fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί των φετινών Oscars
STYLE PEOPLE

Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί των φετινών Oscars

Η μεγαλύτερη τάση της άνοιξης ήταν αυτή που κυριάρχησε


Οι 93η τελετή των Βραβείων Όσκαρ ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία. Παρόλο που ήταν μία πολύ διαφορετική βραδιά, απ΄ όλες όσες είχα συνηθίσει μέχρι σήμερα, τα πολυαναμενόμενα βραβεία μας θύμισαν λίγο όλα εκείνα που είχαμε ξεχάσει. Αν και οι προσκεκλημένοι μαζί με τους θεατές ήταν μόλις 170, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο κόκκινο χαλί.

Μπορούμε να σας πούμε χωρίς δεύτερη σκέψη, πως για εμάς ήταν μία από τις χρονιές με τις καλύτερες εμφανίσεις. Αυτό που κυριάρχησε ήταν η μεγαλύτερη τάση της φετινής περιόδου, τα έντονα χρώματα. Η αλήθεια είναι πως έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για τη δυναμική που έχουν οι bold αποχρώσεις.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να εντυπωσιαστείτε κι εσείς με όλα τα υπέροχα φορέματα που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις.

Zendaya

kitrino-forema.jpg

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη χθεσινή απονομή ήταν αυτή της 24χρονης Zendaya. Το κίτρινο, αέρινο φόρεμα δια χειρός Valentino Haute Couture ήταν η επιτομή της κομψότητας. Όλες οι hot τάσεις συνδυάστηκαν σε μία δημιουργία. Ένα από τα δύο χρώματα της χρονιάς μαζί με τα cut-outs ήταν το απόλυτο «πάντρεμα». Η εικόνα της ολοκληρώθηκε με μία σειρά από διαμαντένια Bulgari κολιέ 183 καρατίων.

Carey Mulligan

oscars21-05.jpeg

Ακόμα μία φανταστική δημιουργία του Maison Valentino, ήταν το deux piece της Carey Mulligan. Αποτελούνταν από cropp top και ψηλόμεση φούστα με παγιέτες σε χρυσή, λαμπερή απόχρωση. Τα διακριτικά σκουλαρίκια συμπλήρωσαν τη λάμψη του συνόλου της.

Halle Berry

3820.jpeg

Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι η απάντηση σε όλες όσες πιστεύουν ότι το απλό δεν είναι εντυπωσιακό. Η λιλά τουαλέτα, Dolce & Gabbana της Halle Berry, ήταν ένα σχέδιο, το οποίο κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στη συλλογή της. Το αέρινο ύφασμα ήταν αυτό που απογείωσε την εικόνα της, καθώς χάριζε μοναδική κίνηση στη σιλουέτα της. Παρόλο που δεν υπήρχαν κοσμήματα δεν μας έλειψαν καθόλου.

Angela Bassett

3305.jpeg

Το χρώμα της φωτιάς κυριάρχησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς. Η Angela Bassett περπάτησε στο κόκκινο χαλί με αντίστοιχο φόρεμα, σχεδιασμένο από τη διάσημη Alberta Ferretti, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις με τις λεπτομέρειες. Τα έντονα μανίκια αλλά και το σκίσιμο στο πλάι, απογείωσαν το sexiness με έναν υπέροχο τρόπο.

Amanda Seyfried

3126.jpeg

Παραμένοντας στις φλογέρες εμφανίσεις, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο Armani Prive φόρεμα της Amanda Seyfried. Μία απόλυτα θηλυκή δημιουργία, «αγκάλιαζε» το σώμα της, χαρίζοντας της μία από τις ωραιότερες σιλουέτες που αντικρίσαμε τη χθεσινή βραδιά.

Regina King

1928.jpeg

Το γαλάζιο, custom made, Louis Vuitton φόρεμα της Regina King μας ταξίδεψε. Το βαθύ αλλά chic ντεκολτέ μαζί με τα εντυπωσιακά υπερμεγέθη μανίκια, ανέδειξαν το σώμα της, ενώ τα κρύσταλλα που ήταν τοποθετημένα επάνω στη δημιουργία έδινα την luxury αισθητική που είναι απαραίτητη στο κόκκινο χαλί. Τα κοσμήματα της ήταν πολύ διακριτικά, λειτουργώντας συμπληρωματικά και αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το φόρεμα.

Andra Day

oscars21-08.jpeg

Σίγουρα μία από τις εμφανίσεις που κέρδισαν την προσοχή μας. Το χρυσό Vera Wang haute couture φόρεμα της Andra Day ήταν το κατάλληλο γι αυτήν. Με φανερές επιρροές από τη δεκαετία των ‘90s, ανέδειξε το υπέροχο σώμα της ενώ η χρυσή απόχρωση ταίριαζε μοναδικά με την επιδερμίδα της.

Vanessa Kirby

2186.jpeg

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το φετινό red carpet ήταν επηρεασμένο σε μεγάλο βαθμό από τις bold αποχρώσεις που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τη φετινή σεζόν. Μαζί τους και οι τόνοι του ροζ, όπως ακριβώς το κουφετί φόρεμα της Vanessa Kirby, η εμφάνιση της οποία βασίστηκε στην απλότητα.

Reese Witherspoon

oscars21-16-1.jpeg

Ακόμα μία που επέλεξε απόχρωση του κόκκινου ήταν η Reese Witherspoon. Έφτασε στο κόκκινο χαλί μ΄ ένα πλισέ two-toned Dior φόρεμα με μία λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση. Διακριτικά κοσμήματα όπως σκουλαρίκια και δαχτυλίδια ολοκλήρωσαν το σύνολο της. Για ακόμα μια χρονιά ακολούθησε «ασφαλή» μονοπάτια.

Η.Ε.R

3096.jpeg

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τη Η.Ε.R. Η εκκεντρική Dundas ολόσωμη φόρμα ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της ενώ η εντυπωσιακή κάπα, η οποία κατέληγε σε head piece θα γίνει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για outfits που θα μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Viola Davis

oscars21-06.jpeg

Εκτός από τις έντονες αποχρώσεις και τα cut outs είχαν έντονη δυναμική τη χθεσινή βραδιά. Αυτήν την τάση ακολούθησε και η Viola Davis, με το λευκό φόρεμα Alexander McQueen. Απλή και διακριτική ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με εξίσου λευκά αξεσουάρ, όπως ένα white clutch.