fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Τα φαρδιά παντελόνια είναι hot trend κι αυτοί είναι οι τρόποι για να τα φορέσετε

Ανανεώστε την εμφάνιση και τη συλλογή σας με τα πιο trendy styling tips


Τα φαρδιά παντελόνια είναι hot trend κι αυτοί είναι οι τρόποι για να τα φορέσετε

Η πανδημία και η κατάσταση που βιώνουμε τους τελευταίους 12 μήνες μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι δημιούργησαν νέους κανόνες σε όλους τους τομείς της ζωής μας, πόσο μάλλον στο χώρο της μόδας. Η ανάγκη για άνετα ρούχα που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο το στιλ αλλά και την ευελιξία  για να τα επιλέγουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι πλέον δεδομένα.

Ένα σχέδιο, το οποίο ανήκει στις πρώτες θέσεις αυτής της κατηγορίες και που όλες θα πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας τη φετινή άνοιξη, ανεξαρτήτως στιλ, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα φαρδιά παντελόνια. Ιδιαίτερα, πρακτικά και με τεράστια ποικιλία στις γραμμές, στα υφάσματα και τα χρώματα, προβλέπεται να γίνουν ο καλύτερος μας «φίλος» τους επόμενους μήνες.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα πιο hot styling tips για να τα εντάξετε στα καθημερινά σας σύνολα asap.

The denim way

slouchy-pants-4.jpg
Image source: @harpersbazaar

Ένας από τους κλασικούς και ταυτόχρονα ασφαλείς τρόπους για πετυχημένες all day long εμφανίσεις είναι τα slouchy looks. Εκτός από το μοναδικό στιλ που χαρίζουν με μία μόλις κίνηση, κολακεύουν πολύ τη σιλουέτα της γυναίκας που τα επιλέγει. Η ψηλόμεση εκδοχή τους θα κάνει το αποτέλεσμα να αγγίζει την τελειότητα. Λατρεύουμε να τα συνδυάζουμε με λευκά πουκάμισα, σε oversized γραμμές και μοτίβα, ενώ για να ολοκληρώσετε την εικόνα σας προσθέστε ένα τζιν πανωφόρι και αθλητικά υποδήματα.

Suit it up

slouchy-pants-2.jpg
Image source: @net-a-porter


Τα κοστούμια έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το πιο μαγικό μ’ αυτό το classic item είναι ότι η κάθε μία που το επιλέγει μπορεί να του χαρίσει με μοναδικό τρόπο το χαρακτήρα της. Ήρθε η στιγμή να κινηθείτε σε πιο φαρδιές επιλογές που θα εκπέμπουν μία chic χαλαρότητα και παράλληλα μία εμφάνιση γεμάτη άνεση και στιλ. Μπορείτε να το επιλέξετε τόσο σε office looks όσο και σε βόλτες με φίλους. Προσθέστε κοσμήματα για περισσότερη λάμψη.

 Leather tapered fit trousers

Leather tapered fit trousers

Ganni, Intervista

BUY HERE
 Slouchy pants

Slouchy pants

ACT N°1 x Marella Trousers

BUY HERE
 Tomboy cropped cotton trousers

Tomboy cropped cotton trousers

Nili Lotan, Luisaworld.com

BUY HERE
 Crease-leg trousers

Crease-leg trousers

H&M

BUY HERE
 Denim pants

Denim pants

Marks&Spencer

BUY HERE
 Cotton gabardine trousers

Cotton gabardine trousers

MaxMara

BUY HERE

Total white

slouchy-pants-1.jpg
Image source: @thefashionspot

Είναι γνωστό πλέον ότι το λευκό δεν ξεχωρίζει εποχές. Ταιριάζει εξίσου τους χειμερινούς όσο και του ανοιξιάτικους μήνες. Καθώς όλοι έχουμε ανάγκη από φωτεινότητα και αισιοδοξία ακόμα και στα σύνολα που επιλέγουμε καθημερινά, ένα total white look, θα μας βοηθήσει ιδιαίτερη σ’ αυτήν τη διαδικασία. Συνδυάστε λοιπόν το φαρδύ λευκό παντελόνι σας, με sleeveless top κι ένα blazer. Αν θέλετε να χαλάσετε την «καθαριότητα» που έχει αυτό το χρώμα, «παίξτε» με τις αποχρώσεις των αξεσουάρ σας.

Pastels

slouch-pants-3.jpg

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις με διακριτικό τρόπο τότε ένα pastel slouchy trouser θα σας χαρίσει αυτό που αναζητάτε. Επιλέξετε την παστέλ απόχρωση του ροζ, καθώς αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής άνοιξης. Συνδυάστε το με box blazer και statement bag για εμφανίσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Earthly tone

slouchy-pants-5.jpg
Image source: @elle

Παραμένοντας στην κατηγορία των τάσεων, δε γίνεται να μην αναφερθούμε στους γήινους τόνους. Το χακί, το μπεζ αλλά και οι αποχρώσεις του καφέ είναι must για τα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά σας σύνολα. Συνδυάστε αυτές τις αποχρώσεις μεταξύ τους και ετοιμαστείτε να λατρέψετε αυτήν την εικόνα, που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε.

 Loosy Spark pants

Loosy Spark pants

Nima, Mosty.com

BUY HERE
 Loose pants

Loose pants

Gerry Weber, notos.gr

BUY HERE
 Sylvia faux leather cargo pants

Sylvia faux leather cargo pants

Stella McCartney, Mytheresa.com

BUY HERE
 Satin palazzo trouser

Satin palazzo trouser

MAX&Co

BUY HERE
 Zigzag trouser

Zigzag trouser

Twinset, Apollonia

BUY HERE
 Loose straight high jeans

Loose straight high jeans

H&M

BUY HERE