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα τα μυστικά για να εντάξετε με επιτυχία τις αποχρώσεις του κόκκινο στα καθημερινά σας σύνολα.

1. Ίσως ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να fashionable red looks είναι τα φορέματα. Άνετα, πρακτικά και με πολύ στιλ θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε μία bold εμφάνιση, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τον τόνο που ταιριάζει στο στιλ αλλά και στην επιδερμίδα σας. Θα το συναντήσετε σε όλα τα σχέδια από midi μέχρι wrap και slip dresses. Για περισσότερη φωτεινότητα, συνδυάστε το με λευκά αξεσουάρ.

red-1.jpg
Image source: @elle, @elle, @thezoereport

2. Τα παντελόνια αποτελούν απαραίτητο σχέδιο της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αυτό που τα κάνει να διαφέρουν είναι οι καινούριες τάσεις που κάνουν κάθε τόσο την εμφάνιση τους. Μία από αυτές, της τελευταίας στιγμής, την περίοδο που διανύουμε είναι τα slouchy, dad pants. Σκεφτείτε πόσο μοντέρνα θα μοιάζουν αν τα επιλέξετε και σε κόκκινη απόχρωση; Από την άλλη πλευρά αν δεν σας αρέσουν τα τόσο εκκεντρικά σχέδια, μπορείτε απλά να κινηθείτε σε ίσια γραμμή, cargo pants ή απλά loose trousers. Απογειώστε το παντελόνι σας μαζί μ’ ένα puff sleeve top ή ένα πουκάμισο.

red-2.jpg
Image source: @stealthelook

3. Ένα από τα κομμάτια που δεν αποχωρίζονται τον τελευταίο καιρό τα fashion girls είναι αδιαμφισβήτητα οι φούστες. Τα σχέδια τους πολλά, για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα αλλά και να ταιριάξουν σε όλους τους σωματότυπους. Είτε είστε λάτρεις των mini είτε των midi, η κόκκινη εκδοχή τους θα σας ανταμείψει και θα σας κάνει να μη θέλετε να τις αποχωριστείτε. Ταιριάξτε την με t-shirt και αθλητικά υποδήματα για πιο casual εμφανίσεις αλλά και με strappy sandals για tailored looks.

4. Δεν είναι λίγες πλέον οι fashion lovers, οι οποίες δε μπορούν να αποχωριστούν τα κοστούμια. Είναι γεγονός πως «παντρεύουν» με μοναδικό τρόπο το στιλ με την άνεση. Ανήκουμε στην κατηγορία των γυναικών που τα θεωρούμε απαραίτητα για τη συλλογή μας. Οι έντονες αποχρώσεις θα τα κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά. Επιλέξτε το φλογερό, κόκκινο χρώμα και μη διστάσετε να δοκιμάσετε το συνδυασμό έντονων αποχρώσεων με το top που θα φορέσετε μέσα από το σακάκι σας. Ένας τόνος του ροζ θα είναι η κατάλληλη επιλογή.

5. Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα ότι πολλές από εσάς ίσως να διστάζετε να διαλέξετε bold colours στα ενδύματά σας. Μην ανησυχείτε όμως, καθώς το κόκκινο είναι εξίσου πανέμορφο και στα αξεσουάρ σας. Άλλωστε οι colourful bags είναι must τη φετινή σεζόν. Παρόλα αυτά μπορείτε να κάνετε αυτήν την τολμηρή κίνηση και στα υποδήματά σας. Όποιο σχέδιο κι αν επιλέξετε να είστε σίγουρες ότι θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον και πολλοί θα θελήσουν να μιμηθούν το σύνολό σας.

red-3-1.jpg
Image source: @theimpression, Style du monde

6. Μία εναλλακτική για να εντάξετε αυτό το χρώμα στις εμφανίσεις σας είναι τα μοτίβα. Δυναμικά και εκκεντρικά, χαρίζουν το απαραίτητο update στην εικόνα μας. Την κόκκινη απόχρωση θα τη συναντήσετε σε πολλά prints, από floral μέχρι animal. Επιλέξτε ένα φόρεμα σ’ αυτήν τη φιλοσοφία και φορέστε το πάνω από ένα τζιν παντελόνι, layering το οποίο θεωρείται must την περίοδο που διανύουμε.

1

Flock t-shirt

Balmain, Intervista BUY HERE

2

Ramie dress

MaxMara BUY HERE

3

Effie dungaree shorts

Isabel Marant, Luisaworld.com BUY HERE

4

Clutch bag

Eric Javits, Kalogirou BUY HERE

5

Broderie-hem skirt

H&M BUY HERE

6

High-waisted trousers

Marella BUY HERE

7

Slippers

Karida BUY HERE

8

Shirt

Esprit, notos BUY HERE

9

Bova single-breasted blazer

Golden Goose, Mytheresa.com BUY HERE